ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Πήγε στο σπίτι του πρώην της και τον βίασε

Eκανε ντου στο σπίτι του τυφλωμένη από πάθος και με την απειλή χασαπομάχαιρου τον ανάγκασε να έχει ερωτική επαφή μαζί της

Μια 19χρονη στις ΗΠΑ, τυφλωμένη από το πάθος, εισέβαλε στο σπίτι του πρώην της και υπό την απειλή χασαπομάχαιρου τον ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα του και να κάνει σεξ μαζί της.

Η Σαμάνθα Μιρς από τη Μοντάνα διέρρηξε το σπίτι του πρώην της την ώρα που εκείνος απουσίαζε και τον περίμενε να επιστρέψει. Οταν εκείνος μπήκε στην οικία του, η Μιρς που παραφύλαγε πίσω από την πόρτα τού επιτέθηκε από πίσω με το μαχαίρι και τον διέταξε να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι.

Οπως δήλωσε αργότερα το θύμα στην κατάθεσή του, συμμορφώθηκε με τις απαιτήσεις της, φοβούμενος για την ασφάλειά του, αφού ήταν πεπεισμένος ότι δεν θα μπορούσε να βγει από το δωμάτιο χωρίς να του κάνει κακό.

Η δράστις φέρεται ότι στη συνέχεια έβγαλε το παντελόνι της, κρατώντας πάντα το μαχαίρι στα χέρια της, κάθισε πάνω του κι έκανε σεξ μαζί του. Αμέσως μετά εκείνη κάθισε γυμνή στο κρεβάτι και το θύμα την έβγαλε κάμποσες φωτογραφίες, τις οποίες προσκόμισε αργότερα στις Αρχές ως αποδεικτικά στοιχεία. Δράστις και θύμα ενεπλάκησαν στη συνέχεια σε άγριο καβγά, στη διάρκεια του οποίου η 19χρoνη κοπέλα ούρησε πάνω στο κρεβάτι. Οταν έφτασε η αστυνομία, ύστερα από τηλεφώνημα που κατάφερε να κάνει το θύμα στα κρυφά, η Μιρς ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: