ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Κρήτη: Δεν ήταν μόνοι στο βραδινό μπάνιο όπως πίστευαν – Μετά τις βουτιές δυσάρεστες εκπλήξεις…

Έπεσαν στη θάλασσα και άρχισαν να παίζουν. Όταν βγήκαν στην παραλία άρχισαν να συνειδητοποιούν αυτά που προηγήθηκαν...

Τουρίστες που απολάμβαναν αμέριμνοι το βραδινό τους μπάνιο σε παραλία του Πλατανιά στα Χανιά, έβαλε στο στόχαστρο 33χρονος αλλοδαπός. Τη στιγμή που έκαναν τις βουτιές τους τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας και διασκέδαζαν στην παραλία, ο 33χρονος φρόντιζε να τους… «ελαφρώσει» από τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Μάλιστα δεν αρκέστηκε σε πορτοφόλια και χρήματα αλλά έκλεψε μέχρι και ρούχα! Ο 33χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για κλοπή και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναστάτωση σε παραλία του Ηρακλείου
Εν τω μεταξύ, συναγερμός λίγο πριν τις 11.00 το πρωί όταν ένα άτομο κινδύνευσε μέσα στη θάλασσα στην περιοχή της Αμμουδάρας. Tο περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων που καταλάβαν ότι ο άνδρας χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια.

Στην παραλία επικράτησε αναστάτωση και άμεσα οι λουόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο στην προσπάθεια να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Ο άνδρας ανασύρθηκε από το νερό και σύμφωνα με πληροφορίες είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα με γιατρό που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για το λουόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: