ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Φύλακας λιποθυμάει εν ώρα υπηρεσίας. Δείτε τι κάνουν οι φυλακισμένοι που βρίσκονται μέσα στο Κελί!

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν είναι καλό να έχει κάποιος σχέσεις με έναν εγκληματία. Αυτοί που έχουν μπει ή βρίσκονται στην φυλακή, θεωρούνται απόβλητα της κοινωνίας, άτομα που...
αδιαφορούν για τους νόμους και πληρώνουν το τίμημα γι’αυτό. Γενικότερα, δεν θεωρούνται “καλοί άνθρωποι”.

Αυτό όμως ίσως είναι μια μεγάλη παρεξήγηση. Δεν είναι όλοι οι εγκληματίες, ανεξαρτήτως εγκλήματος, κακοί. Υπάρχουν περιπτώσεις ανδρών και γυναικών που συνεχίζουν να εκτιμούν την ζωή των άλλων περισσότερο από την δική τους ευημερία.

Δείτε, για παράδειγμα, το παρακάτω βίντεο από φυλακές του Τέξας. Αρχικά, η σκηνή φαίνεται ύποπτη – αλλά αφού δείτε ολόκληρο το βίντεο, θα πειστείτε ότι αυτοί οι άντρες ήθελαν απλά να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο τους που το είχε ανάγκη.

Η κάμερα καταγράφει έναν φύλακα που προσέχει τους κρατούμενους ενός κελιού. Ξαφνικά πέφτει και σωριάζεται στο πάτωμα: Έπαθε καρδιακό και χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Οι φυλακισμένοι νιώθουν ότι κάτι δεν πάει καλά και καταφέρνουν να βγουν από το κελί. Τότε, στέκονται από πάνω του και φωνάζουν για βοήθεια – όχι όμως για να αποδράσουν. Ούτε μία στιγμή.

Μετά από λίγο, τους ακούνε κάποιοι αξιωματικοί και έρχονται να βοηθήσουν. Χάρη σε αυτούς τους κρατούμενους, που ρίσκαραν να τιμωρηθούν, ο αξιωματικός αυτός ζει και είναι πλέον καλά!

Δείτε την εκπληκτική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια: