ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

O Xρήστος Γλωσσίδης για το επίμαχο βίντεο: «Μου κάνει εντύπωση αυτό που βλέπω»

Η αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ για το ενδεχόμενο "μαγειρέματος" στο τελικό αποτέλεσμα του MasterChef έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ο φιναλίστ του διαγωνισμού, Χρήστος Γλωσσίδης παίρνει θέση.


Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από Το ΧΩΝΙ συζητιέται παντού καθώς το βίντεο μιλάει από μόνο του...

Ο 24χρονος μάγειρας, Χρήστος Γλωσσίδης δέχθηκε να μας μιλήσει για το θέμα και τα όσα είπε μαρτυρούν ότι είναι ένα παιδί γεμάτο ήθος και επαγγελματισμό.

Ο ταλαντούχος Χρήστος - που από την πρώτη στιγμή συνεχάρη εγκάρδια τον αντίπαλό του στον τελικό και νικητή του διαγωνισμού, Τιμολέοντα - ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν κατάλαβε κάτι κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης καθώς: «Με το άγχος που υπήρχε, ήταν αδύνατο να παρατηρήσει κανείς μια τέτοια λεπτομέρεια. Και να έχει γίνει κάτι, εμείς δεν θα μπορούσαμε να το παρατηρήσουμε».

Την ίδια στιγμή, ο δημοφιλής στο κοινό Χρήστος Γλωσσίδης κάνει μια επίδειξη ανωτερότητας τονίζοντας πως: «Δε νομίζω ότι υπήρξε δολιοφθορά».

Ρωτήσαμε τον Χρήστο αν είδε το βίντεο από Το ΧΩΝΙ και αν του έκανε εντύπωση και ο 24χρονος σεφ ήταν ειλικρινής: «Ναι, το έχω δει το βίντεο και δε θέλω να σας πω ψέματα, μου έκανε και εμένα μια μικρή εντύπωση. Τι να πω, μπορεί να μην έγινε και τίποτα, μπορεί κάτι να ξεκόλλησε και να το ξανακόλλησαν. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει».

Το επίμαχο βίντεο
Ο ίδιος, συνεχίζοντας να διδάσκει ευγενή άμιλλα συνεχίζει: «Υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Και κάτι να είχε γίνει, δε θα έφταιγε για αυτό ο Τιμολέων. Πήρε μια νίκη την οποία ήθελε πολύ και η νίκη αυτή είναι δική του και μπράβο του».

Ο Χρήστος Γλωσσίδης είναι βέβαιο ότι θα μείνει στη μαγειρική (αφού το ταλέντο του είναι ξεχωριστό) ενώ έχει σχέδια για να μείνει και στην τηλεόραση και μάλιστα με τον "αδερφό" του, Σάββα! Οπως χαρακτηριστικά λέει Στο ΧΩΝΙ: «Εγώ θα συνεχίσω αυτό που έκανα μαγειρικά. Σίγουρα με το Σάββα θα κάνουμε κάτι μαζί. Μπορεί να κάνουμε και κάτι τηλεοπτικό μαζί, θα δείξει.

Συζητάμε και όντως θέλουμε να κάνουμε κάτι μαζί. Μαζί με τον Σάββα περνάμε ωραία μαζί και νομίζω θα περάσει ωραία μαζί μας και ο κόσμος είτε αυτό θα είναι μαγειρικά είτε τηλεοπτικά».


Ο θείος του Χρήστου Γλωσσίδη αποκλειστικά Στο ΧΩΝΙ: «Στο live του παιχνιδιού κάτι έγινε»

«Ο Χρήστος για μας είναι ο νικητής. Στο live του παιχνιδιού κάτι έχει γίνει», τονίζει αποκλειστικά Στο ΧΩΝΙ ο θείος του Χρήστου Γλωσσίδη και επισημαίνει ότι το Star, που παρουσίαζε το διαγωνισμό, πρέπει να τοποθετηθεί για τους δύο φακέλους με διαφορετική σφραγίδα, που έκριναν τον νικητή.

Το ΧΩΝΙ, μετά τον τελικό του παιχνιδιού μαγειρικής MasterChef, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα που δείχνουν δύο φακέλους με διαφορετικό βουλοκέρι. Ο πρώτος φάκελος εμφανίζεται σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση. Στη συνέχεια, σταματά η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση και περνάμε στο live, όπου βλέπουμε μια διαφορετική σφραγίδα.

Γι’ αυτό επικοινωνήσαμε με τον θείο του Χρήστου Γλωσσίδη, Δημήτρη, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά στο ερώτημά μας για το τι πιστεύουν όσοι από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του Χρήστου έχουν δει το βίντεο και απαντά: «Το μήνυμα είναι αυτό που λέμε όλοι: Ότι ο Χρήστος είναι νικητής. Στο live κάτι έχει γίνει. Δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε το αποτέλεσμα. Απλά, κάτι έχει γίνει».

Μάλιστα, στο ερώτημά μας αν πιστεύει ότι ο Χρήστος Γλωσσίδης αδικήθηκε, ο ίδιος απαντά: «Δεν μπορεί συνεχόμενα να υπάρχει διαφορά στον πόντο στην όλη διαδικασία. Και ξαφνικά ο κ. Κοντιζάς να δίνει κάποιες περίεργες βαθμολογίες. Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Ίσως να ήταν και σωστά, όμως. Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Όμως, κάποια πράγματα ήταν λίγο περίεργα».

Και καταλήγει, λέγοντας τα εξής: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Δηλαδή, στο τέλος έχασε ο Χρήστος και νίκησε ο Τιμολέων. Τώρα, αν η εκπομπή δεν μπορούσε να τηρήσει κάποιες διαδικασίες πιο σωστά, αυτό θα το πει ο κόσμος. Πρέπει, επίσης, να μιλήσει το Star, το κανάλι δηλαδή που έχει κάνει και την εκπομπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: