ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η απίστευτη αντίδραση παιδιών στην Αφρική όταν βλέπουν drone να πετά

Ο Brandon Smith βρέθηκε στην Uganda για τις ανάγκες γυρισμάτων. Η έκπληξη των παιδιών όταν είδαν για πρώτη φορά drone να πετά είναι μοναδική.

Ο κινηματογραφιστής Brandon Smith επισκέφτηκε την Uganda, την χώρα της Αφρικανικής ηπείρου για τις ανάγκες γυρισμάτων μίας ταινίας με περιεχόμενο την υγιεινή στην Αφρική. Όταν ήθελε να πάρει πλάνα με drone από ένα σχολείο, έμεινε έκπληκτος με τις αντιδράσεις των παιδιών…

Ο Διευθυντής του σχολείου τού ζήτησε να πετάξει το drone για να το δείξει στα παιδιά καθώς μερικά από αυτά δεν το είχαν ξαναδεί. Εκείνος δέχτηκε με χαρά να τους παρουσιάσει πώς λειτουργεί, όμως σίγουρα αυτήν την αντίδραση των παιδιών δεν την περίμενε.

Μόλις το drone απογειώθηκε, τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Κάποια φοβήθηκαν, άλλα όμως γελούσαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είναι αυτή η ιπτάμενη συσκευή που τους κυνηγά από ψηλά και βουίζει!

«Έγινα μία τοπική δημοσιότητα! Είχε πάρα πολύ πλάκα. Από τότε τα παιδιά με κυνηγούσαν και μου ζητούσαν να πετάξω το drone. Ακόμα και κάποιοι ντόπιοι όταν με έβλεπαν τυχαία στο δρόμο με πείραζαν και μου έκαναν τον χαρακτηριστικό θόρυβο που βγάζει το drone!», περιγράφει ο Brandon Smith στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube.

Δείτε το βίντεο:

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: