ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Μεταθέσεις στις Ένοπλες δυνάμεις: Έρχονται εξελίξεις λέει ο Κουβέλης

Εξελίξεις στο μέτωπο των μεταθέσεων που καίει το προσωπικό και των τριών κλάδων, προαναγγέλλει με την συνέντευξή του στο OnAlert, ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ....
Φώτης Κουβέλης.

Με την πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας την υλοποίηση των μεταθέσεων για το 2018, ερωτηθείς ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι το αργότερο έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κοινοποίηση των αποφάσεων των επιτελείων και θα ξεκινήσει το στάδιο των υλοποιήσεων.

Απέδωσε δε τις όποιες καθυστερήσεις στο νέο σύστημα μοριοδότησης. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική υπουργική απόφαση αναθεωρήθηκε επιφέροντας αλλαγές στην μοριοδότηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακόμη όπως είχε γράψει το OnAlert η σχετική διαδικασία παρατάθηκε και αντί της 20ης Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε μετά το πρώτο δεκαήμερο του περασμένου Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων η αναθεωρημένη υπουργική απόφαση εκτός από την ρητή πρόβλεψη ότι δεν θα “γράφεται“-όπως τώρα-στο “κοντέρ” του στελέχους ως πραγματικός, o χρόνος που θα διανύεται σε υπηρεσία στην οποία θα μετακινείται με διάθεση από τον αρχικό φορέα τοποθέτησης, το νέο σύστημα μοριοδότησης εξομοιώνει τους υπηρετούντες στα στρατιωτικά γραφεία με εκείνους στα επιτελεία.

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: