ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Πως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έζησε το χειρότερο εφιάλτη την ημέρα του γάμου της μέσα στο νυφικό της

Τον Ιούλιο του 1981, περίπου 600.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν από κάθε γωνιά του πλανήτη στο Λονδίνο για να τον παρακολουθήσουν από κοντά το “γάμο του αιώνα”.
Συγκεκριμένα, ήταν 29 Ιουλίου, όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την Lady Diana Spencer μπροστά σε 3.500 άτομα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα μεταξωτό νυφικό, με ταφτά και δαντέλα του οίκου Elizabeth and David Emanuel, το οποίο ήταν στολισμένο με 10.000 πέρλες και είχε μια πολύ μακριά ουρά που έφτανε τα 7,5 μέτρα. Τα μαλλιά της Lady Diana κοσμούσε μια διαμαντένια τιάρα και η ανθοδέσμη της είχε γαρδένιες, κίτρινα τριαντάφυλλα και κισσούς.

Η μόλις 19χρονη τότε Νταϊάνα είχε πολύ άγχος τη στιγμή που θα ανέβαινε τα σκαλιά του καθεδρικού ναού με την επιβλητική ουρά του νυφικού της να ξεχωρίζει από μακριά. Παρόλο που έδειχνε αψεγάδιαστη και λαμπερή, πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου, της έτυχαν κάποιες αναποδιές, που θα μπορούσαν να της καταστρέψουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την τελετή, θέλοντας να βάλει το αγαπημένο της άρωμα, έχυσε σχεδόν όλο το μπουκάλι σε ένα σημείο στο μπροστινό μέρος του νυφικού της, με αποτέλεσμα να γίνει λεκές. Καθώς ο λεκές όμως δεν υποχωρούσε, της πρότειναν να το κρατήσει από το σημείο αυτό, έτσι ώστε να μη φανεί στις φωτογραφίες. Επιπλέον, υπέφερε από απίστευτο πονοκέφαλο όλη την ημέρα, εξαιτίας της βαριάς τιάρας που φορούσε.

Εκτός των άλλων, δεν είπε σωστά το όνομα του Πρίγκιπα Καρόλου, την ώρα που αντάλλαζαν τους όρκους στην Αγία Τράπεζα. Βέβαια το λάθος της δεν ήταν τόσο κραυγαλέο, καθώς μπερδεύτηκε με τη σειρά, που θα έπρεπε να πει τα ονόματα, λέγοντας «Φίλιππος Κάρολος Αρθούρος Γεώργιος» αντί για το σωστό, «Κάρολος Φίλιππος Αρθούρος Γεώργιος».

Από ότι φαίνεται οι αναποδιές τυχαίνουν και στους καλύτερους γάμους.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: