ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ο Ηλίας Γκότσης μεγάλος νικητής του Survivor 2018

Στο τέλος του έφτασε και το δεύτερο instalment του τηλεριάλιτι επιβίωσης Survivor και το έπαθλο κατέκτησε ο Ηλίας Γκότσης , όπως αποφάσισε το κοινό με την ψήφο του.

O μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Άλσος Βεΐκου με τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της εκπομπής, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όταν ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός και φώναξε συνθήματα.

Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης είχε ολοκληρωθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όπου οι δύο φιναλίστ είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, ενώ η τρίτη συμμετέχουσα του ημιτελικού, Μελίνα Μεταξά, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο του κοινού και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Λίγα λεπτά πριν τη 01:30 ο Σάκης Τανιμανίδης παρέλαβε τον φάκελο με το αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα τόσο στον κόσμο που βρισκόταν στο Άλσος Γαλατσίου, όσο και στους τηλεθεατές. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν βασανιστικά και όλοι κρέμονταν από τα χείλη του παρουσιαστή.

«Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, αποφάσισε ότι μεγάλος νικητής του φετινού Survivor είναι ο Ηλίας Γκότσης», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και το …πάρτι ξεκίνησε!

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, που αδημονούσε για το όνομα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ ο Ηλίας Γκότσης έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: