ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Η Φαρμακερή Ατάκα της Στέλλας για την ηλικία της Άννας που κανείς ΔΕΝ κατάλαβε (Video)

Για ακόμα μία φορά η ηλικία της Άννας τέθηκε ως θέμα στη συζήτηση που είχε η Μαρία Μπακοδήμου με τους παίκτες του «Power of Love» καθώς στο παιχνίδι που έπαιζαν...
ερωτήθηκαν οι παίκτες αν γνωρίζουν τα γενέθλια των συντρόφων τους.

Η παρουσιάστρια τότε ρώτησε ευθαρσώς την ηλικία της Άννας και εκείνη της απάντησε ότι γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1988. Άρα είναι 30 ετών, ούτε καν 31 όπως πιστευε η Μαρία, παρά τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο για την ηλικία της.

Οι παίκτες τότε αντέδρασαν και ανέφεραν ότι αν υπάρχει πρόβλημα μπορούν να δείξουν τα διαβατήριά τους για να πιστέψει ο κόσμος, ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι δεν πρόκειται να μπουν καν σε αυτή τη διαδικασία.

Όμως η Στέλλα Μιζεράκη, ακόμα μία φορά δε μάσησε τα λόγια της και μεταξύ σοβαρού και αστείου πέταξε την φαρμακερή ατάκα της για τα διαβατήρια και τις ηλικίες που μπορεί να δείχνουν.

«Και στο κάτω κάτω ένα νουμεράκι είναι… Αλλάζει άμα έχεις τα κονέ» με τη Μαρία Μπακοδήμου να σπεύδει να μεταφέρει σε άλλον παίκτη τη συζήτηση.

Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Χρυσαντίδου είχε δείξει στα social media το διαβατήριό της, για να αποδείξει σε όσους την αμφισβητούσαν, την πραγματική της ηλικία.


https://www.youtube.com/watch?v=yWijwmRHxq4

dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: