Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό βρίσκεται όλος ο θίασος της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες» για την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Οι ηθοποιοί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές και μιας και εκτός από... συνάδελφοι, είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι, δεν χάνουν ευκαιρία να σπάνε πλάκα μεταξύ τους και να το διασκεδάζουν.

Αυτό τουλάχιστον έκαναν η Αγγελική Λάμπρη, η Ζέτα Δούκα, ο Γιώργος Βάλαρης και η Άρτεμις Ματαφιά όταν βρέθηκαν όλοι μαζί στην πισίνα -πιθανώς του ξενοδοχείου που διαμένουν- και ένιωσαν για λίγο μικρά παιδιά.

Η Αγγελική Λάμπρη, αρχικά, στην προσπάθεια της να μιμηθεί την αξέχαστη σκηνή της ταινίας όπου η Μαρινέλλατραγουδάει το «Άνοιξε Πέτρα», η παρέα της την ρίχνει στην πισίνα και το θέαμα προκαλεί άφθονο γέλιο.

Το στιγμιότυπο το μοιράστηκε μαζί μας στο λογαριασμό της στο instagram με λεζάντα: «Δεύτερη προσπάθεια !!!Αμα σε αγαπάνε οι φίλοι σου…. ωραία βουτιά ε;;;»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο instagram
Οι πλάκες όμως δεν σταμάτησαν εδώ γιατί θύμα αυτή τη φορά υπήρξε η Ζέτα Δούκα.
Με παρτενέρ τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιώργο Βάλαρη, η ηθοποιός χορεύει το επίσης αγαπημένο τραγούδι της ταινίας το «Τόσα Καλοκαίρια». Δεν προλαβαίνει όμως να ολοκληρώσει την φιγούρα της και ο παρτενέρ της την ρίχνει στην πισίνα.
Την θεαματική βουτιά ακολουθεί μια αστεία…μούντζα. «”Τόσα καλοκαίρια μου ‘χαν φύγει από τα χέρια” χωρίς άλλα σχόλια! (Λεπτή αλλά σημαντική λεπτομέρεια, κοιτάξτε πού μουντζώνω)», έγραψε η ηθοποιός στο ξεκαρδιστικό βίντεο που πόσταρε.
Απολαύστε το.