ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Elif - Επεισόδιa 110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120 (video)

Elif - Επεισόδιο 110
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αρζού είναι αναστατωμένη επειδή ανακάλυψε πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα. Ξεσπάει στην Γκόντζα και συνειδητοποιεί πως η Αϊσέ είπε τα πάντα στον Σελίμ πριν πεθάνει.

Η Τεσλιμέ και η Ελμάς βρίσκουν αναίσθητη και να αιμορραγεί τη Μελέκ. Η κοπέλα μεταφέρεται στο ίδιο νοσοκομείο, που νοσηλεύεται και ο Μελίχ. Η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή αλλά οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν υπό παρακολούθηση για ένα 24ωρο.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη φυλακή και ανακαλύπτει πως η Μελέκ νοσηλεύεται. Τηλεφωνεί αμέσως στον Σελίμ και πηγαίνουν μαζί στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ ανοίγει τα μάτια του και όλοι χαίρονται, ιδιαίτερα η Ιπέκ.

Ο Μελίχ βλέπει τη Μελέκ στα όνειρά του και η κατάστασή του ξαφνικά επιδεινώνεται. Η Ιπέκ επιστρέφει στο κτήμα για να ξεκουραστεί αλλά δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό της τον Μελίχ.

Ο Κενάν παραμένει στο νοσοκομείο αλλά δεν ενημερώνει την Ιπέκ για την επιδείνωση της υγείας του Μελίχ. Ο Μελίχ συνέρχεται και μεταφέρεται σε κανονικό δωμάτιο. Η Ιπέκ και η Αρζού τον επισκέπτονται.

Καθώς ο Κενάν μιλάει με τον γιατρό του Μελίχ, βλέπει τη Μελέκ να νοσηλεύεται φρουρούμενη και σοκάρεται. Ο Ναντίρ στέλνει μήνυμα στην Σέιντα πως θα εκδικηθεί και εκείνη και τον Ερκούτ…

Elif - Επεισόδιο 111
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Ο Κενάν μένει άφωνος όταν μαθαίνει πως η Μελέκ έχει συλληφθεί. Ο Μελίχ πρόκειται να πάρει εξιτήριο και η Ιπέκ είναι πολύ χαρούμενη. Η Αρζού τον ρωτάει σχετικά με τον πυροβολισμό του αλλά εκείνος δεν θέλει να της απαντήσει και της λέει πως δεν θέλει να μάθει τίποτα σχετικά η οικογένειά του. Ο Κενάν και η Ιπέκ πείθουν τον Μελίχ να δεχθεί να είναι φιλοξενούμενός τους για όσο διαρκέσει η ανάρρωση του. 

Η Αλιγιέ δεν συμφωνεί αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στον Κενάν. Ζητάει από την Κιράζ να ετοιμάσει τον ξενώνα. Η Αρζού και η Αλιγιέ θορυβούνται από τις μυστηριώδεις απαντήσεις του Μελίχ σχετικά με τον τραυματισμό του και φοβούνται πως η παρουσία του στο κτήμα τους θέτει όλους σε έναν μεγάλο κίνδυνο και δεν είναι σωστό να βρίσκεται εκεί. Ο Σελίμ συμφωνεί μαζί τους. Μιλάνε σχετικά στην Ιπέκ και εκείνη γίνεται έξαλλη. Ο Εφρούζ ανησυχεί για τον Μελίχ. Με τη βοήθεια του Σελίμ η Ζεϊνέπ καταφέρνει να δει τη Μελέκ στο νοσοκομείο. 

Η Τεσλιμέ και η Σααντέτ υποψιάζονται πως η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ευθύνονται για τον τραυματισμό της Μελέκ αλλά και οι δύο αρνούνται κάθε ανάμιξη στο περιστατικό. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και φοβάται πως η μητέρα της δεν την αγαπάει πια. Η Μελέκ ζητάει από τη νοσοκόμα να τη βοηθήσει να καλέσει την Ελίφ κρυφά και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που ακούει ξανά τη φωνή της μητέρας της…

Elif - Επεισόδιο 112
trailer
Η Ιπέκ, ο Κενάν και η Ελίφ, πείθουν τον Μελίχ να μείνει στο κτήμα. Ο Μελίχ εξηγεί στην οικογένεια πως όταν κάποιος κάνει μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες, δημιουργεί και εχθρούς και από ότι φαίνεται το άτυχο περιστατικό, που του συνέβη το αποδεικνύει περίτρανα. 

Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει πως η οικογένεια αποδέχεται τις εξηγήσεις του Μελίχ. Η συμπεριφορά της Αρζού όμως τους ενοχλεί όλους και ιδιαίτερα την Ιπέκ. Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει τη Μελέκ από το μυαλό του. Λέει στον Σελίμ πως είδε τη Μελέκ στο νοσοκομείο και πως είχε μάλιστα συλληφθεί. Τονίζει πως είναι ακόμα θυμωμένος μαζί της αλλά όταν την είδε τόσο αβοήθητη, ένιωσε μεγάλη θλίψη. 

Ο Σελίμ του λέει πως η Μελέκ δεν είναι ικανή να κάνει οποιοδήποτε έγκλημα και πριν την κρίνουν θα ήταν καλό να ακούσουν τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα. Ο Κενάν πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τη Μελέκ αλλά έχει πάρει εξιτήριο. Πηγαίνει να τη δει στη φυλακή. Η Ελίφ και η Τουγκτσέ φροντίζουν τον Μελίχ. Η Ιπέκ και ο Μελίχ περνούν μαζί τρυφερές στιγμές. Η Αρζού παίρνει το τηλέφωνο του Μελίχ, τηλεφωνά στον Εφρούζ, του εξηγεί τι συνέβη και τον καλεί στο κτήμα. Με αυτό τον τρόπο σκοπεύει να τον εκθέσει στην οικογένεια και να ξεσκεπάσει τα ψέματα του σχετικά με τους συγγενείς του. 

Όλοι σοκάρονται όταν ο Εφρούζ φτάνει στο κτήμα και παρουσιάζεται ως ο πατέρας του Μελίχ. Η Μελέκ επιστρέφει στη φυλακή αλλά δεν λέει τίποτα σχετικά με το ατύχημα, που είχε. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν ιδέα για το περιστατικό. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν την επισκέπτεται ο Κενάν…


Elif - Επεισόδιο 113
trailer

Ο Κενάν ρωτάει τη Μελέ τι συνέβη. Αρχικά η Μελέκ δεν θέλει να του μιλήσει αλλά στη συνέχεια του εξηγεί πως την παγίδεψαν, λίγο πριν ο χρόνος της συνάντησής τους τελειώσει.  
Ο Κενάν της λέει πως θα έρθει να τη δει ξανά. Φεύγοντας από τη φυλακή και περνάει από το καφέ. Εκεί μαθαίνει, που είναι η σχολή της Ζεϊνέπ και πηγαίνει να τη βρει αλλά χωρίς επιτυχία. Ρωτάει τον Σελίμ αν γνωρίζει τη Ζεϊνέπ και εκείνος ξαφνιασμένος το αρνείται. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βλέπουν διάφορες κυρίες, που θα αναλάβουν τη φροντίδα της Ελίφ. 

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ τι είπε ο Κενάν σχετικά με τη Μελέκ και πως τον ρώτησε και για εκείνη. Η Ζεϊνέπ φοβάται πως ο Κενάν θα ανακαλύψει την αλήθεια για την Ελίφ και εκείνη τη στιγμή ο Κενάν εμφανίζεται στο σπίτι της. Η Μελέκ αναπολεί τις ευτυχισμένες μέρες, που έζησε μαζί με τον Κενάν. Η Σααντέτ της λέει πως έγιναν ανακρίσεις σχετικά με το ατύχημά της και πως η Μπελκίς κατάφερε να ξεφύγει πάλι και την προειδοποιεί να προσέχει τον εαυτό της. Η Αλιγέ λέει πως εκείνη γνώρισε κάποιον άλλο για πατέρα του Μελίχ και ζητάει εξηγήσεις από τον Εφρούζ. 

Ο Εφρούζ εξηγεί πως είναι ο νονός του Μελίχ και πως νιώθει πατέρα του. Όλοι ανακουφίζονται από τη λύση της παρεξήγησης εκτός από την Αρζού. Ο Εφρούζ μαθαίνει πως ο Μελίχ βρέθηκε στο στόχαστρο δολοφόνων εξαιτίας της υπόθεσης της Μελέκ και θυμώνει μαζί του. Του ζητάει να μην του κρύψει ποτέ ξανά οτιδήποτε τον αφορά. Η Αρζού σχολιάζει στην οικογένεια το γεγονός πως ο Μελίχ δεν τους είχε μιλήσει ποτέ για τον Εφρούζ και δεν καταλαβαίνει πως ησύχασαν με τις εξηγήσεις του. Επίσης θεωρεί πως η Τουγκτσέ χρειάζεται πειθαρχία και αποφασίζει να ξεκινήσει η μικρή μαθήματα πιάνου. Ο Βεϊσέλ κλείνει το πλυντήριο αυτοκινήτων και κάνει λογαριασμούς όταν εμφανίζεται ο Ναντίρ. Ο Ναντίρ ψάχνει τον Ερκούτ και λέει στον Βεϊσέλ πως προσπαθεί να πάρει πίσω τα λεφτά του από τον Ερκούτ, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι απένταρος. Ζητάει από τον Βεϊσέλ να μην αναφέρει τίποτα σχετικά στον Ερκούτ γιατί φοβάται μήπως το σκάσει και χάσει τα λεφτά του. 

 Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αναστατώνονται από τις αποκαλύψεις του Ναντίρ για τον Ερκούτ. Ενώ συζητάνε εμφανίζεται ο Ερκούτ και ζητάει να δανειστεί χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος ευγενικά αρνείται. Ο Ερκούτ πηγαίνει στην Σεϊντά και της λέει πως έδωσε όλα τα λεφτά του στον Βεϊσέλ για να μην καταλάβει την αλήθεια και πως σύντομα θα βγάλει και άλλα λεφτά χρησιμοποιώντας την Ελίφ. Η Σεϊντά διαφωνεί αλλά δεν καταφέρνει να πείσει τον Ερκούτ…



Elif - Επεισόδιο 114
trailer

Από το παράθυρο, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βλέπουν τον Κενάν να πλησιάζει το σπίτι και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Αποφασίζουν να μην ανοίξουν την πόρτα. Ο Σακίρ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να ζητήσει τα λεφτά του από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος του λέει πως δεν πρόκειται να τον πληρώσει. Ο Σακίρ φεύγει αλλά ορκίζεται να εκδικηθεί. Τότε βλέπει τον Κενάν και θυμάται ότι είναι ο άντρας για τον οποίο ο Βεϊσέλ του είχε ζητήσει να πει ψέματα. 

Ο Σακίρ πλησιάζει τον Κενάν και του λέει ότι ο Βεϊσέλ ήταν αυτός, που τον κάλεσε από άγνωστο αριθμό και του δίνει τη διεύθυνση του για να τον βρει. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Κενάν. Ο Κενάν απατεί απαντήσεις, ο Βεϊσέλ αρνείται να μιλήσει και ο Κενάν θυμωμένος τον χτυπάει άσχημα. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Μουράτ αλλά δεν τον βρίσκει. Με μεγάλη δυσκολία, φτάνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ. 

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τον βρίσκουν αναίσθητο έξω από την πόρτα και το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους λέει πως η κατάσταση του είναι κρίσιμη και πρέπει να καλέσουν την αστυνομία. Όταν ο Βεϊσέλ ανακτά τις αισθήσεις του, βλέπει τον Σελίμ και θυμώνει. Η Ζεϊνέπ του λέει πως ο Σελίμ ήταν αυτός, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο και θα πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο, που του φέρθηκε. Όταν έρχεται η αστυνομία για να του πάρει κατάθεση, ο Βεϊσέλ τους λέει πως του επιτέθηκε ένας αλήτης αλλά δεν πρόλαβε να δει το πρόσωπο του, οπότε δεν μπορεί να κάνει μήνυση. 

Ο Κενάν συναντάει τον Μελίχ στο γραφείο του και του μιλάει για το περιστατικό με τον Βεϊσέλ. Συνεχίζει λέγοντας του πως είναι σίγουρος ότι ο άντρας που ευθύνεται για την ακύρωση των παραγγελιών και ο θάνατος της Αϊσέ, είναι δύο γεγονότα που συνδέονται και θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει. Ο Μελίχ σκέφτεται πως ίσως να προκάλεσε τον θάνατο της Αϊσέ στην προσπάθεια του να κάνει κακό στον Κενάν και αισθάνεται απαίσια. Μιλάει για όλα στον Εφρούζ και του λέει πως πρέπει να εμποδίσει τον Κενάν από το να ψάξει περισσότερο αυτή την ιστορία. Ο Εφρούζ τον ρωτάει αν το κάνει για να προστατέψει τον Κενάν ή τον εαυτό του αλλά ο Μελίχ δεν έχει να του δώσει μία απάντηση. 

 Η Αρζού κανονίζει η Τουγκτσέ να κάνει μαθήματα πιάνου αλλά η μικρή δεν είναι καθόλου θετική στην ιδέα. Η Αλιγιέ και η Ιπέκ συμβουλεύουν την Αρζού να μην πιέζει το κορίτσι αλλά εκείνη δεν τις ακούει. Καθώς η δασκάλα πιάνουν διδάσκει την Τουγτσέ, η Ελίφ τις παρακολουθεί και κάνει ότι δείχνει η δασκάλα. Η δασκάλα παρατηρεί πόσο καλή είναι η Ελίφ και θεωρεί πως είναι αδελφή της Τουγτσέ. Στο τέλος του μαθήματος, η Αρζού εξηγεί στη δασκάλα πως η Ελίφ δεν είναι αδελφή της Τουγτσέ και πως θα φροντίσει εκείνη να μην ενοχλήσει ξανά το μάθημά τους. Ο Ερκούτ είναι στεναχωρημένος επειδή ο Βεϊσέλ αρνήθηκε να του δανείσει χρήματα και λέει τα παράπονα του στον Μουράτ. Ο Μουράτ του λέει πως θα βρει μια λύση και να μην ανησυχεί. 

Όταν ο Μουράτ τηλεφωνεί στον πατέρα του μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ τον πήγε στο νοσοκομείο. Μαζί με τον Ερκούτ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ και θυμώνει όταν βλέπει εκεί τον Σελίμ. Η Ελμάς απομονώνεται μέρα με τη μέρα και πιο πολύ και φτάνει στο σημείο να μην τρώει. Η Μελέκ της μιλάει και βλέπει τη μελανιά στο πρόσωπό της. Ανήσυχη ρωτάει ποιος της το έκανε αλλά η Ελμάς παραμένει σιωπηλή. 
Η Μελέκ συνειδητοποιεί πως η Μπελκίς και η Νατσιγιέ ευθύνονται. Ετοιμάζει φαγητό για την Ελμάς αλλά η Μπελκίς θυμώνει μαζί της επειδή δεν της ζήτησε την άδεια και την χτυπάει άσχημα…

Elif - Επεισόδιο 115

Ο Ερκούτ φεύγει από το σπίτι της Ζεϊνέπ και αφήνει μόνο του τον Μουράτ να λύσει την υπόθεση. Ο Μουράτ είναι θυμωμένος επειδή είναι εκεί ο Σελίμ αλλά ο Βεϊσέλ του λέει πως όση ώρα εκείνος διασκέδαζε με τον Ερκούτ, ο Σελίμ ήταν αυτός, που τον φρόντισε και στη συνέχεια τον διώχνει. Ο Βεϊσέλ ζητάει από την Ζεϊνέπ να προσφέρει ένα ποτό στον Σελίμ για να τον ευχαριστήσουν. Ο Σελίμ μιλάει για λίγο με τον Βεϊσέλ και στη συνέχεια μαζί με τη Ζεϊνέπ, πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελέκ στη φυλακή. 

Ο Ερκούτ πηγαίνει στη Σεϊντά και της μιλάει για τον Σελίμ. Η Σεϊντά δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο διαμαρτύρεται αφού η Ζεϊνέπ δεν ήθελε ποτέ να είναι μαζί του ή να γίνει γυναίκα του και ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Μουράτ καλεί τον Ερκούτ και του λέει πως τσακώθηκε με τον πατέρα του και θέλει να συναντηθούν. Όταν βρίσκονται, ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως η κατάσταση με τον Σελίμ τον θυμώνει και εκείνον. Νιώθει πληγωμένος επειδή ο πατέρας του υποστήριξε τον Σελίμ και όχι εκείνον. Ζητάει από τον Ερκούτ να μιλήσει με τον Βεϊσέλ. Κάποιος στέλνει πολλά ρούχα στην Τεσλιμέ ως δώρο αλλά είναι μικρά για εκείνη, έτσι τα δίνει στη Μελέκ. Η Μελέκ πάλι τα μοιράζεται με την Ελμάς. Η Τεσλιμέ τηλεφωνεί στον Μελίχ και τον ενημερώνει πως παρέλαβε τα ρούχα αλλά του ζητάει να την επισκεφθεί στη φυλακή γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα, που πρέπει να του πει. 

Όταν η Μελέκ φεύγει από το κελί για να πάει να δει στο επισκεπτήριο τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ, η Μπελκίς και η Νατσιγιέ καταστρέφουν τα νέα ρούχα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λένε στη Μελέκ πως δεν πιστεύουν ότι έπεσε μόνη της και χτύπησε το κεφάλι της. Φοβούνται πως κάτι τους κρύβει. Ο Μελίχ λέει στον Εφρούζ πως αποφάσισε να βοηθήσει τον Κενάν. Στη συνέχεια επισκέπτεται τον Κενάν και του λέει πως μπορεί να τον βοηθήσει στην υπόθεση του Βεϊσέλ προσλαμβάνοντας έναν άντρα, που θα τον αναγκάσει να πει όλη την αλήθεια. Η Ιπέκ χαίρεται επειδή ο Κενάν και ο Μελίχ τα πηγαίνουν καλά. Η Αρζού κρύβεται πίσω από την πόρτα και ακούει τη συζήτηση των δύο αντρών και μαθαίνει τα σχέδια τους. Αποφασίζει να πάει στον Βεϊσέλ και να τον ενημερώσει και παίρνει μαζί της και την Ελίφ. 

Η Αρζού προτείνει στον Βεϊσέλ σπίτι, λεφτά, μια νέα δουλειά, αρκεί να πάρει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί από την περιοχή. Αφήνει την Ελίφ στον Βεϊσέλ και του ζητάει να περιμένει νεότερα από εκείνη. Την ίδια ώρα όμως ο Ερκούτ πηγαίνει να μιλήσει στον Βεϊσέλ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί την Αρζού με την Ελίφ. Κρύβεται πίσω από την πόρτα για να ακούσει τη συζήτηση της Αρζού με τον Βεϊσέλ. Όταν η Ελίφ πηγαίνει στον κήπο, ο Ερκούτ την πλησιάζει και της λέει πως θα την πάει στον Σελίμ. Στην πραγματικότητα πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο κτήμα…

Elif - Επεισόδιο 116
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ερκούτ και την Ελίφ. Πιστεύει πως είναι άνθρωπος του Βεϊσέλ αλλά εκείνος ξεκαθαρίζει την κατάσταση όταν τη συμβουλεύει να μην τηλεφωνήσει στον Βεϊσέλ γιατί αν το κάνει εκείνος θα πει τα πάντα στον Κενάν. Η Αρζού μιλάει στην Γκόντζα για τον Ερκούτ και είναι πολύ ανήσυχη. Απειλεί την Ελίφ πως αν μιλήσει σε οποιονδήποτε θα φροντίσει να μη δει ποτέ ξανά τη μητέρα της. 

Η Αρζού ρωτάει τον Βεϊσέλ για τον Ερκούτ και όταν εκείνος της απαντάει πως δεν τον ξέρει, τρομαγμένη αποσύρει την πρόταση, που του είχε κάνει. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη. Της λείπει η μητέρα της και δεν μπορεί να σταματήσει το κλάμα. Η Τουγτσέ για να την παρηγορήσει, της προτείνει να φτιάξουν μαζί ένα κέικ. Ενώ κάνουν την ετοιμασία, η Τουγτσέ κόβει το δάχτυλο της και η Αρζού κατηγορεί την Ελίφ για ότι συνέβη και της λέει πως δεν θα δει ποτέ ξανά τη μητέρα της. Η Ελίφ βάζει τα κλάματα. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Όταν επιστρέφει σπίτι ο Σελίμ βρίσκει την Ελίφ να κλαίει και την ρωτάει τι συνέβη. Η μικρή του απαντάει πως η Αρζού της είπε ότι δεν θα δει ποτέ ξανά τη μητέρα της. 

Ο Ερκούτ μιλάει στην Σεϊντά για τη συζήτηση, που είχε με την Αρζού. Η Σεϊντά δεν συμφωνεί με το σχέδιό του. Αργότερα η κοπέλα τηλεφωνεί στον Μουράτ και του ανοίγει την καρδιά της. Του μιλάει για τα άσχημα παιδικά της χρόνια και για το πως έπρεπε στη ζωή της από μικρή να πολεμήσει για τα πάντα. Του λέει επίσης πως είναι ο πρώτος άνθρωπος που νοιάστηκε πραγματικά για αυτή και πως θα έκανε τα πάντα για εκείνον. 

Του προτείνει να μετακομίσουν σε μια άλλη πόλη και να μείνουν μαζί αλλά ο Μουτάτ της απαντάει πως δεν πρέπει να πάρουν μια τέτοια σοβαρή απόφαση βιαστικά. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Τη ρωτάει αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά η Μελέκ δεν του λέει τίποτα. Φεύγοντας ο Μελίχ λέει στhν Ικμπάλ πως ξέρει ότι παρενοχλούν τη Μελέκ στο κελί της και προσφέρει χρήματα για να την προστατεύουν. Η Ικμπάλ δέχεται. Ο Μελίχ αποφασίζει να επισκεφθεί τον Βεϊσέλ…


Elif - Επεισόδιο 117
trailer
Ο Σελίμ τσακώνεται άσχημα με την Αρζού και της λέει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Συνεχίζει λέγοντάς της πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει ο,τι και να κάνει και πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τρόπο, που φέρεται στο παιδί. Η Αρζού του λέει πως η Μελέκ έστειλε την Ελίφ στο κτήμα για να της καταστρέψει το σπίτι της και αυτό δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Ο Σελίμ της λέει σε αυστηρό τόνο πως αν τη δει να φέρεται άσχημα στην Ελίφ θα πει την αλήθεια στον Κενάν. Την ενημερώνει πως σκοπεύει να προσλάβει νταντά για τη φροντίδα της Ελίφ αλλά και της Τουγτσέ. 

 Η Αρζού καταρρέει αλλά καταφέρνει να συνέλθει και κατά τη διάρκεια του δείπνου μιλάει στην οικογένεια για την πρόσληψη της νταντάς. Η Ιπέκ και η Αλιγιέ συμφωνούν με την ιδέα και ο Σελίμ τους λέει πως έχει ήδη βρει κάποια. Η Αρζού πηγαίνει στον Βεϊσέλ για να μάθει τι έχει πει στον Μελίχ αλλά την ακολουθεί ο Ερκούτ. Ο άντρας ξαφνιάζεται όταν την βλέπει να πηγαίνει στο καφέ, που δούλευε η Μελέκ. Ενώ είναι εκεί, ο Ερκούτ βλέπει ξανά μαζί τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ. Μια φίλη της Αϊσέ από τα παλιά φτάνει στο κτήμα για να δει τη φίλη της, με την οποία έχουν χαθεί, και σοκάρεται όταν ο Κενάν της λέει πως η Αϊσέ είναι νεκρή. Η Γκόντζα δεν χαίρεται καθόλου με την έλευση της νέας νταντάς αλλά τα κορίτσια ανυπομονούν να γνωρίσουν την νταντά Μπουρτζού. Ο Σελίμ μιλάει στα κοριτσάκια και τους λέει πως από εδώ και πέρα θα πρέπει η μία να θεωρεί την άλλη αδελφή και να νοιάζεται και να αγαπάει η μία την άλλη. Στη συνέχεια ενημερώνει τη Ζεϊνέπ πως η οικογένειά του συμφώνησε με την ιδέα της νταντάς και η κοπέλα ανακουφίζεται. 

Αργότερα ο Σελίμ επισκέπτεται την αγαπημένη του στη δουλειά της και της μιλάει για τον καυγά του με την Αρζού. Ο Μελίχ ζητάει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ για τα απειλητικά του μηνύματα. Ο Βεϊσέλ του λέει πως η Αρζού τον έβαλε να κάνει διάφορες βρωμοδουλειές, στο τέλος δεν τον πλήρωσε και για αυτό προσπάθησε να τρομάξει τον Κενάν και την Αρζού για να πάρει τα λεφτά του. Εξηγεί πως απλά την κάλεσε στο σημείο συνάντησης με τον Κενάν και δεν είχε ιδέα ποια ήταν η Αϊσέ. Ο Μελίχ δεν έχει πειστεί αλλά λέει στον Βεϊσέλ να μην έρθει ποτέ ξανά σε επαφή με την Αρζού και να μην πλησιάσει ποτέ ξανά το κτήμα. Στη συνέχεια ο Μελίχ επισκέπτεται τον Κενάν και του λέει πως ήταν όλα μια σύμπτωση και το ατύχημα της Αϊσέ ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο Ερκούτ βλέπει τον Σελίμ με την Ζεϊνέπ και τσακώνεται μαζί του…

Elif - Επεισόδιο 118

Ο Κενάν μιλάει με τη φίλη της Αϊσέ και την παρηγορεί. Η γυναίκα του λέει πως τη μέρα του ατυχήματος, η Αϊσέ την είχε επισκεφθεί μαζί με την Ελίφ. Ο Κενάν τη ρωτάει αν γνωρίζει ποια είναι η μητέρα της Ελίφ αλλά η γυναίκα δεν έχει αυτή την πληροφορία. Η άφιξη της γυναίκας, τους συγκινεί όλους καθώς θυμούνται την Αϊσέ. Στην πραγματικότητα, την γυναίκα την έχει προσλάβει να παίξει αυτόν τον ρόλο η Αρζού. Μετά από τη συζήτησή του με τη φίλη της Αϊσέ, ο Κενάν αρχίζει να πιστεύει πως ο Μελίχ έχει δίκιο και ο θάνατος της γυναίκας ήταν τυχαίος. Η Μπουρτζού φροντίζει τα κορίτσια. Όταν η Γκόντζα προσπαθεί να τη συμβουλεύσει, η Μπουρτζού τη βάζει στη θέση της. 

Η Τουγτσέ έρχεται σε κόντρα με την Μπουρτζού και η Ιπέκ ζητάει από την ανιψιά της να φέρεται στην Μπουρτζού, όπως φέρεται σε εκείνη. Η Γκόντζα παραπονιέται στην Αρζού για την Μπουρτζού αλλά εκείνη της ζητάει να πάει στη σχολή του Σελίμ να βρει την Πελίν και να της πει πως θέλει να της μιλήσει. Η Πελίν πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της λέει πως εκείνη όπως και η Αλιγιέ τη συμπαθούν πολύ και πιστεύουν πως θα ήταν κατάλληλη νύφη για την οικογένεια. Η Πελίν της εξηγεί πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ και πως η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς κοντά του. Της αποκαλύπτει επίσης πως ο Σελίμ απήγαγε τη Ζεϊνέπ από τον γάμο της με τον Ερκούτ και πως μάλλον σκέφτεται σοβαρά για εκείνη. Η Γκόντζα ακούει τα όσα λέει η Πελίν ενώ σερβίρει τσάι και αισθάνεται συντετριμμένη. Η Αρζού μαθαίνει ποιος είναι επιτέλους ο Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν το επόμενο πρωί. Η Μπελκίς και η Νατσιγιέ επιτίθενται στη Μελέκ ξανά αλλά αυτή τη φορά η Ικμπάλ επεμβαίνει και τις προειδοποιεί πως θα ενημερώσει τη φύλακα. 

Ο Μελίχ πηγαίνει στην Τσεβριγιέ και της λέει πως θέλει να βοηθήσει τον γιο της. Της δίνει χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες της. Ο Μελίχ σώζει τον Οκάν από ξυλοδαρμό και θέλει να τον πάει σπίτι του αλλά εκείνος δεν θέλει να δει τη μητέρα του και το σκάει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απαλλαγούν από τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να σταματήσει να την ακολουθεί αλλά εκείνος επιμένει πως την αγαπάει και πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Η Ικμπάλ φροντίζει η Μπελκίς και η Νατσιγιέ να τιμωρηθούν…

Elif - Επεισόδιο 119

Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως ξέρει τα πάντα. Του προτείνει να συνεργαστούν για να χωρίσουν τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βρίσκει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του Σελίμ. Ο Σελίμ σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ και μιλάει σχετικά στην Γκιουλνούρ. Εκείνη του λέει πως η Ζεϊνέπ τον αγαπάει πολύ και δεν κρύβει τη χαρά της για τους φίλους της. 

Ο Κενάν επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει σχετικά με την παγίδα, που έστησαν στη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ του λέει ότι ξέρει. Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και τη ρωτάει αν υπάρχει κάτι, που μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει μέχρι τη δίκη της. Η Μελέκ του απαντάει πως θα τη βοηθήσει το να είναι κοντά στην οικογένειά του αλλά ο Κενάν δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Η Ικμπάλ και η Μπελκίς έρχονται σε σύγκρουση και η Μπελκίς σε έξαλλη κατάσταση της λέει πως έχει επιλέξει λάθος στρατόπεδο. Επίσης απειλεί για άλλη μια φορά τη Μελέκ. Η Μπουρτζού με την άδεια της Αλιγιέ βγάζει βόλτα τα κορίτσια αλλά η Αρζού της κάνει παρατήρηση και της λέει πως χωρίς τη δική της άδεια δεν θα πηγαίνει πουθενά με την Τουγτσέ. 

Αργότερα, η Αρζού κάνει παράπονα για την Μπουρτζού στον Κενάν αλλά εκείνος της απαντάει πως η κοπέλα έκανε απλά τη δουλειά για την οποία την προσέλαβαν. Η Αρζού βάζει ένα φάρμακο στο γάλα της Ελίφ για να αρρωστήσει και έτσι να βρει ευκαιρία να διώξει την Μπουρτζού. Το γάλα όμως το πίνει τελικά η Τουγτσέ και αρρωσταίνει. Η Αρζού δεν πανικοβάλλεται και χρησιμοποιεί την ασθένεια της Τουγτσέ για να απολύσουν την Μπουρτζού αλλά ο Σελίμ το αποτρέπει. Ο Σελίμ λέει στην Αρζού πως δεν είναι πια η γλυκιά κοπέλα, που παντρεύτηκε τον αδελφό του και πως η απληστία την έχει τυφλώσει και της ζητάει να συνέλθει επιτέλους. Η Γκόντζα είναι δυστυχισμένη από τη μέρα που ανακάλυψε τη σχέση του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ. 

Επίσης είναι δυσαρεστημένη και με την Αρζού επειδή προσπαθεί να φέρει κοντά στον Σελίμ την Πελίν και της το λέει. Η Αρζού της απαντάει πως αν δεν θέλει να χάσει τη δουλειά της καλά θα κάνει να συνέλθει και να θυμηθεί ποια είναι η θέση της. Η Κιράζ λυπάται όταν βλέπει την Γκόντζα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και της προτείνει να ξεκουραστεί… 

Elif - Επεισόδιο 120
trailer

Η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να σκοτώσει τον Σελίμ αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Η Αρζού του λέει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πρόκειται να παντρευτούν και όταν το ακούει της λέει πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τη Ζεϊνέπ. Η Αρζού σχεδιάζει να χαλάσει τα φρένα από το αυτοκίνητο του Σελίμ. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη με την Αρζού επειδή λείπει και δεν είναι κοντά στο άρρωστο παιδί της. 

Η Γκιουλνούρ και ο Σελίμ συναντιούνται στο καφέ και το διακοσμούν κατάλληλα πριν έρθει η Ζεϊνέπ. Η Γκιουλνούρ πηγαίνει να φέρει τη Ζεϊνέπ στο καφέ και της λέει πως έχουν κανονίσει εκεί ένα πάρτι γενεθλίων για έναν φίλο τους. Ενώ οι δύο φίλες ετοιμάζονται να φύγουν, ο Μουράτ έρχεται να μιλήσει στη Ζεϊνέπ για τον Ερκούτ. Αφού κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες στο καφέ, ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα για να αλλάξει ρούχα και αφήνει το αυτοκίνητό του έξω από την κεντρική είσοδο. Ενώ ο Σελίμ ετοιμάζεται αμέριμνος, ο Ερκούτ του χαλάει τα φρένα του αυτοκινήτου. 

Ο Σελίμ μπαίνει στο αυτοκίνητο του με κατεύθυνση το καφέ αλλά τα φρένα δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα δέντρο και να τραυματιστεί σοβαρά. Την ίδια ώρα η Ζεϊνέπ περιμένει με ανυπομονησία τον Σελίμ. Ο Μελίχ ξεκινάει το χτίσιμο του ορφανοτροφείου ενώ συνεχίζει να προσπαθεί να σώσει τη Μελέκ αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά τον Ριζά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: