ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού, εδαφικής αρμοδιότητας της...

Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών λόγω εργασιών.

Καθημερινά και μέχρι την 30-11-2018 (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών) θα υπάρχει αποκλεισμός είτε της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, είτε του ερείσματος και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, κατά τη διάρκεια εργασιών. 


Κατά τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην υπολειπόμενη λωρίδα κυκλοφορίας, θα υπάρχουν τοποθετημένη προβλεπόμενη σήμανση, ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις κυκλοφορίας.

Επίσης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργου Τηλεθέρμανσης στη Φλώρινα.
Από 01-06-2018 έως την 20-06-2018 θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό 3 Φλώρινας-Κοζάνης(παλαιό Τμήμα) από το ύψος της διασταύρωσης Παλαίστρας έως τη διασταύρωση στην περιοχή Αγ. Αθανασίου και προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στη διασταύρωση Αγ. Αθανασίου – Μελίτη .Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Ε.Ο.3 Φλώρινας – Κοζάνης (νέο τμήμα)
ενώ οι κάτοικοι των όμορων οικισμών θα εξυπηρετούνται από υφιστάμενες συνδετήριες οδούς μεταξύ των οικισμών.


Κατά τη διάρκεια της προσωρινής ρύθμισης κυκλοφορίας στη διασταύρωση Αγ. Αθανασίου – Μελίτη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ και θα ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες και με σηματωρούς οι οποίοι σε 24ωρη βάση θα ενημερώνουν τους χρήστες της οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις