ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Πότε αναρτώνται οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ τους οριστικούς πίνακες με τους 140.000 δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες,...

η διαδικασία του πρώτου ελέγχου των ενστάσεων έχει ολοκληρωθεί. Οι ενστάσεις έφτασαν περίπου τις 9.000. Πλέον απομένει μόνο ένας τελευταίος έλεγχος που θα γίνει από το ηλεκτρονικό σύστημα, προκειμένου να εκδοθούν οι τελικοί πίνακες.

Εκτιμάται ότι τα αποτελέσματα θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουλίου, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν την Παρασκευή 27 Ιουλίου.


από dikaiologitika
ΟΑΕΔ: Βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό 
ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός: Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζει ο ΟΑΕΔ να ανακοινώσει τους οριστικούς πίνακες με τους 140.000 δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikaiologitika news, που ιστοσελίδες λογοκλόποι αντέγραψαν, οι προσπάθειες που κατέβαλλαν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες στην διαδικασία των ενστάσεων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι του συστήματος για να αναρτηθούν, την επόμενη εβδομάδα, τα οριστικά αποττελέσματα. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται πάντοτε και είναι ηλεκτρονικής φύσης, σε μια προσπάθεια περιορισμού των λαθών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news, έφτασαν τις 8.500 οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν, αριθμός πολύ μεγάλος, αν συνυπολογιστεί ότι βρισκόμαστε εν μέσω θέρους και καλοκαιρινών αδειών.

Παρ' ολ’ αυτά στον ΟΑΕΔ αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις επόμενες ημέρες τη διαδικασία για να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και οι δικαιούχοι να λάβουν τα σχετικά voucher διακοπών.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια του προγράμματος είναι ετήσια και ότι η έναρξή του θα γίνει την επόμενη μέρα, από την ημέρα ανάρτησης των οριστικών πινάκων με τους δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: