ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Για την Ουγγαρία αναχωρεί η πρωταθλήτρια πάλης Μούχα Δήμητρα

Πανευρωπαικό πρωταθλημα Πάλης Παμπαίδων Πανκορασίδων 2018.Για την Ουγγαρία αναχωρεί την Τετάρτη αυτή η πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Μούχα Δήμητρα, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο...
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης το οποίο θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη από τις 15-17.6.2018. Η Δήμητρα Μούχα η οποία πλέον ζει και γυμνάζεται στην Θεσσαλονίκη υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή της Σωτηριάδη Κώστα, γίνεται η δεύτερη αθλήτρια του συλλόγου μας η οποία θα συμμετέχει σε διοργάνωση τέτοιου επιπέδου. 


Η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στον χορηγό της, την εταιρία βαρέων μεταλλικών κατασκευών ΒΕΜΕΚΕΠ Α.Β.Ε.Ε με έδρα το Βόλο, για την έμπρακτη υποστήριξη της προσπάθειας της και εύχεται καλή επιτυχία τόσο στη ίδια όσο και στα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής.

Υ.Γ. (Έλλειψη της υποστήριξης του Ελληνικού κράτους οι Εθνικές μας ομάδες πλέον χρηματοδοτούνται είτε από τους γονείς των αθλητών, είτε από επιχειρηματίες που ευτυχώς.., πιστεύουν ακόμη στον Ελληνικό Αθλητισμό και υποστηρίζουν τις προσπάθειες των νέων μας..., τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την πολύτιμη βοήθεια ...........)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις