ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Αγόρια και κορίτσια, αρκεί να είναι μικρά, ούτε στην κόρη του δεν σταμάτησε

Κρέας να ‘ναι και ότι να ‘ναι. Αγόρια και κορίτσια, αρκεί να είναι μικρά. Ούτε στην κόρη του δεν σταμάτησε. Πρόκειται για αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική πονηρία που δεν έχει προηγούμενο.
Έκανε “τέρατα” και θα συνέχιζε ακάθεκτος». Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε η Εισαγγελέας Πύργου, στον 47χρονο που κηρύχθηκε ένοχος χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης.

Στον κατηγορούμενο, όπως αναφέρει το patrisnews.com επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 30 ετών (κατά συγχώνευση) για βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και αγοριού, μεταξύ αυτών και της βιολογικής του κόρης, καθώς και 8,5 χρόνια φυλάκισης για άλλες συναφείς κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας ήταν κάτι παραπάνω από «καταπέλτης», καθώς εξέφρασε την –αρνητική- έκπληξή της για τα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε ο 47χρονος για να προβεί στα προαναφερθέντα αδικήματα ακόμα και εις βάρος της ανήλικης βιολογικής του κόρης και πρότεινε την παραδειγματική του τιμωρία.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ο 46χρονος είχε συλληφθεί στις 19-1-2017, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς σε βάρος του είχε σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας απειλές είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄εξακολούθηση την κόρη του και μια ακόμη φίλη της, που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου (το έτος 2015) αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα.

Ο 46χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Το Φεβρουάριο του 2014 είχε κατηγορηθεί κατηγορήθηκε για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου αλλά αθωώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: