ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Νέα τάση: Πρόταση γάμου με αβοκάντο!

Είναι εγγυημένο ότι με ένα αβοκάντο θα πει το «ναι». Όλοι αγαπάμε τα αβοκάντο. Ιδιαίτερα αν απλώσουμε πάνω σε μια φέτα...
μαύρο ψωμί, αβοκάντο, ψιλοκομμένη ντομάτα και τυρί φέτα.

Ο κόσμος τα λατρεύει σε τέτοιο βαθμό που πλέον τα χρησιμοποιεί για να στολίσει χριστουγεννιάτικα δέντρα (στους Αντίποδες, βεβαίως, όπου τα Χριστούγεννα είναι μεσοκαλόκαιρο).

Οι Αυστραλοί έχουν μανία με το αβοκάντο. Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Έτσι στο Σίντνεϊ άνοιξε ταχυφαγείο, το «Good Fat», το οποίο έβαλε αγγελία για «Head of Avo Control», για δοκιμαστή αβοκάντο δηλαδή. Δουλειά του είναι να δοκιμάζει και τις 20 συνταγές αβοκάντο που προσφέρει το φαγάδικο, να ελέγχει το πόσο συμπαγής είναι η σάρκα του και να προωθεί το όλο εγχείρημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα, όμως, η εμμονή με το γευστικότατο φρούτο πήγε ένα βήμα πιο πέρα. Έκανε την εμφάνισή της μια καινούργια συνήθεια: να ζητάς το χέρι της καλής σου σε γάμο, με το μονόπετρο σε συσκευασία αβοκάντο!

Η Κολέτ Ντίκε (Colette Dike) από την Ολλανδία - που είναι μπλόγκερ, συγγραφέας, φωτογράφος, λάτρης του αβοκάντο και περιγράφει τον εαυτό της ως food stylist - ανήρτησε, πριν δυο βδομάδες στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία ενός μονόπτερου μέσα σε ένα αβοκάντο, με λεζάντα «Να ταγκάρετε όποιον κάνει πρόταση γάμου μ' αυτόν τον τρόπο».

Τα social media πήραν φωτιά.

Αν και, ενδελεχής έρευνα απέδειξε ότι η 30χρονη Ολλανδή δεν πρωτοτυπούσε. Τον Οκτώβριο του 2016, η Τέιλορ Σέλμπι, που αναφέρεται στο εαυτό της ως «εραστής του αβοκάντο», είχε ποστάρει φωτογραφία του αρραβωνιαστικού της, σήμερα, να της κάνει πρόταση γάμου... με ένα αβοκάντο στο χέρι, ανοιχτό, και στην κοιλότητα το μονόπετρο.

ant1news

Δεν υπάρχουν σχόλια: