ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Orliakas Enduro Tour Trainning 2018

Το Monster-Shop.gr διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Orliakas “Enduro Tour & Training” στις 6-7-8 Ιουλίου.

Επιστρατεύστε όλες σας τις αισθήσεις για να αποτυπώσετε στην μνήμη σας μια από τις ομορφότερες διαδρομές της πατρίδας μας στον Ορλιακα.

Έξω από το χωριό Λάβδα στα Γρεβενά ανάμεσα στον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα και στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας.

ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Θα είναι δύο διαφορετικές για την κάθε ημέρα για την απόλυτη Enduro Απόλαυση σας.
Την πρώτη ημέρα το μήκος της είναι περίπου 90 χιλιόμετρα, την δεύτερη ημέρα το μήκος της θα είναι περίπου 80 χιλιόμετρα, ενώ ο ανεφοδιασμός θα βρίσκετε στο μέσο της διαδρομής, (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ)
Η φυσική ομορφιά της περιοχής και οι εναλλαγές της από χαμηλή βλάστηση σε πεύκο και έλατο, μετατρέπουν την Enduro βόλτα σε μοναδική εμπειρία! Ενώ το μεγαλύτερο μέρος των διαδρομών θα είναι: τα δασικά μονοπάτια, με την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία, από εναλλάξ γρήγορα σημεία,λίγα πέτρινα κομμάτια, ρέματα , αλλά και τα τεχνικά καθαρά σημεία Εnduro!

Θα υπάρχουν δύο pro κομμάτια για όσους το επιθυμούν, καθώς και εναλλακτικές διαδρομές. Καθ’ όλη την διαδρομή θα υπάρχει σήμανση Enduro τα οποία θα υποδεικνύουν (σωστή πορεία, λάθος πορεία, στοπ, προσοχή, στροφή)

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: για την συμμετοχή είναι, ο πλήρες εξοπλισμός, η μοτοσυκλέτα σε σωστή λειτουργική κατάσταση και έξτρα μπιτόνι καυσίμου για όλους τους συμμετέχοντες.

Για την φετινή χρονιά υπάρχουν 2 πακέτα το Gold και Silver τα οποία συμπεριλαμβάνουν:
Gold – Τιμή 150,00€
2 ημέρες οδήγησης
2 Διανυκτερεύσεις
2 γεύματα - (ένα γεύμα το Σάββατο και ενα Κυριακή )
1 mini γεύμα την καθε ημέρα κατα την enduroβολτα ή την προπόνηση.

Silver - Τιμή 110,00€
1 ημέρα οδήγησης
1 Διανυκτέρευση
2 γεύματα -(ένα γεύμα το Σάββατο και ενα Κυριακή)
1 mini γεύμα την καθε ημέρα κατα την enduroβολτα ή την προπόνηση.

Και στα δύο πακέτα συμπεριλαμβάνεται πρωινό, mini γευμα κατά την Enduroβόλτα και φυσικά το γνωστό αναμνηστικό μπλουζάκι με το σήμα κατατεθέν του Monster-Shop.gr

Για φέτος όπως και πέρυσι θα σας προσφέρουμε δύο επιλογές:
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ Enduro βόλτας ή μαθήματος ΕNDURO με τον Χρήστο Παπαθεοδώρου ή μια μίξη σε συνδυασμό των δύο ημερών,αρκεί να δηλωθεί από την αρχή.
Μια εξτρα ενότητα για φέτος για όποιον το επιθυμεί το Σάββατο μετά το δείπνο με θέμα αναρτήσεις, ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, θα πραγματοποιήσει σεμινάριο σε ότι αφορά την ανάρτηση και λειτουργία της. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ερωτήματα από τους συμμετέχοντες.
Όσοι παρευρεθούν με την οικογένεια τους, θα υπάρχει δυνατότητα πεζοπορίας, Mountain Bike, Πισίνα.

Παρακαλούμε η κράτηση σας να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και 20 Ιουνίου 2018, κατά την οποία θα πρέπει να αναφερθεί η επιλογή σας: για το πακέτο επιλογής σας, αν θα ακολουθήσετε την Βόλτα ή το μάθημα ή μια μίξη αυτών και αν θα παρευρεθείτε οικογενειακός. Τα ανωτέρω είναι απαραίτητα για την εύρυθμη οργάνωση του Orliakas “Enduro Tour & Training”

Για πληροφορίες, εγγραφές και περεταίρω ερωτήματα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
τηλ.: +30 2462 025588
email: sales@monster-shop.gr
FACEBOOK: https://www.facebook.com/MonsterShopMxhouse
Σημείο συνάντησης το ξενοδοχείο Pindos Palace ****


Δεν υπάρχουν σχόλια: