ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Elif - Επεισόδιa 102-103-104-105-106-107-108-109 (video)

Elif - Επεισόδιο 102
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Ζεϊνέπ πρέπει να φύγει από το κτήμα, πριν την υποψιαστούν. Την επόμενη μέρα ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ για να την δει και να χαρεί. 

Η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ δείχνοντας ενδιαφέρον για την Ελίφ. Η Τσεβριγιέ επικοινωνεί με την Αρζού και της λέει πως κάποιος ερευνά την κατάθεσή της. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον Σελίμ να συνοδεύει τη Ζεϊνέπ σπίτι και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας πίσω τα χρήματά του. Ο Ερκούτ προσπαθεί να τα διπλασιάσει παίζοντας χαρτιά αλλά καταλήγει να τα χάσει όλα. Ο Ναντίρ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ πήρε τα χρήματα της Σέϊντα. Ο Ναντίρ συνειδητοποιεί πως η κοπέλα είναι πράγματι ερωτευμένη με τον Μουράτ. 

Της λέει να τελειώσει τη σχέση μαζί του διαφορετικά θα τους σκοτώσει. Της λέει ακόμη πως σύντομα θα μετακομίσουν μακριά. Η Σεϊντά είναι τρομοκρατημένη. Ο Ναντίρ δίνει τελεσίγραφο στον Ερκούτ, ή φεύγουν σήμερα ή η συνεργασία τους τερματίζεται. Ο Ερκούτ μιλάει με τη Σεϊντά και αποφασίζουν πως ο Ναντίρ έχει δίκιο. Αποφασίζουν να δουν τους αγαπημένους τους μια τελευταία φορά. Όταν ο Ερκούτ όμως βλέπει τη Ζεϊνέπ μαζί με τον Σελίμ και την Ελίφ, αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μη φύγει. 

 Η Μπελκίς αναγκάζει τη Νατσιγιέ να ζητήσει συγνώμη από τη Μελέκ. Η Κιράζ προσπαθεί να αλλάξει τρόπο ντυσίματος αλλά το αποτέλεσμα είναι αστείο. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ αισθάνεται ντροπή. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους ο Μελίχ τη ρωτάει για την οικογένειά της. Η Μελέκ του λέει ότι έχασε τους γονείς της όταν ήταν μωρό, πως ο γάμος της με τον Βεϊσελ ήταν τυπικός και πως ο πρώτος της γάμος ήταν μια απογοήτευση για εκείνη. Του εξηγεί πως η οικογένεια του πρώην συζύγου της είναι πολύ πλούσια και ποτέ δεν την αποδέχθηκαν. 

 Ο Μελίχ της λέει πως θα την υποστηρίξει. Ξέρει πως η οικογένεια στην οποία αναφέρεται η Μελέκ είναι η Εμιρόγλου. Το μίσος του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο…

Elif - Επεισόδιο 103

Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Ο Ερκούτ έχει πάθει εμμονή με τη Ζεϊνέπ. Ξέρει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και ο Σελίμ ο αδελφός του. Πείθει τη Σεϊντά να μη φύγουν και εκείνη χαίρεται επειδή θα μπορεί να είναι μαζί με τον Μουράτ. Ο Ναντίρ την περιμένει όμως για να φύγουν και όταν δεν εμφανίζεται, πηγαίνει στο σπίτι της. Όταν μαθαίνει την αλλαγή των σχεδίων γίνεται έξαλλος και ορκίζεται να κάνει τον Ερκούτ και τη Σεϊντά να το πληρώσουν. 

Η αγάπη ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ, μεγαλώνει. Μαζί φροντίζουν την Ελίφ. Η Τουγκτσέ ζηλεύει τη σχέση, που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Ελίφ και τον Σελίμ. Η Μελέκ παραμένει στη φυλακή και προσπαθεί να μη χάσει την ελπίδα της, παρά τα όσα υπομένει εκεί. Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και η Μελέκ της εξηγεί τι συνέβη στη δίκη. Η Ζεϊνέπ μένει άφωνη. Ο Μελίχ δεν βγάζει στιγμή από το μυαλό του τη Μελέκ. Ο Ριζά εξακολουθεί να ψάχνει ποιος έστησε παγίδα στη Μελέκ. 

Ο Εφρούζ συμβουλεύει τον Μελίχ να αντιμετωπίσει το κακό με τη δικαιοσύνη αλλά ο Μελίχ τον κατηγορεί πως δεν τον καταλαβαίνει. Η Ιπέκ κάνει τις ετοιμασίες για την έκθεσή της αλλά σκέφτεται συνέχεια τον Μελίχ. Ο Βεϊσέλ ψάχνει καινούριο σπίτι για να μείνει. Ο Μουράτ συναντάει τη Σεϊντά και της λέει πως σύντομα θα πάρει τα λεφτά του από τον Ερκούτ και θα νοικιάσουν ένα σπίτι να μείνουν μαζί. Ο Ερκούτ λέει στον Μουράτ πως ο Σελίμ εξακολουθεί να συναντάει τη Ζεϊνέπ…

Elif - Επεισόδιο 104
trailer

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο κτήμα και φωνάζει κοντά του την Ελίφ, που παίζει στον κήπο. Της λέει να έρθει μαζί του γιατί θα την πάει να δει τη μητέρα της. Η μικρή τον πιστεύει και φεύγει μαζί της. Ο Ερκούτ αφήνει ένα ανυπόγραφο σημείωμα στο αυτοκίνητο του Σελίμ «Έχω την ανιψιά σου, περίμενε το τηλεφώνημα μου». Στη συνέχεια πηγαίνει την Ελίφ στην Σεϊντά. Η Σεϊντά είναι πολύ θυμωμένη επειδή ο Ερκούτ απήγαγε την Ελίφ. Δεν μπορεί να την κρατήσει σπίτι της γιατί φοβάται πως μπορεί να την δει κάποια στιγμή ο Μουράτ. 

Ο Ερκούτ αναγκάζεται να πάει την Ελίφ σε ένα ξενοδοχείο. Όταν η μικρή συνειδητοποιεί πως δεν θα δει τη μητέρα της, στεναχωριέται. Η Τουγκτσέ λέει στον Σελίμ πως δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και εκείνος αναζητώντας την ανιψιά του, βρίσκει το σημείωμα στο αυτοκίνητό του και τρελαίνεται από αγωνία. Αμέσως οι υποψίες του στρέφονται στον Βεϊσέλ. Λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και ένας άντρας του ζητάει λεφτά αν θέλει να δει την Ελίφ ξανά. 

Ο Σελίμ προσπαθεί να λύσει την υπόθεση αυτή μόνος του και λέει στην οικογένειά του πως θα περάσει το βράδυ του στο σπίτι της Πελίν. Η Αρζού βάζει τιμωρία την Τουγκτσέ στο δωμάτιο της επειδή έπαιζε με την Ελίφ αλλά ο Κενάν δεν συμφωνεί μαζί της και αφήνει τη μικρή ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Οι άνθρωποι στο κτήμα αντιλαμβάνονται ότι η Ελίφ λείπει και ανησυχούν για την τύχη της. Τηλεφωνούν στον Σελίμ και εκείνος τους λέει πως η Ελίφ είναι μαζί του. 

Ο Μελίχ επισκέπτεται την έκθεση ζωγραφικής της Ιπέκ και θαυμάζει τη δουλειά της, ειδικά τον πίνακα «Κρυφή Αγάπη». Η Μελέκ καταφέρνει να επικοινωνήσει με τη Ζεϊνέπ μέσα από τη φυλακή και της ζητάει να της φέρει στο επισκεπτήριο την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Σελίμ και εκείνος δεν ξέρει τι να κάνει…


Elif - Επεισόδιο 105
trailer

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως έχει μια σημαντική δουλειά και πρέπει να φύγει αλλά θα φέρει εκείνος στις 2 το μεσημέρι την Ελίφ για να δει τη μητέρα της. Δεν της λέει την αλήθεια για την απαγωγή της μικρής αλλά αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Όμως ο άντρας τηλεφωνεί ξανά και τον προειδοποιεί να μην κάνει καμιά ανοησία. 

Ο Σελίμ συνειδητοποιεί πως παρακολουθείται και αποφασίζει να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της Ελίφ. Κάνει αίτηση για δάνειο στην τράπεζα αλλά χρειάζεται χρόνος για να πάρει τα χρήματα. Καταφέρνει τελικά να συγκεντρώσει το ποσό, το οποίο αφήνει στο σημείο, που του έχουν υποδείξει και παίρνει πίσω την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη αλλά όταν συναντάει τον Σελίμ και μαθαίνει πως θα δει τη μητέρα της, τα ξεχνάει όλα από τη χαρά της. Μητέρα και κόρη συναντιούνται για λίγα λεπτά. 

Ο Ριζά μαθαίνει πως τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν στο σπίτι της Μελέκ ίσως προέρχονται από έναν τύπο, που τον φωνάζουν «Τρελό Χαϊντάρ». Μαζί με τον Μελίχ πηγαίνουν να τον επισκεφθούν αλλά εκείνος θυμώνει μαζί τους και τους διώχνει. Ο Βεϊσέλ νοικιάζει ένα σπίτι, σίγουρος πως θα πάρει πίσω τα χρήματά του…


Elif - Επεισόδιο 106
trailer
Η Ελίφ και η Μελέκ είναι χαρούμενες, που είναι και πάλι μαζί. Η Ελίφ δεν λέει στη μητέρα της τι συνέβη γιατί δεν θέλει να την στεναχωρήσει. Η μικρούλα δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της όταν μαθαίνει πως θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα μακριά από τη μητέρα της. Για να την παρηγορήσουν της λένε ότι η μητέρα της δουλεύει σε ένα εργοστάσιο και εκεί δεν επιτρέπονται τα παιδιά. Η Μελέκ αισθάνεται συντετριμμένη επειδή πρέπει ξανά να αποχωριστεί την κόρη της. Νιώθει λυπημένη επειδή είναι αναγκασμένη να λέει ψέματα στο παιδί της. Υπόσχεται να της φτιάξει μια κούκλα αλλά δεν ξέρει αν θα μπορέσει να κρατήσει τον λόγο της. Η Σααντέτ βοηθάει τη Μελέκ να φτιάξει την κούκλα για την Ελίφ. Ο Σελίμ ρωτάει την Ελίφ ποιος την απήγαγε αλλά εκείνη δεν λέει κουβέντα. Ο Σελίμ όμως είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Ο Ερκούτ δίνει στον Βεϊσέλ τα λεφτά του και ο άντρας χαρούμενος βγαίνει με τον Μουράτ για να το γιορτάσουν. Ο Μουράτ αγοράζει ένα δώρο και επισκέπτεται τη Σεϊντά. Η Σεϊντά όμως είναι θυμωμένη με τον Ερκούτ καθώς φοβάται μήπως η Ελίφ αναφέρει το όνομά της. Ο Ερκούτ όμως έχει τρομοκρατήσει τη μικρή για να μη μιλήσει και λέει στη Σεϊντά πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την έκθεση ζωγραφικής της Ιπέκ, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Όμως ο Μελίχ δεν εμφανίζεται γεγονός, που επισκιάζει τη χαρά της Ιπέκ. Του στέλνει μήνυμα λέγοντας του πως είναι πολύ πληγωμένη από την απουσία του. Ο Μελίχ όμως είναι στο κυνήγι των εμπόρων ναρκωτικών. Η Αρζού δεν παίρνει μαζί της στα εγκαίνια της έκθεσης της Ιπέκ την Κιράζ και την Ελίφ. Για να δικαιολογήσει την κατάσταση λέει στην οικογένεια πως η Ελίφ τσακώθηκε με την Τουγκτσέ και δεν ήθελε να έρθει και έτσι έμεινε σπίτι η Κιράζ να την προσέχει. Ο Ταρίκ επικοινωνεί με την Αρζού και ζητάει τα λεφτά του για την απαγωγή της Ελίφ αλλά εκείνη του λέει πως δεν θα του δώσει τίποτα γιατί απέτυχε. Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Ερκούτ και τον ρωτάει που θα βρει τον Βεϊσέλ. Ο Ερκούτ του λέει πως ο Βεϊσέλ απέκτησε κάποια χρήματα τελευταία και θα λείπει για λίγο καιρό. Ο Σελίμ πηγαίνει στην έκθεση της Ιπέκ αλλά φεύγει γρήγορα για το σπίτι. Η Αρζού προσποιείται πως έχει πονοκέφαλο και φεύγει και εκείνη για να προλάβει να πάει σπίτι και να ξεκλειδώσει την Ελίφ. Ο Σελίμ συναντάει τον Ταρίκ στην είσοδο του κτήματος…
Elif - Επεισόδιο 107
Ο Σελίμ θυμάται τον Ταρίκ από τη βραδιά, που είχε χαθεί η Ελίφ. Ο Ταρίκ δικαιολογεί την παρουσία του λέγοντας του πως πέρασε γιατί ήθελε να μάθει αν είναι καλά η μικρή. Ο Σελίμ τον καλεί στο σπίτι για να τον ευχαριστήσει. Η Αρζού σοκάρεται όταν βλέπει τον Ταρίκ. Όταν ο Σελίμ πηγαίνει να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημα, η Αρζού βρίσκει ευκαιρία και διατάζει τον Ταρίκ να φύγει αμέσως αλλά ο Ταρίκ επιμένει να ζητάει τα χρήματά του. Ο Σελίμ βλέπει την Αρζού να δίνει χρήματα στον Ταρίκ και υποψιάζεται πως ήταν όλα δικό της σχέδιο. Ο Μελίχ έρχεται αντιμέτωπος με τον «Τρελό Μαχμούτ» και τους άντρες του και αν και καταφέρνει αρχικά να τους ξεφύγει, δέχεται έναν πυροβολισμό. Η Ιπέκ είναι θυμωμένη με τον Μελίχ. Η Φεραγιέ της λέει πως δεν θα φερόταν έτσι ο Μελίχ αν δεν είχε κάτι πολύ σημαντικό να κάνει αλλά η Ιπέκ είναι πληγωμένη. Ξαφνικά λιποθυμάει. Όταν η Φεραγιέ λέει στην οικογένειά της πως η Ιπέκ είναι λυπημένη εξαιτίας του Μελίχ, όλοι θυμώνουν, ιδιαίτερα ο Κενάν. Ο Ερκούτ προτείνει στον Βεϊσέλ να πάρει άδεια για λίγες μέρες και να ασχοληθεί με το καινούριο του σπίτι. Ο Βεϊσέλ συμφωνεί με την ιδέα… 

Elif - Επεισόδιο 108
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer



Ο Κενάν πηγαίνει να βρει τον Μελίχ για να ζητήσει λογαριασμό για τη συμπεριφορά του στην Ιπέκ και τον βρίσκει αναίσθητο. Τον μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο. Η κατάσταση υγείας του Μελίχ είναι κρίσιμη. Ο Κενάν ενημερώνει την οικογένειά του και αποφασίζουν να μην πουν προς το παρόν τίποτα στην Ιπέκ. 

Ο Σελίμ προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση ανάμεσα στον Ταρίκ και την Αρζού και μοιράζεται τις ανησυχίες του με τη Ζεϊνέπ. Στη συνέχεια της λέει πως θα προσλάβει μια νταντά για την Ελίφ μέχρι να αποφυλακιστεί η Μελέκ. Η Ιπέκ δεν έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί στον Μέλιχ και εξακολουθεί να είναι θυμωμένη μαζί του. 

Η Τουγκτσέ και η Ελίφ ζωγραφίζουν για να φτιάξουν τη διάθεση της Ιπέκ. Η Ελίφ ζωγραφίζει τη Μέλεκ και η Τουγκτσέ τον Κενάν. Η Αρζού τρελαίνεται όταν βλέπει τις ζωγραφιές και σκίζει τη ζωγραφιά της Ελίφ. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ επιπλώνουν το νέο τους σπίτι και αργότερα κανονίζουν να πάνε να το γιορτάσουν με τον Ερκούτ. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή εξαιτίας της Μπελκίς…
Elif - Επεισόδιο 109
trailer


Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, η καρδιά του Μελίχ σταματάει. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν. Καταφέρνουν τελικά να αφαιρέσουν τη σφαίρα αλλά ο ασθενής εξακολουθεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρεται στην εντατική. Ο Κενάν παραμένει στο νοσοκομείο για να μάθει νεότερα. Η Ιπέκ γίνεται έξαλλη όταν ανακαλύπτει ότι της έκρυβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του Μελίχ και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Αλιγιέ και η Φεραγιέ την ακολουθούν. Όλες σοκάρονται όταν μαθαίνουν πως ο Μελίχ πυροβολήθηκε. 

Η Ιπέλ κατηγορεί τον εαυτό της επειδή θύμωσε μαζί του. Πηγαίνει στην εντατική, του κρατάει το χέρι και του λέει πως τον αγαπάει. Ο Μελίχ κινεί το χέρι του και η Ιπέκ ελπίζει σε ένα θαύμα. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή έσπασε το βραχιόλι της. Η Τουγκτσέ είναι θυμωμένη με τη μητέρα της και παρηγορεί την Ελίφ. Της χαρίζει ένα από τα δικά της βραχιόλια για να χαρεί αλλά η Ελίφ δεν το θέλει. Η Αρζού ακούει κρυφά την Ελίφ να ζητάει από τον Σελίμ να την πάει στη μητέρα της και έτσι καταλαβαίνει πως ο Σελίμ γνωρίζει τα πάντα. Η Μελέκ είναι έξαλλη με την Μπελκίς επειδή της χάλασε το δώρο, που ετοίμαζε για την Ελίφ. Η Ελμάς την παρηγορεί και την υποστηρίζει. Η Μπελκίς καταστρώνει ένα σχέδιο με την Νατσιγιέ για να δώσουν ένα μάθημα στη Μελέκ και την Ελμάς. Αν και σκοπός τους είναι να τρομάξουν τη Μελέκ, εκείνη γλιστράει και χτυπάει το κεφάλι της στο μαρμαρένιο πάτωμα. 

Ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να πάρει τα πράγματά του. Η Ζεϊνέπ θυμώνει όταν εμφανίζεται αργά στο σπίτι της ο Ερκούτ. Ο Ναντίρ ακολουθεί τον Ερκούτ και εκνευρίζεται όταν τον βλέπει να γλεντάει με τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Η Αρζού μαλώνει την Γκόντζα επειδή φροντίζει την Ελίφ και την προειδοποιεί πως θα την απολύσει αν δεν αλλάξει συμπεριφορά. Αργότερα η Αρζού μιλάει με τον Σελίμ για την κατάσταση του Μελίχ και εκείνος της λέει πως σύντομα ο αληθινός χαρακτήρας του καθενός θα αποκαλυφθεί. Η Αρζού ταράζεται από τα λόγια του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: