ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Χρυσό ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24μ.

Ακόμη ένα θρίαμβο για το γρεβενιώτικο κλασσικό αθλητισμό αποτέλεσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα το διήμερο 14-15 Ιουλίου 2018.


Νιώσαμε ιδιαίτερα περήφανοι για μια ακόμη φορά με το Μίλτο Τεντόγλου της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών, που με άλμα στα 8,24μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την 3η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη, που τον καθιστά φαβορί για μεγάλα πράγματα στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα του Αυγούστου.


Μας χάρισαν επίσης απίστευτες στιγμές η Ιωάννα Ζάκκα με το χρυσό μετάλλιο στο ύψος γυναικών με 1,80, η Ελένη Κουτσαλιάρη με το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος γυναικών με άλμα στα 6,24μ. και ο Δεσκατιώτης Χρήστος Κοτίτσας με την 3η θέση στα 800μ.

Τέλος απολαύσαμε τις συμμετοχές στους τελικούς του ακοντισμού ανδρών με τον αθλητή μας Θοδωρή Μηνασίδη και την Ελένη Τζήκα στη σφαιροβολία γυναικών.
Οι γρεβενιώτες πρωταθλητές στίβου μας χαρίζουν διαρκώς συγκινήσεις και χαμόγελα και μας δημιουργούν την ευθύνη να συνεχίζουμε στον υπέροχο δρόμο που έχουν χαράξει στην αθλητική τους καριέρα. 


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: