ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ιερέας στην Κύπρο βουτάει βίαια και με δύναμη ένα μωρό στην κολυμπήθρα και προκαλεί οργή στο διαδίκτυο: «Αυτό είναι απόπειρα φόνου»

Σάλο προκαλεί στο διαδίκτυο καθώς και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης ένα βίντεο από μια ορθόδοξη βάπτιση στην Κύπρο που χαρακτηρίστηκε η πιο…
βίαιη όλων των εποχών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ιερέας βουτάει με δύναμη το βρέφος στην κολυμβήθρα τρεις φορές, προκαλώντας σοκ ακόμη και στους παρευρισκόμενους στη βάπτιση, με την αντίδραση ιδίως των μικρών παιδιά να τα λέει όλα, αφού ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Η βάπτιση πιστεύεται πως έγινε σε εκκλησία στην Αγία Νάπα στην Κύπρο και προκάλεσε την αντίδραση αρκετών χρηστών των social media, κυρίως ατόμων που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας και οι οποίοι χαρακτήρισαν την πρακτική απράδεκτη. Κάποιοι μάλιστα δε δίστασαν να χαρακτηρίσουν τη διαδικασία «απόπειρα φόνου». «Στοιχηματίζω ότι αυτό το μωρό είναι πλέον εγκεφαλικό νεκρό», «θεέ μου, είναι αυτή η πιο βίαιη βάπτιση που έχει γίνει;», σχολίασαν μερικοί.

Πέρυσι, ένα παρεμφερές βίντεο με τη βίαιη βάπτιση ενός μωρού στη Γεωργία είχε επίσης γίνει viral, για παρόμοιους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: