ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Elif - Επεισόδιa 131-132-133-134-135-136-137-138-139-140 (video)

Elif - Επεισόδιο 131
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αρζού λιποθυμάει μπροστά στο κτήμα και ο Ερκούτ την πηγαίνει στο σπίτι της Σεϊντά. Η Αρζού του λέει τι συνέβη, το πρόσωπο της είναι χτυπημένο και έχει πυρετό. Η Γκόντζα στενοχωριέται όταν βλέπει το δαχτυλίδι αρραβώνων του Σελίμ. Ταυτόχρονα ανησυχεί για την Αρζού ενώ έχει πάρει κρυφά το cd. 

Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι έκαναν στην Αρζού και ο Μουράτ δεν κρύβει την ευχαρίστησή του. Ζητάει να δει το cd αλλά ο Βεϊσέλ δεν το βρίσκει και συνειδητοποιεί πως το έχει πάρει η Γκόντζα. Της τηλεφωνεί αμέσως και της ζητάει να φέρει πίσω το cd αλλιώς θα έρθει εκείνος στο κτήμα και θα το πάρει. Όταν η Γκόντζα δεν επιστρέφει το cd, ο Βεϊσέλ μπαίνει στο δωμάτιο της κρυφά και της τηλεφωνεί από εκεί. Ο Μουράτ περιμένει στην πόρτα τον πατέρα του όταν εμφανίζεται η Σεϊντά, την οποία όμως δεν αναγνωρίζει εξαιτίας της περούκας. Όπως είχε υποσχεθεί, ο Μελίχ φροντίζει τον Σαλίμ και την οικογένειά του. Ο Μελίχ εξακολουθεί να αναρωτιέται για το πως είναι η ανιψιά του και συνεχίζει και τη συνεργασία του με τον Κενάν. 

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη επειδή η Αρζού δεν έχει επικοινωνήσει με τον άντρα και το παιδί της και έτσι αποφασίζει να της τηλεφωνήσει εκείνη. Η Αλιγιέ ζητάει από τη νύφη της να επιστρέψει αμέσως σπίτι της. Η Μελέκ ζητάει δουλειά από τον Αρντά αλλά εκείνος έχει ήδη βρει κάποια άλλη. Όμως ένας φίλος του, ο Χακάν, έχει ανοίξει μαγαζί και ψάχνει για κόσμο. Η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και θυμωμένη τον ρωτάει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για την οικογένειά της. Η Πελίν σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αρραβωνιάστηκαν…

Elif - Επεισόδιο 132
Δείτε το επεισόδιο εδώ

trailer
Ενώ ο Μελίχ μιλάει με τη Μελέκ, τον καλεί ο Εφρούζ, ο οποίος ζητάει τη βοήθειά του. Ο Μελίχ βρίσκει τον Εφρούζ αναίσθητο στο εργαστήριο του. Ο άντρας έχει υποστεί καρδιακή προσβολή αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να τον σώσουν. Στο νοσοκομείο ο Μελίχ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Όταν ο Εφρούζ συνέρχεται, του λέει πως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κουβέντα του με τη Μελέκ και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της για να μιλήσουν. Η Μελέκ ανησυχεί για τον Μελίχ και τον πατέρα του αλλά δεν έχει το τηλέφωνο του για να μάθει νεότερα. Ο Χακάν είναι ενθουσιασμένος από το φαγητό της Μελέκ και παραγγέλνει και άλλο. Η Μελέκ είναι χαρούμενη και αγοράζει ένα δώρο για την Ελίφ. Η Ελίφ θέλει κοντά της την κούκλα της και η Ζεϊνέπ της λέει πως θα της την φέρει ο Σελίμ. Ο Σελίμ φέρνει την κούκλα της Ελίφ και λουλούδια για την αγαπημένη του Ζεϊνέπ. Το ζευγάρι πηγαίνει μαζί στη σχολή του και ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως το απόγευμα θέλει να τη γνωρίσει στην οικογένειά του. Ένα τυχαίο γεγονός, θα γίνει αφορμή να δει ο Μελίχ την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ. Ο Βεϊσέλ προτείνει στην Γκόντζα να αντιγράψει το cd αλλά εκείνη του λέει πως αυτό είναι επικίνδυνο και πως κατάφερε να πάρει το cd από εκείνον επειδή ήταν ανίκανος να το προστατέψει. 

Ο Βεϊσέλ φοβάται μήπως κάποιος τον δει και φεύγει αλλά λέει στην Γκόντζα πως θα τα ξαναπούν. Όταν ο Ερκούτ δεν εμφανίζεται, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ανησυχούν. Ο Βεϊσέλ καλεί τον Ερκούτ και όταν η Αρζού βλέπει το όνομα του στο τηλέφωνο του Ερκούτ, πιστεύει πως ο Βεϊσέλ ευθύνεται για ό,τι της συνέβη. Ο Ερκούτ δεν πιστεύει πως ο Βεϊσέλ είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο αλλά η Αρζού του λέει πως ο Βεϊσέλ δεν είπε κουβέντα για τον αρραβώνα της Ζεϊνέπ με τον Σελίμ γιατί μυρίστηκε χρήμα. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ πως ο Βεϊσέλ είναι κοινός τους εχθρός. 

Η Αρζού γίνεται καλύτερα με τα φάρμακα, που της έφερε ο Ερκούτ. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και προσπαθεί να μάθει αν κάποιος έμαθε κάτι. Η Τουγκτσέ ζητάει τη μητέρα της συνεχώς και έχει κακή διάθεση. Η Αλιγιέ λέει στην Γκόντζα να τηλεφωνήσει στην Αρζού και να της πει να επιστρέψει. Η Γκόντζα της λέει πως η Αρζού τους νοσταλγεί όλους και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Η απάντησή της θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αλιγιέ. Η Ιπέκ θυμίζει στη μητέρα της πως εκείνη επέμενε η Αρζού να γίνει γυναίκα του Κενάν και πως δεν πρέπει να την εκπλήσσει η κατάσταση ανάμεσα στο ανδρόγυνο. Η Αλιγιέ της απαντάει πως έκανε το σωστό και είναι πρόθυμη να το ξανακάνει και για τον Σελίμ, αν χρειαστεί. Η Σεϊντά μιλάει με την Κιράζ και συλλέγει πληροφορίες για την οικογένεια…

Elif - Επεισόδιο 133
trailer
Ο Μελίχ κλαίει όταν βλέπει την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ. Αφήνει το δώρο της Ελίφ και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Μιλάει στον Εφρούζ και του λέει πως θα μάθει γιατί η Ελίφ έμεινε στο κτήμα και στη συνέχεια θα αποκαλύψει στη Μελέκ πως είναι αδέλφια. Ο Μελίχ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και συνειδητοποιεί πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Η Ελίφ χαίρεται με το δώρο του Μελίχ. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ πως δεν είναι έτοιμη να συναντήσει την οικογένειά του. 

Φοβάται πως θα κάνει κάτι λάθος και θα εκθέσει τα μυστικά της Μελέκ. Ο Σελίμ είναι αποφασισμένος να μιλήσει στον Κενάν. Η Μελέκ μιλάει στη Ζεϊνέπ για το περιστατικό με τον Μελίχ αλλά δεν βρίσκουν άκρη. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως ο Σελίμ θα μιλήσει στον Κενάν. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ είναι ένας πολύ καλός άντρας, πως δεν πρέπει να φοβάται και πως είναι πολύ τυχερή που ζει μια τέτοια αγάπη. Ο Σελίμ μιλάει στον Κενάν για τη Ζεϊνέπ και τον αρραβώνα τους. Ο Κενάν του λέει πως η κακή κατάληξη της αγάπης του με τη Μελέκ δεν έχει σχέση με τη δική του αγάπη με τη Ζεϊνέπ. Τον συμβουλεύει να είναι δυνατός, δίπλα σε εκείνους που αγαπάει. Ο Κενάν είναι χαρούμενος για την ευτυχία, που ζει ο αδελφός του και του προτείνει να γνωρίζει τη Ζεϊνέπ στην οικογένεια. 

Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος και κατά τη διάρκεια του πρωινού ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα τους φέρει έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Η Αλιγιέ πιστεύει πως πρόκειται για την Πελίν και ζητάει από το προσωπικό να φροντίσουν την κάθε λεπτομέρεια για το δείπνο. Όπως είναι φυσικό ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ και δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη. 

Η Αρζού είναι σίγουρη πως πίσω από την ομολογία της κρύβεται ο Βεϊσέλ και ζητάει από τον Ερκούτ να ψάξει να βρει το cd. Ο Ερκούτ συναντάει τον Βεϊσέλ αλλά δεν καταφέρνει να μάθει τίποτα. Ακούει όμως τον Μουράτ να ζητάει τη βοήθεια ενός φίλους για να αντιγράψουν ένα cd. Η Τουγκτσέ νοσταλγεί τη μητέρα της και ζητάει από τον Κενάν να την πάρει τηλέφωνο αλλά η Αρζού το έχει κλειστό. Ο Κενάν παρηγορεί την Τουγκτσέ και τηλεφωνεί στον Μπεχτσέτ, οποίος εργάζεται στο εξοχικό της οικογένειας. Εκείνος του λέει πως το σπίτι είναι κλειστό και δεν έχει φανεί κανείς. Ο Κενάν τηλεφωνεί ξανά στην Αρζού και έξαλλος της αφήνει μήνυμα να επιστρέψει σπίτι αμέσως. Η Αρζού καλύπτει τις μελανιές στο πρόσωπο της με make up και επιστρέφει στο κτήμα. Ξαφνιάζεται όταν βλέπει εκεί τη Ζεϊνέπ…


Elif - Επεισόδιο 134
trailer
Η Γκόντζα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι κόρη του Βεϊσέλ. Η Αλιγιέ θέλει να «ανακρίνει» τη Ζεϊνέπ αλλά ο Κενάν την εμποδίζει. Η Αλιγιέ δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της όταν μαθαίνει ότι ο Βεϊσέλ έχει πλυντήριο αυτοκινήτων και η Ζεϊνέπ δουλεύει σε καφέ. Η Αρζού και η Ζεϊνέπ συμπεριφέρονται σαν να μην γνωρίζονται. Η Αρζού πιέζει την Ζεϊνέπ με τις ερωτήσεις της. Ο Κενάν της ζητάει να συνέλθει και της υπενθυμίζει πως αργότερα θα του δώσει εξηγήσεις για το που ήταν τόσες μέρες. Η Αρζού απομονώνει την Ζεϊνέπ και της λέει πως όποιος και να είναι ο σκοπός της, δεν θα τα καταφέρει να τον πετύχει. 

Η Ζεϊνέπ της εξηγεί πως δεν έχει κανένα σχέδιο και πως απλά αγαπάει τον Σελίμ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου η Αρζού λέει στη Ζεϊνέπ πως τώρα, που έχει την υποστήριξη του Σελίμ, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την υποτροφία της στη σχολή. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται θιγμένη από το σχόλιο της και φεύγει από το τραπέζι. Τα λόγια της Αρζού πληγώνουν την Ζεϊνέπ, που ξεσπάει σε κλάματα. Λέει στον Σελίμ πως η Αρζού ίσως να έχει κάποιο δίκιο και πως τελικά ίσως να μην ταιριάζουν. Ο Σελίμ της λέει πως δεν έχουν καμία σημασία για εκείνον τα λόγια της Αρζού και πως εκείνη είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή του και δεν τον ενδιαφέρει τι σκέφτονται ή τι πιστεύουν οι άλλοι. Την παρηγορεί και την πηγαίνει σπίτι της. Εκεί, η Ζεϊνέπ ακούει τη Μελέκ να λέει στην Γκιουλνούρ πως φοβάται ότι η Ζεϊνέπ θα έχει τη δική της μοίρα. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζού και έχει κουραστεί από την ανευθυνότητά της. 

Η Ιπέκ συμφωνεί με τον Κενάν αλλά η Αρζού τους απαντάει πως η Ζεϊνέπ δεν αξίζει τίποτα και φεύγει. Ο Κενάν ξεκαθαρίζει στην Αλιγιέ πως δεν θα επιτρέψει να κάνει στον Σελίμ ότι έκανε σε εκείνον στο παρελθόν. Η Αλιγιέ μιλάει στην Αρζού και της λέει πως η φαρμακερή γλώσσα της κάνει περισσότερο κακό από ότι καλό και πως πρέπει να είναι προσεχτική ώστε να λύσουν το θέμα της Ζεϊνέπ. Το επόμενη πρωί η Αρζού καλεί στο κτήμα την Πελίν. Ο Κενάν και ο Σελίμ μιλάνε ανοιχτά και ο Κενάν υπόσχεται να τον υποστηρίξει στις προσωπικές επιλογές του. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ την ταυτότητά της για να ορίσουν ημερομηνία γάμου αλλά η Ζεϊνέπ τον αιφνιδιάζει. Του δίνει πίσω το δαχτυλίδι και του λέει πως δεν έχει νόημα να προσπαθήσουν να είναι μαζί. Η Σεϊντά είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στον Ερκούτ να χωρίσει τη Ζεϊνέπ από τον Σελίμ, όπως έκανε με εκείνη και τον Μουράτ. Ο Ερκούτ όμως την απειλεί…




Elif - Επεισόδιο 135
trailer
Ο Σελίμ σοκάρεται όταν η Ζεϊνέπ του δίνει πίσω το δαχτυλίδι. Προσπαθεί μάταια να την πείσει για το αντίθετο. Η Ζεϊνέπ του λέει πως αυτός ο γάμος είναι αδύνατο να υπάρξει και φεύγει. Ο Σελίμ μιλάει στη Μελέκ για ό,τι συνέβη και εκείνη υπόσχεται να τον βοηθήσει. Ο Σελίμ ψάχνει παντού τη Ζεϊνέπ αλλά δεν την βρίσκει πουθενά. Τελικά την βλέπει να κάθεται στο αγαπημένο τους σημείο στην ακτή. 

Η Αρζού και η Αλιγιέ λένε στην Πελίν πως δεν θεωρούν σωστό ο Σελίμ να παντρευτεί μια κοπέλα σαν την Ζεϊνέπ και πως θεωρούν εκείνη ως κατάλληλη νύφη για την οικογένειά τους. Τη συμβουλεύουν να προσπαθήσει να κατακτήσει τον Σελίμ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Αρζού και είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν του είπε ότι η Ζεϊνέπ ήταν στο κτήμα. Η Αρζού του λέει πως θα φροντίσει για όλα και του ζητάει να βρει το cd. Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως η Αρζού κάτι κρύβει. Ο Βεϊσέλ μαλώνει την Γκόντζα επειδή δεν τον είχε ενημερώσει για την επιστροφή της Αρζού. Σκέφτεται πως ίσως πρέπει να της πάρει πίσω το cd. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Μουράτ και μαζί προσπαθούν να βρουν το cd. 

Ο Ερκούτ ανακαλύπτει πως το cd είναι στο κτήμα. Τηλεφωνεί στην Σεϊντά και μαζί φτάνουν στο συμπέρασμα πως ίσως η Γκόντζα γνωρίζει κάτι. Ο Ερκούτ ζητάει από τη Σεϊντά να βρει εκείνη το cd. Καθώς μιλάνε, ο Σαντίκ τους ακούει και ενημερώνει τον Μελίχ. Όταν η Γκόντζα πηγαίνει στο δωμάτιο της συνειδητοποιεί πως το cd λείπει. Ο Μελίχ ζητάει από τον Σαντίκ να παρακολουθεί την Αρζού ενώ τυχαία ακούει τη συζήτησή της με τον Ερκούτ. Αμέσως ζητάει από τον Σαντίκ να βρει το cd και να του το φέρει…

Elif - Επεισόδιο 136
Η Γκόντζα δεν μπορεί να βρει το cd και πανικοβάλλεται. Ο Μουράτ εμφανίζεται και της το ζητάει και εκείνη του λέει πως το έχασε αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Ο Μουράτ φοβάται μην τον δουν και αναγκάζεται να φύγει από το κτήμα. Η Κιράζ λέει στην Γκόντζα πως η Αρζού είναι θυμωμένη και θέλει να της μιλήσει και η κοπέλα πιστεύει πως η Αρζού έχει βρει το cd. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του το λέει αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. 

Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως δεν πρέπει να εγκαταλείψουν ο ένας τον άλλο επειδή έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο δρόμο. Της υπόσχεται η σχέση τους να μην έχει το άδοξο τέλος, που είχε η σχέση του Κενάν με τη Μελέκ. Το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει και ο Σελίμ πηγαίνει με τη Ζεϊνέπ στο καφέ για να τη βοηθήσει. Η Σεϊντά είναι αυτή, που έχει πάρει το cd αλλά όταν τη ρωτάει σχετικά ο Ερκούτ εκείνη δεν απαντάει. 


Η Αλιγιέ είναι αποφασισμένη να παντρέψει τον Σελίμ με την Πελίν. Η ιδέα πως ο γιος της μπορεί να παντρευτεί την Ζεϊνέπ, την τρελαίνει. Έτσι καλεί στο δείπνο την Πελίν και ζητάει από την Αρζού να την υποστηρίξει. Η Πελίν βλέπει στο καφέ τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ και γίνεται έξαλλη… 


Elif - Επεισόδιο 137

Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Αρζού πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να μιλήσει με τον Βεϊσέλ για το cd. Η Γκόντζα είναι ήδη εκεί όμως και κρύβεται στην κουζίνα. Ο Βεϊσέλ συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα για το cd και η Αρζού φεύγει. Λίγο αργότερα η Αρζού δέχεται ένα απειλητικό μήνυμα στο κινητό της και ο άγνωστος αποστολέας της ζητάει χρήματα. Η Γκόντζα επιστρέφει στο κτήμα και δικαιολογεί την απουσία της λέγοντας πως αρρώστησε ξαφνικά ένας συγγενής της. Στο καφέ η Πελίν λέει στον Σελίμ πως είναι καλεσμένη στο κτήμα και του ζητάει να πάνε μαζί αλλά εκείνος αρνείται. Η Πελίν παραπονιέται σχετικά στην Αλιγιέ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Αρζού και η Αλιγιέ προτείνουν στον Σελίμ να μελετάει μαζί με την Πελίν. 

Το επόμενο πρωί, ο Σελίμ λέει στην Αλιγιέ πως έχει καταλάβει τις προθέσεις της σχετικά με την Πελίν και δεν του αρέσουν καθόλου όσα κάνει. Ο Σελίμ δεν αφήνει περιθώρια στη μητέρα του να του εξηγήσει και φεύγει. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο καφέ για να τον βρει και ο Σελίμ μένει άφωνος όταν τη βλέπει. Ο Κενάν ξέρει για ποιο λόγο η Αρζού και η Αλιγιέ κάλεσαν για δείπνο την Πελίν και λέει στη γυναίκα του πως εκείνος υποστηρίζει τον Σελίμ και να σταματήσει να ανακατεύεται στη ζωή του αδελφού του. 

Ο Μελίχ επισκέπτεται τη Μελέκ και εκείνη τον ρωτάει για ποιο λόγο δείχνει τόσο ενδιαφέρον για τη ζωή της. Εκείνος της απαντάει πως το κίνητρο του είναι αποκλειστικά φιλικό. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ πως του λείπει πολύ η Σεϊντά αλλά εκείνος του λέει πως δεν πρέπει να ενδιαφέρεται για ένα κορίτσι, που τον απογοήτευσε και να την ξεχάσει. Η Σεϊντά βλέπει το cd και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που βλέπει και ακούει. Αποφασίζει να μην δώσει το cd στον Ερκούτ ενώ ονειρεύεται ότι είναι μαζί με τον Μουράτ ξανά…


Elif - Επεισόδιο 138
Η Αρζού παίρνει χρήματα από τον λογαριασμό της εταιρίας και ο λογιστής της λέει πως πρέπει να ενημερώσουν τον Κενάν αλλά εκείνη αντιδρά. Ο Μελίχ πιέζει τον Σαντίκ να βρει το cd. Η Αλιγιέ κάνει παρατήρηση στον Σελίμ επειδή σερβίρει και προσβάλει και την Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ ζητάει από τη μητέρα του να φύγει και παρηγορεί την Ζεϊνέπ. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Πελίν θυμωμένη και του λέει πως τον περίμενε για ώρες στη σχολή. 

Ο Σελίμ της απαντάει πως δεν της είχε υποσχεθεί τίποτα. Η Πελίν φεύγει και τηλεφωνεί αμέσως στην Αλιγιέ. Η Αλιγιέ την καλεί στο κτήμα και τη συμβουλεύει να φερθεί σαν φίλη και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σελίμ και της Ζεϊνέπ ώστε να γνωρίζει τα σχέδια τους. Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού πότε θα επιστρέψει η Ελίφ από την κατασκήνωση και εκείνη του απαντάει πως χρειάζεται ακόμα χρόνος για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Το αφεντικό της Μελέκ της λέει πως σκοπεύει να ανοίξει ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι της και θέλει να αναλάβει εκείνη την κουζίνα. Η Μελέκ πηγαίνει στο καφέ να πει τα καλά νέα στη Ζεϊνέπ και μαθαίνει τι συνέβη με την Αλιγιέ. 

Η Μελέκ θυμάται τις δικές της κακές αναμνήσεις και λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως αν είναι ενωμένοι τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί ανάμεσά τους. Αργότερα ο Σελίμ λέει στη Μελέκ πως είναι περίεργο το αφεντικό της μέσα σε μια εβδομάδα, που την έχει υπάλληλο να της κάνει μια τέτοια επαγγελματική προσφορά. 

Ο Σελίμ της προτείνει να ανοίξουν μαζί ένα εστιατόριο αλλά η Μελέκ αρνείται ενώ παράλληλα νιώθει μπερδεμένη με την προσφορά, που της έγινε. Η Σεϊντά στέλνει μήνυμα στον Μουράτ και του ζητάει να συναντηθούν ώστε να του δώσει εξηγήσεις. Ο Μουράτ ενθουσιάζεται. Η Σεϊντά πηγαίνει στο σημείο, που έχει δώσει ραντεβού με την Αρζού για να κάνουν την ανταλλαγή του cd με τα χρήματα αλλά δεν βρίσκει το cd στην τσάντα της…


Elif - Επεισόδιο 139
trailer
Ο Σαντίκ έχει πια στα χέρια του το cd. Ειδοποιεί τον Μελίχ και εκείνος πηγαίνει στο κτήμα να το πάρει. Όταν το παρακολουθεί μαθαίνει τα πάντα για τις ενέργειες της Αρζού και η οργή του μεγαλώνει. Στο σημείο συνάντησης δεν εμφανίζεται τελικά κανείς και η Αρζού με τον Ερκούτ αποχωρούν. Ο Μελίχ λέει στην Αρζού πως έχει στην κατοχή του αυτό που ψάχνει και της δίνει ραντεβού στο δρόμο κοντά στο δάσος. 

 Όταν συναντιούνται ο Μελίχ απειλεί να δώσει το cd στον Κενάν και βάζει την Αρζού με τη βία στο αυτοκίνητό του. Οδηγεί την Αρζού σε έναν γκρεμό, σαν εκείνον που κάποτε είχε ρίξει την Ελίφ. Η Αρζού είναι τρομοκρατημένη. Η Σεϊντά συναντάει τον Μουράτ και του ζητάει να βρει λεφτά για να κάνουν μια νέα αρχή και να περιμένει ξανά τηλεφώνημά της. Του λέει ακόμη πως θα του εξηγήσει τα πάντα όταν θα είναι πια μακριά και στη συνέχεια επιστρέφει στο κτήμα. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν τι συνέβη στο καφέ ανάμεσα στην Αλιγιέ και την Ζεϊνέπ και του λέει πως είναι άσχημο να είσαι ανάμεσα στη μητέρα σου και τη γυναίκα, που αγαπάς. 

Ο λογιστής της εταιρίας καλεί τον Κενάν και του λέει πως η Αρζού πήρε λεφτά και του ζήτησε να μην τον ενημερώσει. Ο Μουράτ ζητάει χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος του δίνει λίγα. Ο Μουράτ προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει τα χρήματα και ζητάει από τον Ερκούτ να απασχολήσει τον πατέρα του. 

Ο Ερκούτ πείθει τον Βεϊσελ να τον ακολουθήσει στο καφενείο της γειτονιάς αλλά στη συνέχεια με μια πρόφαση επιστρέφει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να δει τι σκαρώνει ο Μουράτ. Ο Μουράτ βρίσκει τα χρήματα και τηλεφωνεί στη Σεϊντά. Κανονίζουν να συναντηθούν και ο Ερκούτ τους ακούει. Περιμένοντας τον Μουράτ, η Σεϊντά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ερκούτ…

Elif - Επεισόδιο 140

trailer

Η Αρζού ισχυρίζεται πως η ομολογία της στο cd έγινε υπό την απειλή ενός όπλου στο κεφάλι της και πως όλα όσα λέει είναι ψέματα αλλά ο Μελίχ δεν την πιστεύει. Η Αρζού πιστεύει πως ο Μελίχ κρύβεται πίσω από την απαγωγή της. Ο Μελίχ της αποκαλύπτει πως είναι ο αδελφός της Μελέκ και θείος της Ελίφ και πως η οικογένεια Εμίρογλου είναι υπεύθυνη για τα δεινά, που πέρασε η οικογένειά του. 

 Της λέει πως η Αλιγιέ διέταξε τη δολοφονία το πατέρα του. Η Αρζού του υπόσχεται να μην πειράξει ποτέ ξανά κανέναν, να τη συγχωρέσει για το χατίρι της Τουγκτσέ και να της χαρίσει τη ζωή της. Ο Μελίχ της λέει πως δεν θα τη σκοτώσει αλλά πως θα δώσει το cd στον Κενάν. Την αφήνει και φεύγει και η Αρζού λιποθυμάει. Ο Ερκούτ μεταφέρει τη Σεϊντά σε ένα άδειο σπίτι. Όταν βρίσκει στην τσάντα της φωτογραφίες της Αρζού γίνεται έξαλλος. Η Σεϊντά του λέει πως κάποιος έκλεψε το cd. Ο Ερκούτ γίνεται σκληρός μαζί της και απειλεί να σκοτώσει τον Μουράτ. Την αναγκάζει να στείλει μήνυμα στον Μουράτ λέγοντας του πως όλα όσα του είπε ήταν μια φάρσα. Ο Μουράτ πηγαίνει στο καφέ, που έχει δώσει ραντεβού με τη Σεϊντά και στεναχωριέται όταν δεν τη βρίσκει εκεί. Ρωτάει τον σερβιτόρο αν την είδε και εκείνος του λέει πως έφυγε με κάποιον. Ο Μουράτ φοβάται πως η Σεϊντά έχει μπλέξει. Ζητάει από τον σερβιτόρο να του περιγράψει τον άντρα αλλά εκείνη τη στιγμή λαμβάνει το μήνυμα της Σεϊντά. 

Ο Μουράτ πιστεύει πως κάποιος την πίεσε να το γράψει και είναι πολύ ανήσυχος. Την καλεί αλλά το τηλέφωνο της είναι κλειστό. Ο Κενάν ζητάει από το λογιστήριο αναλυτικά όλα τα έξοδα της Αρζού το τελευταίο τρίμηνο. Ξαφνιάζεται και θυμώνει όταν διαπιστώνει πως έχει ξοδέψει μεγάλα ποσά. Όταν δεν μπορεί να βρει την Αρζού στο σπίτι ζητάει την Γκόντζα. Όταν εκείνη του λέει πως δεν γνωρίζει που είναι, θυμώνει ακόμα περισσότερο. Η Αλιγιέ του ζητάει να ηρεμήσει αλλά ο Κενάν βγαίνει εκτός εαυτού. Κατηγορεί τη μητέρα του πως εξαιτίας της και μόνο η Αρζού έγινε μέλος της οικογένειάς τους και ως εκ τούτου εκείνη είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία, που επικρατεί στο σπίτι τους. Την προειδοποιεί πως δεν θα της επιτρέψει να κάνει το ίδιο και στον Σελίμ. Στη συνέχεια, ο Κενάν τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά το κινητό της είναι κλειστό. 

 Η Τουγκτσέ τρομοκρατείται όταν ακούει τις φωνές του πατέρα της. Ο Σελίμ αγοράζει λουλούδια για να φυτέψει στον κήπο της Ζεϊνέπ. Η Ελίφ τους βοηθάει και οι τρεις είναι πολύ ευτυχισμένοι. Στο καφενείο ο Βεϊσέλ παίζει χαρτιά και χάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: