ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Γιατί βλέπαμε όλοι Master Chef φέτος με τέτοια μανία; (Και όχι το Survivor)

Χωρίς Άκη Πετρετζίκη, δίχως κανένα απόλυτο γόη ανάμεσα στους παίκτες και άνευ Δημήτρη Σκαρμούτσου στους κριτές, το Master Chef 2 στο Star έχει καταφέρει να ενθουσιάσει το Πανελλήνιο.

Στο Goddess.gr βάλαμε στο μικροσκόπιο το ριάλιτι μαγειρικής και ανακαλύψαμε το γιατί σαρώνει φέτος και κατάφερε να μας πορώσει πιο πολύ και από το Survivor!

Όχι άλλη πείνα! Με την αφαγία και πείνα των περσινών παικτών του Survivor, πήξαμε στην καρύδα. Με το φετινό Survivor, μπουχτήσαμε στα αθλητικά γραμμωμένα κορμιά. Στο Master Chef 2 βρήκαμε φαγητούλι, μαγειρικές και ξαναμπήκαμε στην κουζίνα #giapantaxontroi

Δώσε Κοντιζά και Ιωαννίδη στο λαό: Και οι δύο κριτές έκαναν ντεμπούτο στο Master Chef πέρσι, υπό τη σκιά του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Φέτος έλαμψαν! Ό,τι ήταν ο Σκαρμούτσος για το Master Chef 1 στο Mega, είναι ο Κοντιζάς για το Master Chef στο Star. Tυπάς, γόης και τοπ chef!

Δώσε ίντριγκα στο λαό! Μπορεί οι παίκτες να μην ξεχωρίζουν για την εξωτερική τους εμφάνιση, όμως ο Τζώρτζης υπήρξε ο «Χανταμπάκης» του μαγειρικού σόου, ενώ μορφή όπως η Mάγκυ ξεπερνάει την Άσπα Τσίνα του Fame Story και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί!

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι tres passe! Οπότε το Hells Kitchen δεν υπάρχει περίπτωση να περπατήσει, οπότε η μοναδική εναλλακτική με φαγητό, είναι το Master Chef.

Δεν μας έχουν πρήξει με τους χορηγούς. Αν παρακολουθείς εκπομπές μαγειρικής, θα έχεις διαπιστώσει πως οι χορηγοί παίζουν περισσότερο και από τους ίδιους τους παρουσιαστές. Στο Master Chef έχουν την ευφυία να μην μας πρήζουν με τους χορηγούς, οι οποίοι φαίνονται όσο χαλαρά τους πρέπει!

Οι χαρακτήρες είναι ωραίοι! Αντίθετα με το κάστινγκ του Survivor που επικεντρώθηκαν στο ωραίο το κορμί αλλά από πνεύμα, τίποτα, στο Master Chef 2 κατάφεραν να συγκεντρώσουν χαρακτήρες παικτών που έχουν και ατάκα και λέγειν και γράφουν!

Do it όπως στο USA! Αν έχεις παρακολουθήσει όπως εμείς τις 10+ σεζόν του Master Chef OF USA με τον Γκόρντον Ράμσεϊ, θα έχετε ήδη καταλάβει πως το Master Chef Ελλάδος βγήκε και στην εξοχή, έκανε δοκιμασίες αντάξιες του αμερικάνικου και δεν λυπήθηκε το αυξημένο μπάτζετ!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο τρίτος κριτής του Master Chef, είναι αποκάλυψη. Υπήρξε η ψυχή του Master Chef από το Mega, πίσω από τις κάμερες και η μετάβασή του μπροστά από αυτές ήταν μεγάλη επιτυχία.

Η επιστροφή του Γιάννη Αποστολάκη στο Master Chef σε ρόλο side – guest κριτή, ειδικά για εμάς που τον αγαπήσαμε από το Mega, υπήρξε κερασάκι στην τούρτα!

Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλάμε για την πιο άστοχη επαγγελματική τηλεοπτική κίνηση ever!

Δεν υπάρχουν σχόλια: