ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Elif - Επεισόδιa 121-122-123-124-125-126-127-128-129-130 (video)

Elif - Επεισόδιο 121
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Γκιουλνούρ και ο Αρντά περιμένουν στο καφέ χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για το ατύχημα του Σελίμ. Δεν μπορούν να βρουν τον Σελίμ στο τηλέφωνο και αρχίζουν να ανησυχούν. Ένας περαστικός βρίσκει τον Σελίμ αναίσθητο. 

Ο άντρας απαντάει στο τηλεφώνημα της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο φίλος της είχε ένα ατύχημα και θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τα άσχημα νέα σοκάρουν τον Αρντά και τη Ζεϊνέπ. Φτάνουν στο νοσοκομείο και το προσωπικό παραδίδει τα προσωπικά αντικείμενα του Σελίμ στη Ζεϊνέπ. Η κοπέλα βλέπει το δαχτυλίδι και το σημείωμα, που είχε ετοιμάσει ο Σελίμ και νιώθει χαρά και λύπη ταυτόχρονα. Η Πελίμ συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Σελίμ είχε ατύχημα. Τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού αλλά δεν την βρίσκει και έτσι πηγαίνει στο κτήμα για να ενημερώσει την οικογένεια. 

 Όλοι αναστατώνονται αλλά η Γκόντζα παρατηρεί την Αρζού να χαμογελάει ικανοποιημένη. Όλοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ κρύβονται γιατί δεν θέλουν να τις δει η Αλιγιέ. Η Αλιγιέ φοβάται μήπως ο γιος της έχει την άδικη μοίρα της Αϊσε και όταν βλέπει τον Σελίμ αναίσθητο, χάνει και εκείνη τις αισθήσεις της. Το ίδιο συμβαίνει και στην Γκόντζα και η Κιράζ τη φροντίζει. Ο Ερκούτ είναι ανήσυχος και προσπαθεί να βρει την Αρζού αλλά έχει κλειστό το τηλέφωνο της. Αργότερα η Αρζού του τηλεφωνεί και του λέει πως θα επικοινωνήσει εκείνη μαζί του όταν ξεκαθαρίσει η ιστορία. 

Ο Σελίμ συνέρχεται και η Ζεϊνέπ πηγαίνει κρυφά στο δωμάτιο για να τον δει. Ο Σελίμ της κάνει πρόταση γάμου. Η Μπουρτζού είναι στο κτήμα με την Ελίφ και την Τουγτσέ, οι οποίες δεν γνωρίζουν τίποτα για το ατύχημα του Σελίμ…


Elif - Επεισόδιο 122
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Ζεϊνεπ δέχεται με χαρά και συγκίνηση την πρόταση γάμου του Σελίμ. Είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Η Ζεϊνέπ όμως θέλει να φύγει πριν την δει η οικογένειά του αλλά ο Σελίμ δεν θέλει να κρύβουν πια την αγάπη τους. 

Η Ζεϊνέπ τον πείθει πως είναι πολύ νωρίς για να το μάθει η οικογένειά του. Η Γκιουλνούρ είναι πολύ χαρούμενη επειδή ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αποφάσισαν να παντρευτούν. Η Ζεϊνέπ αγαπάει πολύ τον Σελίμ αλλά φοβάται πως το παρελθόν της θα μπει εμπόδιο στο μέλλον τους. 

 Ο Μελίχ βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ αλλά δεν καταλαβαίνει πως έχουν σχέση. Στη συνέχεια μιλάει με τον Ορχάν και τον ρωτάει για τη δίκη της Μελέκ αλλά εκείνος του λέει πως οι πιθανότητες να αθωωθεί δεν είναι πολλές. Ο Μελίχ και ο Σαντίκ συνεχίζουν να αναζητούν τον Ριζά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Μελίχ ρωτάει την Ιπέκ αν η Πελίν είναι η κοπέλα του Σελίμ. Η Ιπέκ του απαντάει πως ο Σελίμ έχει κοπέλα αλλά κρατάει κρυφή από όλους την ταυτότητά της. Αργότερα ο Μελίχ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και της λέει πως θέλει να επιδιορθώσει το σπίτι της πριν αποφυλακιστεί η Μελέκ ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει με τον Σελίμ. Όταν βλέπει το παιδικό κρεββάτι ανακαλύπτει πως έχει και μια ανιψιά. Η Γκόντζα ζητάει την άδεια της Αρζού να επισκεφθεί τον Σελίμ στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως ξεπερνάει τα όρια και δεν της το επιτρέπει. 

Η Γκόντζα υποψιάζεται πως η Αρζού είχε σχέση με το ατύχημα του Σελίμ και πιστεύει πως κάποιος πρέπει να την σταματήσει. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του μιλάει για το ατύχημα. Εκείνος της λέει πως η Αρζού είναι επικίνδυνη και πως θα πρέπει να μείνει μακριά της για το καλό της. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Βεϊσέλ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λέει πως ο Σελίμ ξέρει τα πάντα και η Αρζού το γνωρίζει. Η Πελίν περνάει τη νύχτα της στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Σελίμ. Ο νεαρός προσπαθεί ευγενικά να τη διώξει αλλά εκείνη επιμένει να μείνει. 

 Ο γιατρός ανακοινώνει πως σύντομα ο Σελίμ θα πάρει εξιτήριο και όλοι χαίρονται εκτός από την Αρζού. Η Κιράζ κατά λάθος αποκαλύπτει στην Τουγτσέ και την Ελίφ πως ο Σελίμ είχε ένα ατύχημα. Αν και η Αρζού ξέρει πως υπεύθυνη είναι η Κιράζ, κατηγορεί την Μπουρτζού. Η Μπουρτζού αγανακτισμένη δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί άλλος τις προσβολές της Αρζού και θα παραιτηθεί. Η Τουγτσέ και η Ελίφ προσπαθούν να την πείσουν να μείνει αλλά δεν τα καταφέρνουν. Η Κιράζ νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη και είναι πολύ λυπημένη. Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι στενοχωρημένες με την αναχώρηση της Μπουρτζού αλλά χαίρονται όταν βλέπουν τον Σελίμ. 

Ο Σελίμ μαθαίνει από τις μικρές πως η Μπουρτζού έφυγε εξαιτίας της Αρζού και ο νεαρός λέει στη νύφη του πως θα φροντίσει εκείνος να επιστρέψει η Μπουρτζού. Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και εκείνος της λέει να βρει άλλον να κάνει τις βρωμοδουλειές της. 

Η Μελέκ έχει αγωνία καθώς σε δύο μέρες θα γίνει η δίκη της. Ο Ορχάν την επισκέπτεται και της λέει πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Μελέκ απογοητεύεται και σκέφτεται την Ελίφ…

Elif - Επεισόδιο 123
trailer

Ο Μελίχ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Ελίφ από την Ζεϊνέπ αλλά εκείνη αποφεύγει τις ερωτήσεις του. Ο Μελίχ είναι ευτυχισμένος, που έμαθε πως έχει μια ανιψιά και αναρωτιέται πως να είναι. Συναντάει τον Εφρούζ και εκείνος για άλλη μια φορά είναι επικριτικός μαζί του. Ο Μελίχ θυμώνει και του λέει πως δεν μπορεί να τον καταλάβει γιατί δεν ξέρει τι σημαίνει να χάνεις όσους αγαπάς. Τότε ο Εφρούζ του λέει τη δική του ιστορία. 

 Ο Εφρούζ είχε χάσει την οικογένειά του χρόνια πριν βρει τον Μελίχ. Δούλευε ως επιθεωρητής της αστυνομίας και ερευνούσε μια υπόθεση απάτης. Οι ανώτεροι του, είχαν ζητήσει να αφήσει αυτή την υπόθεση αλλά εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια έμαθε πως οι ανώτεροι του ήταν μπλεγμένοι στην απάτη και απείλησαν αρχικά τον ίδιο και στη συνέχεια την οικογένειά του. Παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας του, εκείνος δεν εγκατέλειψε την έρευνα. Μια μέρα βρήκε στο σπίτι του νεκρούς τη γυναίκα και τον 4χρονο γιο του. Για αυτό τον λόγο τον συμβουλεύει και τον βλέπει σαν γιο του. 

Η Ζεϊνέπ δεν καταλαβαίνει το ξαφνικά ενδιαφέρον του Μελίχ για την Ελίφ. Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ και πληγώνεται όταν βλέπει πόσο απελπισμένη είναι. Η Ελίφ και η Τουγκτσέ φροντίζουν τον Σελίμ αλλά δεν μπορούν να ξεχάσουν την Μπουρτζού. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην κοπέλα αλλά εκείνη του λέει πως έχει ήδη άλλη δουλειά. Τα κορίτσια στενοχωριούνται όταν το μαθαίνουν. Το ίδιο και η Ζεϊνέπ αλλά αποφασίζουν μαζί με τον Σελίμ να βρουν κάποια άλλη. Η Αρζού κρυφακούει την τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και μαθαίνει πως η δίκη της Μελέκ είναι σε δύο μέρες. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως ο Μελίχ είναι φίλος του Κενάν και πως τη ρώταγε για την κόρη της. Και οι δύο είναι μπερδεμένες και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. 

Η Μελέκ λέει στη Σααντέτ πως ο δικηγόρος θεωρεί ότι δεν έχει πολλές ελπίδες να αθωωθεί επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις υπέρ της. Η Σέιντά ακούει τον Ερκούτ να μιλάει για το ατύχημα. Όταν ο Ερκούτ της λέει όλη την ιστορία, η κοπέλα τα χάνει και του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ στη ζωή της. Αγοράζει δύο εισιτήρια για άλλη πόλη και δίνει το ένα στον Μουράτ. Εκείνος δεν μπορεί να της αντισταθεί άλλο και συμφωνεί να φύγει μαζί της. Η Αρζού επισκέπτεται την Τσεβριγιέ και της προσφέρει τα διπλά χρήματα για να καταθέσει ψέματα άλλη μια φορά…


Elif - Επεισόδιο 124
trailer

Ο Μελίχ προσπαθεί να πιάσει τον Μαχμούτ αλλά δεν τα καταφέρνει. Τώρα πια είναι σίγουρος ότι η Αρζού έστησε την παγίδα στη Μελέκ. Πηγαίνει στον Εφρούζ και ζητάει τη συμβουλή του. Εκείνος του λέει πως ο ανάμεσα στους άντρες του Μαχμούτ θα υπάρχει κάποιος δυσαρεστημένος, αυτόν θα πρέπει να βρει ώστε να τον πείσει να προδώσει τον αρχηγό του. 

Ο Μελίχ μαθαίνει πως ο πιο κοντινός άντρας του Μαχμούτ είναι ο Σαλίμ. Αλλά πρέπει να βρει πρώτα τον Οκάν για να πλησιάσει τον Σαλίμ. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως είδε τον Οκάν αλλά δεν μπόρεσε να τον πιάσει και πως κανόνιζε από το τηλέφωνο να συναντήσει κάποιον στο σε ένα πάρκινγκ με φορτηγά. Ο Οκάν αγοράζει ναρκωτικά και τσακώνεται με τον έμπορο για τα λεφτά. Ο άντρας μαχαιρώνει τον Οκάν και το σκάει. Ο Μελίχ βρίσκει τον Οκάν στο έδαφος να αιμορραγεί. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αναζητούν νέα νταντά για την Ελίφ και βάζουν αγγελία στη σχολή τους. 

Ο Ερκούτ βλέπει την αγγελία και απειλώντας πως θα καταγγείλει τον Μουράτ ως απατεώνα, πιέζει τη Σεϊντά να κάνει αίτηση για τη θέση. Η Αλιγιέ είναι έξαλλη με την Αρζού επειδή αγνοεί την Τουγκτσέ και την προσβάλει λέγοντας της πως είναι τα πάντα εκτός από μητέρα. Τη συμβουλεύει να συνέλθει γρήγορα γιατί αρκετά την έχει ανεχθεί. Η Αρζού ξεσπάει το θυμό της στα παιδιά και η Ιπέκ επεμβαίνει για να τα σώσει. Το βράδυ η Ιπέκ μιλάει στον Σελίμ για ό,τι συνέβη και εκείνος της λέει πως ψάχνει για νέα νταντά. Η Σεϊντά φοράει περούκα και γυαλιά και πηγαίνει στο κτήμα όπου παρουσιάζεται ως Σινέμ και ζητάει να την προσλάβουν για τη θέση της νταντάς. 

 Για να δικαιολογηθεί, λέει πως μόλις είδε τη χειρόγραφη αγγελία ήρθε αμέσως και για αυτό δεν έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για τη συνέντευξη. Αν και η Αλιγιέ δεν έχει καλό προαίσθημα, η Αρζού δέχεται να της δώσει τη θέση μόλις συνειδητοποιεί πως δεν είναι γνωστή του Σελίμ. Η Σεϊντά πάλι φοβάται μήπως η Ελίφ τη θυμηθεί. Η Τουγκτσέ δεν συμπαθεί τη Σεϊντά καθόλου και κάνει φασαρία. Η Ελίφ αναγνωρίζει τη Σεϊντά αλλά εκείνη της λέει πως κάνει λάθος και την μπερδεύει με άλλη. 

Ο Μουράτ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι συμβαίνει, περιμένει τη Σεϊντά στο ραντεβού τους. Όταν η κοπέλα δεν εμφανίζεται, ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της και βρίσκει εκεί το σημείωμα, που του έχει αφήσει. Του ζητάει να μην της τηλεφωνήσει ποτέ ξανά χωρίς να του δίνει άλλες εξηγήσεις και στο τέλος υπογράφει λέγοντας του πως τον αγαπάει περισσότερο από όλους στον κόσμο. 

Ο Μουράτ αισθάνεται συντετριμμένος. Η Μπελκίς προσπαθεί να βασανίσει την Ελμάς αυτή τη φορά. Ρίχνει τη σούπα στο πάτωμα και βάζει την Ελμάς να καθαρίσει. Η Μελέκ αντιδρά, η Τεσλιμέ καλεί την Ικμπάλ και της λέει τι συνέβη. Η Ικμπάλ αναγκάζεται την Μπελκίς να καθαρίσει. Η Νατσιγιέ θέλει να τη βοηθήσει αλλά η Ικμπάλ δεν της το επιτρέπει. Μετά και από αυτό το περιστατικό, η Μπελκίς και η Νατσιγιέ αποφασίζουν να τελειώνουν μια και καλή με τη Μελέκ και το βράδυ της επιτίθενται στο μπάνιο…


Elif - Επεισόδιο 125
trailer

Καθώς η Μελέκ παλεύει με την Μπελκίς, η Ελμάς τις βλέπει και βάζει τις φωνές, όλες οι κρατούμενες ξυπνούν και δίνουν ένα καλό μάθημα στην Μπελκίς και τη Νατσιγιέ. Οι δεσμοφύλακες ενημερώνονται για το τι συνέβη και λένε στην Μπελκίς πως θα γίνει αναφορά, θα τιμωρηθεί και θα τη στείλουν σε άλλη φυλακή. Η Ελμάς αρχίζει να μιλάει και όλοι ανακουφίζονται. Η μέρα της δίκης της Μελέκ φτάνει αλλά η κοπέλα δεν έχει καμία ελπίδα. Όσο και αν προσπαθούν οι φίλες της να την ενθαρρύνουν, εκείνη πηγαίνει στο δικαστήριο με άσχημη ψυχολογία. Ο Μελίχ πηγαίνει τον Οκάν στο σπίτι του Εφρούζ. 

Ο Μελίχ λέει στον νεαρό πως αν τον βοηθήσει θα τον σώσει από την κόλαση, που ζει. Ο Οκάν τους ευχαριστεί και τους δύο και ρωτάει γιατί ο Μελίχ τον έψαχνε. Ο Μελίχ του λέει την ιστορία του. Λίγο αργότερα ο Μελίχ αποκοιμιέται και όταν ξυπνάει ο Οκάν έχει εξαφανιστεί αλλά έχει αφήσει ένα σημείωμα με τη διεύθυνση του Σαλίμ. Ο Μελίχ βρίσκει τον Σαλίμ και του εξηγεί την κατάσταση. Του λέει πως σε αντάλλαγμα για την κατάθεση του θα τον προστατέψει αλλά ο Σαλίμ φοβάται. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Σαλίμ αλλάζει γνώμη και τελικά καταθέτει υπέρ της Μελέκ. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Σεϊντά αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι επειδή η Αρζού την επέλεξε. Μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν στο σπίτι της Ζεϊνέπ και περιμένουν τα νέα από τη δίκη της Μελέκ. 

Οι αλλαγές στο σπίτι ευχαριστούν τη μικρή η οποία ελπίζει σύντομα να είναι κοντά τους και η μητέρα της. Ο Μουράτ είναι απελπισμένος επειδή τον εγκατέλειψε η Σεϊντά. Ο Ερκούτ του λέει πως δεν πρέπει να το παίρνει τόσο σοβαρά και πως έτσι συνηθίζουν να συμπεριφέρονται οι γυναίκες. Όταν μιλάει με τον Ερκούτ, η Σεϊντά ρωτάει για τον Μουράτ. Εκείνος της λέει πως είναι μια χαρά και η Σεϊντά πληγώνεται. 

Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη δίκη της Μελέκ και θέλει να πάει. Η Αρζού τον ακούει να μιλάει σχετικά με τον Σελίμ. Η Αρζού βάζει ένα φάρμακο στο αναψυκτικό της Αλιγιέ ώστε να αρρωστήσει και ο Κενάν να αναγκαστεί να μείνει μαζί της. Πράγματι, το σχέδιο της Αρζού έχει επιτυχία…

Elif - Επεισόδιο 126
Με τη βοήθεια της κατάθεσης του Σελίμ, η Μελέκ κρίνεται αθώα και αποφυλακίζεται. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Η Μελέκ αποχαιρετά τις συγκρατούμενές της. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Σελίμ και εκείνος πηγαίνει με την Ελίφ έξω από την πόρτα της φυλακής για να παραλάβουν τη Μελέκ. Η Μελέκ ξαφνιάζεται ευχάριστα από τις αλλαγές στο σπίτι αλλά ανησυχεί βλέποντας την οικειότητα ανάμεσα στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. 

Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή είναι μαζί με τη μητέρα της. Ξετρελαίνεται με την πάνινη κούκλα, που της έφτιαξε η μητέρα της αλλά της ζητάει να μη χωρίσουν ποτέ ξανά. Ο Σελίμ μένει μόνος με τη Μελέκ και της λέει πως ο Κενάν έχει δικαίωμα να μάθει πως έχει άλλη μία κόρη αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Η Αλιγιέ νιώθει καλύτερα αλλά ο Κενάν έχει χάσει τη δίκη της Μελέκ. 

Τηλεφωνεί και μαθαίνει πως η Μελέκ αποφυλακίστηκε. Η Αρζού τρελαίνεται όταν το ακούει. Ο Κενάν καλεί τον Σελίμ και του λέει πως η Μελέκ αθωώθηκε. Θέλει να την επισκεφθεί αλλά ο Σελίμ του λέει πως θα ήταν καλύτερο να την αφήσουν να ξεκουραστεί για λίγο και πως θα ήταν πιο σωστό να την επισκεφθούν μαζί αργότερα. Ο Κενάν συμφωνεί μαζί του. 

 Ο Μελίχ ευχαριστεί τον Σαλίμ για την κατάθεση του υπέρ της Μελέκ και τον ρωτάει για ποιο λόγο άλλαξε γνώμη. Ο Σαλίμ του λέει πως λίγο μετά τη συνάντησή τους έμαθε πως θα γίνει πατέρας και πως δεν θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος μιας τέτοιας αμαρτίας. Ο Μελίχ υπόσχεται να τον στηρίζει και να φροντίζει την οικογένειά του. 

Στη συνέχεια μοιράζεται την ευτυχία του με τον Εφρούζ αλλά πιστεύει πως δεν έχει κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς του με την Αρζού. Την επόμενη μέρα ο Μελίχ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ και τους πηγαίνει μερικές προμήθειες. Ζητάει να δει την κόρη της Μελέκ αλλά του λένε πως δεν είναι σπίτι. Αλλά εκείνη τη στιγμή η Ελίφ ξυπνάει και ζητάει τη μητέρα της. 

Ο Σελίμ περιμένει την αναφορά για το αυτοκίνητο με το οποίο είχε το ατύχημα. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μην δώσει σε κανέναν οποιαδήποτε επιστολή απευθύνεται στον Σελίμ…

Elif - Επεισόδιο 127
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Μελέκ λέει στον Μελίχ πως το παιδί, που άκουσε να φωνάζει τη μητέρα του, είναι ένα γειτονόπουλο. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει κοντά στην Ελίφ και την βάζει πάλι για ύπνο. Ο Μελίχ ρωτάει τη Μελέκ αν ξέρει ποιος της έστησε την παγίδα αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα. Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος και Ερκούτ του λέει πως έτσι είναι οι γυναίκες και δεν πρέπει να στεναχωριέται. 

Ο Μουράτ δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη και η Σεϊντά τον άφησε. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον αδελφό της και παρόλο, που είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του, λυπάται όταν τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση. 

Ο Μουράτ μαθαίνει πως η Μελέκ αποφυλακίστηκε. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται όταν το μαθαίνει και ο Ερκούτ τον πείθει να επισκεφθεί τη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ μιας και είναι μόνες τους και απροστάτευτες. Η Αρζού παίρνει στα χέρια της την επιστολή με την αναφορά για το ατύχημα του Σελίμ όπου αναφέρεται η ύποπτη βλάβη στα φρένα. Η Αρζού πλαστογραφεί μια νέα αναφορά και την αφήνει στην είσοδο. Η Ιπέκ παίρνει τον φάκελο και τον δίνει στον Σελίμ. 

Η Γκόντζα βρίσκει την αληθινή αναφορά πεταμένη στα σκουπίδια και αποφασίζει να κάνει την Αρζού να πληρώσει για ότι έκανε στον Σελίμ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Σελίμ πρόκειται να ανακοινώσει στην οικογένεια πως η μητέρα της Ελίφ επέστρεψε αλλά πριν προλάβει να μιλήσει η Αρζού τον διακόπτει. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει πως στην αναφορά δεν αναφέρεται καμία ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η Σεϊντά θέλει να φύγει από το κτήμα αλλά ο Ερκούτ δεν της το επιτρέπει…


Elif - Επεισόδιο 128
trailer
Η Γκόντζα πηγαίνει την αυθεντική αναφορά στον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν θέλει να ασχοληθεί. Η Γκόντζα προσπαθεί να τον πείσει και του λέει πως η Αρζού είναι εκτός ελέγχου και τα επόμενα θύματα της θα είναι εκείνοι, οπότε πρέπει να κάνουν κάτι για να την εμποδίσουν. Ο Σελίμ κάνει σχέδια για να μείνει μόνος του με τη Ζεϊνέπ και να της κάνει την πρόταση γάμου, όπως ακριβώς το ονειρευόταν. Η Ελίφ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ είναι πολύ χαρούμενες επειδή είναι πάλι μαζί. Η Ελίφ χαίρεται όταν μαθαίνει πως θα τις επισκεφθεί ο Σελίμ. 

Ο Ερκούτ, ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ. Ο Ερκούτ φέρνει και λουλούδια, Η Ζεϊνέπ ανησυχεί και η Μελέκ της λέει να μείνει στο δωμάτιο με την Ελίφ και πως θα χειριστεί εκείνη την κατάσταση. Η Μέλεκ ανοίγει την πόρτα και τους ζητάει να φύγουν. Και η Ζεϊνέπ λέει το ίδιο. Όταν ο Ερκούτ της προσφέρει τα λουλούδια, εκείνη τα πετάει στο πάτωμα. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται και ο Σελίμ και αρχίζει ένας μεγάλος καυγάς. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να τους χωρίσουν. Αργότερα, ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Αρζού και της μιλάει για το περιστατικό. 

Η Αρζούν προσλαμβάνει ένα δολοφόνο για να βγάλει από τη μέση τον Σελίμ αλλά δεν συνειδητοποιεί πως η Γκόντζα την ακολουθεί. Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και τον ενημερώνει. Εκείνος της ζητάει να βρει έναν τρόπο ώστε να φύγει η Αρζούν από την πόλη για δύο μέρες. Η Γκόντζα λέει στην Αρζού πως ο Κενάν μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και κανονίζει να τον συναντήσει. Η Αρζού σε έξαλλη κατάσταση μπαίνει στο γραφείο του και τον κατηγορεί πως μιλάει με τη Μελέκ ενώ στην πραγματικότητα εκείνος μιλάει με έναν συνεργάτη του. Η Αρζού αισθάνεται εκτεθειμένη και τα βάζει με την Γκόντζα. 

Η Γκόντζα τη συμβουλεύει να πάει στο εξοχικό για λίγες μέρες ώστε να ηρεμήσει. Η Αρζού βρίσκει καλή την ιδέα να μην είναι στο σπίτι όταν φτάσουν τα νέα για τον θάνατο του Σελίμ. Η Γκόντζα ενημερώνει τον Βεϊσέλ πως η Αρζού θα φύγει. Η Αλιγιέ και η Ιπέκ πιστεύουν πως η Αρζού φεύγει επειδή τσακώθηκε με τον Κενάν και προσπαθούν να την εμποδίσουν αλλά δεν καταφέρνουν να την πείσουν. Καθώς η Αρζού περιμένει το ταξί, η αστυνομία φτάνει και τη συλλαμβάνουν για απόπειρα δολοφονίας του Σελίμ Εμίρογλου. 

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ συναντιούνται στο καφέ. Ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού είπε ψέματα για την Ελίφ. Η Μελέκ με την Ελίφ επισκέπτονται τον τάφο της Αϊσέ. Η Τουγκτσέ νοσταλγεί την Ελίφ…

Elif - Επεισόδιο 129
trailer
Ο Κενάν λέει στον Σελίμ για τον καυγά του με την Αρζού και ομολογεί αισθάνεται καταπιεσμένος σε αυτό τον γάμο. Οι δύο αστυνομικοί, που εμφανίζονται μπροστά στην Αρζού, είναι στην πραγματικότητα φίλοι του Βεϊσέλ. Της λένε πως έχουν ένα βίντεο στην κατοχή τους και πως αν ομολογήσει η ποινή της θα είναι μικρότερη. 

Η Αρζού ζητάει τον δικηγόρο της αλλά οι άντρες την τρομοκρατούν με όσα της λένε. Όταν η Αρζού δεν μιλάει εκείνοι την χτυπούν. Η Αλιγιέ ανησυχεί για την Αρζού επειδή δεν τους τηλεφώνησε και ζητάει από τον Κενάν να την καλέσει εκείνος. Ο Βεϊσέλ δεν θέλει η οικογένεια της Αρζού να καταλάβει τι συμβαίνει και έτσι λέει στον φίλο του να αναγκάσει την Αρζού να μιλήσει στον Κενάν. Με το όπλο στο κεφάλι της, η Αρζού μιλάει στον Κενάν χωρίς να τολμάει να του αποκαλύψει που βρίσκεται και τι της συμβαίνει. Η Αρζού συνειδητοποιεί πως αυτοί οι άντρες δεν είναι αστυνομικοί και προσπαθεί να το σκάσει. Όμως την πιάνουν και τη χτυπούν. 

Δεκαπέντε λεπτά πριν πυροβολήσουν τον Σελίμ, η Αρζού πιστεύει πως ο νεαρός δεν θα γλυτώσει τον θάνατο και έτσι μιλάει. Ο Βεϊσέλ και η Γκόντζα πηγαίνουν στην διεύθυνση, που τους λέει η Αρζού. Η Γκόντζα επικοινωνεί με τον Σελίμ και του ζητάει να την πάει σε έναν άρρωστο συγγενή της, στην προσπάθειά της να του αλλάξει το πρόγραμμα αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει. Η Ελίφ μιλάει στη Μελέκ για τη ζωή της στο κτήμα. Μιμείται την Κιράζ και λέει στη μητέρα της πως την αγαπάει πολύ. 

 Όταν η Ελίφ αποκοιμιέται, η Μελέκ θυμάται τις άσχημες μέρες, που πέρασε στη φυλακή και κουβεντιάζει με τη Ζεϊνέπ. Ο Μελίχ επισκέπτεται το κτήμα και όλοι χαίρονται, που τον βλέπουν, περισσότερο από όλους η Ιπέκ. Ο νεαρός φέρνει δώρα για την Τουγκτσέ και την Ελίφ αλλά μαθαίνει πως η Ελίφ είναι κατασκήνωση και η Αρζού λείπει. 

Χωρίς να γνωρίζει πως η Αρζού προσέλαβε έναν δολοφόνο για να τον βγάλει από τη μέση, ο Σελίμ πηγαίνει στο μέρος, που σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη διεύθυνση, που της έστειλε ο Αρντά, πιστεύοντας πως θα δώσει συνέντευξη για δουλειά. Όταν βλέπει τον Σελίμ να την περιμένει με λουλούδια, νιώθει μεγάλη έκπληξη αλλά και ευτυχία. 

Ο Σελίμ της κάνει μια ονειρεμένη πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται ξανά…

Elif - Επεισόδιο 130

trailer
Η Γκόντζα και ο Βεϊσελ εμποδίζουν τον δολοφόνο του Σελίμ την τελευταία στιγμή. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δεν αντιλαμβάνονται το παραμικρό. Βλέποντας τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να αγκαλιάζονται, η Γκόντζα αισθάνεται πληγωμένη. Η Τουγκτσέ εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην Σεϊντά. Η Τουγκτσέ βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη και η Αλιγιέ τη βρίσκει στις σκάλες να κλαίει μόνη της. Η απουσία της μητέρας της και της Ελίφ έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της μικρής. Όταν δεν βρίσκει ούτε τη Σεϊντά αλλά ούτε και την Γκόντζα, η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και τα βάζει με την Κιράζ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Συναντούν τυχαία τον Μουράτ και εκείνος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τα δαχτυλίδια τους και τους λέει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνει αυτός ο γάμος. Όμως το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μην επιτρέψει σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην ευτυχία του. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν χωρίς να το πουν σε κανέναν και εκείνος γίνεται έξαλλος. 

Η Σεϊντά έχει βαρεθεί να μένει στο κτήμα και αποφασίζει να βρει τον Μουράτ και να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Του στέλνει μήνυμα και του λέει πως θέλει να συναντηθούν. Όμως το μήνυμα το βλέπει ο Ερκούτ και απαντάει στη θέση του Μουράτ, σβήνοντας στη συνέχεια τη συνομιλία. Η Σεϊντά περιμένει τον Μουράτ και μένει άφωνη όταν βλέπει μπροστά της τον Ερκούτ, ο οποίος την αναγκάζει να επιστρέψει στο κτήμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά της αλλά βλέπει τον Κενάν να έρχεται και δεν ανοίγει την πόρτα. Ο Κενάν της λέει πως ξέρει ότι είναι μέσα στο σπίτι και πως δεν την έχει συγχωρέσει αλλά επειδή ήταν φυλακή ήθελε να την επισκεφθεί και δεν σκοπεύει να την ενοχλήσει ξανά. Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ ξεσπάει σε κλάματα. Η Ελίφ βάζει τα κλάματα και λέει στη Μελέκ πως αγαπάει τον Κενάν και ήθελε να τον δει. 

Η είδηση του αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, προκαλεί στη Μελέκ ανάμικτα συναισθήματα χαράς αλλά και προβληματισμού καθώς φοβάται πως θα περάσει και εκείνη ότι πέρασε η ίδια. Ο Βεϊσέλ δεν αφήνει την Αρζού ελεύθερη ακόμα. Μαζί με τους φίλους του την τρομοκρατούν ακόμα περισσότερο. Παίζουν ρωσική ρουλέτα μαζί της και της λένε ότι για κάθε λάθος απάντηση, που θα τους δίνει, θα τραβούν την σκανδάλη. Ζητάνε να τους ομολογήσει όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα και την καταγράφουν ώστε να έχουν έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι τους. Φοβούμενη για τη ζωή της, η Αρζού ομολογεί τα πάντα. 

Η κακία της, τους ξαφνιάζει όλους. Όταν τελειώνει η ομολογία, οι άντρες αφήνουν το όπλο στην Αρζού και τη συμβουλεύουν να αυτοκτονήσει. Η Αρζού δε διστάζει να τους σημαδέψει αλλά το όπλο είναι άδειο. Οι άντρες την αφήνουν ελεύθερη. Η Αρζού σε άθλια κατάσταση επιστρέφει στο κτήμα και εκεί βρίσκει τον Ερκούτ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις