ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΄΄ΝΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ΄΄

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης ακαδημιών του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών, με την επωνυμία "ΝΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ".


Οι συμμετοχές ακαδημιών από όλη την Δυτική Μακεδονία και οι φωνές φίλων και γονέων, “έντυσαν” το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Κλειστό Γυμναστήριο των Γρεβενών… Τα σουβλάκια που διατέθηκαν δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσαν και αυτά μια “νόστιμη” νότα στην γιορτή της καλαθοσφαίρισης.


Όλο το βαρύ ομολογουμένως, πρόγραμμα διεξήχθη άψογα και με ακρίβεια και έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια, με τους ¨μικρούς¨ όλων των ομάδων να καταθέτουν ψυχή και το παρκέ να μοιάζει με πισίνα, από τις ¨βουτιές¨ αυτοθυσίας και αγωνιστικότητας.


Η Διοίκηση του Φ.Ο.Πρωτέα ευχαριστεί τα σωματεία Α.Ε.Κοζάνης, Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαίδας, Α.Σ.Διόσκουροι Κοζάνης, Α.Σ.Φοίνικα Κοζάνης, Γ.Σ.Σιάτιστας και Κ.Α.Σ. Δεσκάτης για την συμμετοχή τους με περισσότερους από 350 αθλητές.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Γρεβενών και τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους ,καθώς και τον διαιτητή Γιώργο Μιχαηλίδη.


Τέλος πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας ,τους γονείς και τους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας ,για την συμμετοχή τους .




Δεν υπάρχουν σχόλια: