ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Από τον γάμο στην κηδεία!

Βολιώτης επιχειρηματίας και πατέρας της νύφης «έφυγε» πάνω στο γαμήλιο γλέντι
Τα γέλια και οι χαρές έγιναν θρήνος στον Βόλο, όταν γνωστός επιχειρηματίας της πόλης που...

έσυρε τον χορό στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του, κατέρρευσε μπροστά στο ζευγάρι και στους καλεσμένους αφήνοντας την τελευταία του πνοή μέσα στο κέντρο διασκέδασης όπου γινόταν η δεξίωση!

Κατά τη διάρκεια του χορού που έμελλε να είναι ο τελευταίος γι' αυτόν, ο 66χρονος Νίκος Μπρόζος, που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων, προδόθηκε από την καρδιά του. Στα πρώτα βήματα αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο δάπεδο, παγώνοντας τους προσκεκλημένους που λίγα δευτερόλεπτα πριν τον χειροκροτούσαν.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος επαγγελματίας περίμενε πώς και πώς αυτήν την ημέρα, αφού η κόρη του Ειρήνη και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στη Δανία, όπου διαμένουν, και πήγαν στον Βόλο για να το γιορτάσουν με συγγενείς και φίλους. Η νύφη και ο γαμπρός δέχτηκαν τις ευχές όλων και το γλέντι άρχισε με τον χορό. Ομως, μετά τις πρώτες στροφές τα χαμόγελα όλων χάθηκαν, καθώς ο 66χρονος σωριάστηκε ξέπνοος.

Κάποιοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ώσπου να φτάσει στο κέντρο το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές σκηνές με τη συντετριμμένη κόρη του επιχειρηματία, που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που τη βρήκε. Χθες όλοι συνόδευσαν τον άτυχο 66χρονο στην τελευταία κατοικία του, με τη νεόνυμφη κοπέλα απαρηγόρητη να μη σταματά να θρηνεί τον χαμό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: