ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Αγρίνιο: Έμαθε ποιοι του έκλεψαν 6.200 ευρώ και προσπαθούσε να πιστέψει στα αυτιά του – Σάλος μετά τις συλλήψεις!

Οι συλλήψεις της αστυνομίας στο Αγρίνιο ήρθαν να επιβεβαιώσουν τους χειρότερους φόβους του. Άφωνος ο επιχειρηματίας από τις αποκαλύψεις...

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο, σε μία οικογένεια, με αποτέλεσμα να συλλαμβάνεται μία 47χρονη και η κόρη της, οι οποίες κατηγορούνται ότι «έκλεψαν» τον σύζυγο και πατέρα τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ (18-06-2018) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 47χρονη αλλοδαπή και η 13χρονη κόρη της, διότι προχθές το απόγευμα ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας του συζύγου-πατέρα (αντίστοιχα) των δυο γυναικών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 6.200 ευρώ.

Το θύμα πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα των αστυνομικών ερευνών και προσπαθούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Όπως φαίνεται μάνα και κόρη είχαν σχεδιάσει από καιρό το χτύπημα και αποφάσισαν να το υλοποιήσουν.

Λύθηκε το μυστήριο στην Κρήτη με τις κλεμμένες βαλίτσες
Θύμα ληστείας έπεσε μια νεαρή Γαλλίδα που κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη κι η οποία βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς τις δύο βαλίτσες της, που είχαν κάνει… φτερά από το δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πίσω από τη ληστεία κρύβονταν ένας Γάλλος κι ένας Αλγερινός, που μπήκαν στο δωμάτιο της Γαλλίδας και της άρπαξαν τις αποσκευές της!

Τελικά η αστυνομία κινήθηκε ταχύτατα και μπόρεσε να διαλευκάνει την υπόθεση, εντοπίζοντας τους δράστες αλλά και τις δύο βαλίτσες με τα πράγματα της γυναίκας σε διπλανό ξενοδοχείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: