ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Πήρε μια κατεστραμμένη mercedes και άρχισε να την σκεπάζει με κόλλα. Μόλις δείτε το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα ζηλέψετε!

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να φτιάχνουν αυτοκίνητα ως χόμπι ή ως ένα τρόπο για να αναβαθμίσουν το ήδη υπάρχον αυτοκίνητό τους σε κάτι καλύτερο, αλλά...
σπάνια κάποιος θα φτάσει στο επίπεδο που έφτασε αυτός ο τύπος.

Ένας άντρας από τη Λιθουανία, άνθρωπος με πολλή εφευρετικότητα και μπόλικο χρόνο στα χέρια του, χρησιμοποίησε το ταλέντο του για να φτιάξει ένα αυτοκίνητο που είχε αγοράσει από μία μάντρα, σε ένα απίστευτο όχημα.

Αντί να επισκευάσει το αυτοκίνητο ώστε απλά να δουλεύει, προσάρμοσε εξολοκλήρου τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου. Αυτές οι εικόνες είναι από τη δουλειά του πάνω σε μία κατεστραμμένη Mercedes Benz CLK Class.

Χρησιμοποιώντας μια πληθώρα διαφορετικών τεχνικών που συνδυάζει μαζί αφρό, χαρτόνι και μια ολόκληρη λίστα από άλλα υλικά, αναδημιουργεί εντελώς αυτό το κάποτε απίστευτο αμάξι.





Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χρόνο και αφοσίωση απαιτείται για να μην κάνει ούτε ένα λάθος που θα τον αναγκάσει να ξεκινήσει από την αρχή; Με μόλις μία μικρή λεπτομέρεια να πάει στραβά, όλη η ψευδαίσθηση γκρεμίζεται!


Όλη αυτή η δουλειά και η αναδημιουργία ολοκληρώνεται και κανείς δεν θα καταλάβει καν ότι τα περισσότερα από τα μέρη και τα κομμάτια του αυτοκινήτου είναι τεχνικώς ψεύτικα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις