ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Elif - Επεισόδιa 141-142-143-144-145-146-147-148-149-150 (video)

Elif - Επεισόδιο 141
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Ένας περαστικός βρίσκει την Αρζού αναίσθητη κοντά στον γκρεμό. Έχει χτυπήσει το κεφάλι της σε έναν βράχο και αιμορραγεί. 

 Ο άντρας καλεί ασθενοφόρο ενώ βλέπει τον Μελίχ να απομακρύνεται από το σημείο με το αυτοκίνητο του. Στην τσάντα της Αρζού βρίσκει την επαγγελματική κάρτα του Κενάν και τον ενημερώνει. Όλη η οικογένεια αναστατώνεται. Στο νοσοκομείο, ο Κενάν μιλάει με τον άντρα, που βρήκε την Αρζού και εκείνος του λέει πως είδε έναν ψηλό, νεαρό άντρα από απόσταση στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να δει το πρόσωπο του. Ο γιατρός λέει στην οικογένεια πως η Αρζού έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και πως η κατάσταση της είναι κρίσιμη και για αυτό το λόγο θα μπει στην εντατική. Στην εντατική η καρδιά της Αρζού σταματάει. Ο Ερκούτ πηγαίνει με τη βία τη Σεϊντά στο κτήμα και εκείνη τον ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο σημείο, που τη βρήκαν. 

Η Σεϊντά εκμεταλλεύεται την απουσία της οικογένειάς από το σπίτι και ψάχνει παντού για το cd. Ενώ ο Σελίμ γευματίζει με την Ζεϊνέπ, τη Μελέκ και την Ελίφ, τον καλεί η Ιπέκ και τον ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού. Ο Σελίμ πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και μαθαίνει από τη Σεϊντά πως όλοι είναι στο νοσοκομείο. Καθώς πηγαίνει στο νοσοκομείο, ο Μελίχ διαπιστώνει ότι έχασε το δαχτυλίδι του πατέρα του. Τηλεφωνεί στον Σαντίκ και του ζητάει να πάει στον γκρεμό και να το βρει. Η Τουγκτσέ ξυπνάει και παραξενεύεται όταν διαπιστώνει ότι λείπουν όλοι. 

 Ο Μουράτ φοβάται πως κάποιος απήγαγε τη Σεϊντά και σκέφτεται να πάει στην αστυνομία αλλά ο Ερκούτ και ο Βεϊσέλ τον αποτρέπουν. Όμως ο νεαρός τους ξεφεύγει και πηγαίνει στην αστυνομία και δηλώνει την εξαφάνιση της Σεϊντά. Καθώς συμπληρώνει κάποια χαρτιά, ανακαλύπτει πως η Σεϊντά είναι γνωστή απατεώνισσα στις Αρχές και δεν μπορεί να το πιστέψει…

Elif - Επεισόδιο 142
Οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν στη ζωή την Αρζού. Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά οι αστυνομικοί του λένε πως έχει φάκελο με διάφορα αδικήματα και πως θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, που τον εγκατέλειψε. Ο Μουράτ είναι μπερδεμένος αλλά εξακολουθεί να ανησυχεί για τη Σεϊντά. Ο Ερκούτ είναι αυτός, που βρίσκει το δαχτυλίδι του Μελίχ. Επιστρέφει στο νοσοκομείο και ρωτάει για την κατάσταση της Αρζού. 

Ο Κενάν τον βλέπει και ρωτάει τη νοσοκόμα για την ταυτότητά του. Εκείνη του απαντάει πως είναι φίλος της Αρζού και ο Κενάν πιστεύει πως ήταν αυτός μαζί της όταν έγινε το ατύχημα. Τον κυνηγά αλλά δεν καταφέρνει να τον πιάσει. Η Γκόντζα πάλι πιστεύει πως η Αρζού ήταν μαζί με τον Βεϊσέλ και του τηλεφωνεί. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει και αυτός τι συνέβη και υποπτεύεται πως ο Μελίχ έχει το cd και πως αυτός επιτέθηκε στην Αρζού. Ο Βεϊσέλ λέει στην Γκόντζα πως σίγουρα ο Μελίχ έχει έναν δικό του άνθρωπο μέσα στο κτήμα γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να φτάσει στα χέρια του το cd. Ο Σαντίκ δεν μπορεί να βρει το δαχτυλίδι και ο Μελίχ ανησυχεί. Η Μελέκ αποδέχεται την προσφορά του Ουμίτ για να ανοίξουν ένα ακόμα εστιατόριο μαζί. 

Στην πραγματικότητα ο Μελίχ είναι αυτός, που ζήτησε από τον Ουμίτ να της κάνει αυτή την προσφορά. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ, χωρίς να υποψιάζονται κάτι, είναι χαρούμενες επειδή επιτέλους τα πράγματα πάνε καλά για αυτές. Και η Ελίφ είναι χαρούμενη που ζει μαζί τους. Η Τουγκτσέ ανησυχεί για τη μητέρα της. Η Κιράζ και η Σεϊντά αναγκάζονται να της πουν την αλήθεια. Η Σεϊντά συνοδεύει τη μικρή στο νοσοκομείο. Λυπάται πολύ όταν βλέπει τη μητέρα της στο κρεββάτι ακίνητη χωρίς τις αισθήσεις της. Καθώς η Τουγκτσέ την αγκαλιάζει κλαίγοντας, η Αρζού συνέρχεται αλλά έχει αμνησία…
Elif - Επεισόδιο 143
Η Αρζού έχει αμνησία και όλοι σοκάρονται. Όταν ο γιατρός τους λέει πως η κατάσταση της ίσως είναι μόνιμη, απογοητεύονται. Η Τουγκτσέ επηρεάζεται περισσότερο από όλους από την αδυναμία της μητέρα της να τη θυμηθεί. Η Γκόντζα και η Σεϊντά πείθουν την Τουγκτσέ να επιστρέψουν στο κτήμα. Ο Μελίχ και ο Κενάν όμως δεν πιστεύουν πως η Αρζού έχει αμνησία. Ο Μελίχ μένει για λίγο μόνος μαζί της και της λέει πως δεν την πιστεύει αλλά η Αρζού του απαντάει πως δεν τον γνωρίζει. 

Ο Μελίχ μένει στο νοσοκομείο για να στηρίξει τον Κενάν. Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος. Αναρωτιέται τι μπορεί να έκανε η Αρζού στον γκρεμό και ποιος είναι ο άντρας, που τη συνόδευε. Ο Κενάν ξεχνάει στο δωμάτιο της Αρζού το πορτοφόλι του και όταν επιστρέφει, βλέπει την Αρζού να το έχει στα χέρια της και να κοιτάζει τη φωτογραφία της Ελίφ. Η Ζεϊνέπ και η Μελέκ ετοιμάζουν το νέο εστιατόριο και είναι πολύ ενθουσιασμένες. Η Μελέκ σκέφτεται να στείλει την Ελίφ στο νηπιαγωγείο και εκείνη τρελαίνεται από τη χαρά της. Η Γκόντζα βλέπει τη Σεϊντά και τον Ερκούτ να συναντιούνται κρυφά. Η Σεϊντά λέει στον Ερκούτ πως η Αρζού έχει αμνησία. 

Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι, που βρήκε στο μέρος του ατυχήματος και ζητάει από τη Σεϊντά να έχει τα αυτιά της ανοιχτά σε περίπτωση, που κάποιος αναφέρει το δαχτυλίδι. Η Γκόντζα ρωτάει τη Σεϊντά ποιος είναι ο άντρας, που συνάντησε έξω από το κτήμα και εκείνη της απαντάει πως είναι ο αδελφός της. Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως ίσως η Σεϊντά είναι ο άνθρωπος του Μελίχ στο κτήμα…


Elif - Επεισόδιο 144
trailer

Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν ποια είναι η Μελέκ και ο Κενάν της απαντάει πως δεν είναι κάποια σημαντική. Όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά είχε η Αρζού κοντά στον γκρεμό. Η Αρζού παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι αλλά δεν θυμάται τίποτα. Είναι με όλο το προσωπικό ευγενική και όλοι ξαφνιάζονται από την αλλαγή της συμπεριφοράς της. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έμαθα πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά δεν το πιστεύει. Ο Βεϊσέλ τους ακούει και γίνεται έξαλλος. 

 Ο Ερκούτ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τη Σεϊντά και λέει στον Μουράτ πως θα τον βοηθήσει να τη βρει. Μάλιστα λέει ψέματα στον Μουράτ πως έβαλε έναν φίλο του να αναζητήσει το τηλέφωνο της και έμαθε πως η τελευταία κλήση της έγινε από μια άλλη πόλη. Τον ενθαρρύνει να πάει να τη βρει. Ο Μουράτ αφήνει ένα γράμμα στον πατέρα του και φεύγει. Η Τουγκτσέ βλέπει εφιάλτες και είναι πολύ λυπημένη εξαιτίας της κατάστασης της μητέρας της. Όλοι στο σπίτι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν και να τη βοηθήσουν. 

Η Τουγκτσέ κάνει ότι μπορεί για να θυμίζει την παρουσία της στη μητέρα της. Ο Μελίχ κατηγορεί τον εαυτό του για τη λύπη, που βιώνει η Τουγκτσέ. Επισκέπτεται τη Μελέκ και είναι χαρούμενος που τη βλέπει ενθουσιασμένη με τη νέα της δουλειά. Η Μελέκ του ζητάει να της εξηγήσει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για εκείνη, διαφορετικά θα φροντίσει να μην την ξαναδεί ποτέ. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Μελίχ δεν έχει άλλη επιλογή από το να της αποκαλύψει ότι είναι αδέλφια...




Elif - Επεισόδιο 145
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Μελέκ είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του Μελίχ και δεν τον πιστεύει. Ο Μελίχ της λέει πως θα της αποδείξει πως είναι αδέλφια και της ζητάει να κάνει λίγο υπομονή. Ο Μελίχ μιλάει στον Εφρούζ για τη συζήτησή του με τη Μελέκ και εκείνος τον συμβουλεύει να έχει υπομονή και να δώσει χρόνο στην αδελφή του να συνειδητοποιήσει την αλήθεια. 

 Η Μελέκ αισθάνεται μπερδεμένη. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που της είπε ο Μελίχ. Πηγαίνει στο κτήμα να ρωτήσει τον Κενάν αν γνωρίσει ότι έχει αδελφό αλλά και ο Κενάν δεν ξέρει περισσότερα για την καταγωγή και την οικογένειά της. Επιστρέφοντας σπίτι της, η Μελέκ συναντάει τον Μελίχ και εκείνος την πηγαίνεις τον τάφο των γονιών τους. 

 Ο Κενάν προσπαθεί να βρει τα αρχεία του τηλεφώνου της Αρζού. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να ψωνίσουν για το εστιατόριο. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται άβολα για τα πολλά έξοδα, που κάνει ο Σελίμ και εκείνος θυμώνει μαζί της. Της λέει πως πλέον είναι μία οικογένειά και πως δεν πρέπει ποτέ ξανά να σχολιάσει κάτι τέτοιο. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ γοητεύεται από μια πελάτισσα, την Τουλάϊ. Στο κτήμα όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την Αρζού να επανακτήσει τη μνήμη και της διηγούνται διάφορα περιστατικά αλλά η Αρζού δεν θυμάται τίποτα. Η Γκιουλνούρ πηγαίνει στο νέο εστιατόριο της Μελέκ για να βοηθήσει. Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα και όταν η Αλιγιέ τη συστήνει στην Αρζού ως φίλη του Σελίμ από τη σχολή, η Πελίν νιώθει άσχημα. 

Όταν υπενθυμίζει στην Αλιγιέ πως είχαν κάνει μαζί ένα σχέδιο σχετικά με τον Σελίμ, η Αλιγιέ της απαντάει να μην ανησυχεί, δεν θα επιτρέψει ποτέ στον Σελίμ να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και η απόφασή της αυτή είναι οριστική…

Elif - Επεισόδιο 146
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Μελίχ πηγαίνει τη Μελέκ στον τάφο των γονιών τους και της λέει πως δεν πέθαναν σε τροχαίο. Η Μελέκ αισθάνεται μεγάλη συγκίνηση για όσα μαθαίνει και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί της είπαν ψέματα. Ο Μελίχ, δεν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στη Μελέκ στο πως κατάφερε να τη βρει γιατί θέλει να εκδικηθεί την οικογένεια Εμίρογλου. Η Μελέκ είναι ταραγμένη και μπερδεμένη. Είναι θυμωμένη με τον Μελίχ επειδή της έκρυβε τόσο καιρό την πραγματική τους σχέση. Πηγαίνει στο κτήμα και ζητάει εξηγήσεις από την Αλιγιέ για το τι συνέβη στην οικογένειά της. Η Αρζού πηγαίνει βόλτα με τον Κενάν και την Τουγτσέ και η μικρή είναι πολύ χαρούμενη, που περνάει χρόνο με τη μητέρα της. Καθαρίζοντας το δωμάτιο της Αλιγιέ, η Κιράζ βρίσκει μια παλιά κοσμηματοθήκη. Όταν ρωτάει την Αλιγιέ αν είναι για πέταμα εκείνη γίνεται έξαλλη και επιπλήττει την Κιράζ. Η Κιράζ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο θύμωσε τόσο πολύ μαζί της. Η Γκιουλρού επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο εστιατόριο. Ο Βεϊσέλ είναι ενθουσιασμένος επειδή θα δει ξανά την Τουλάι. Πριν της παραδώσει το αυτοκίνητο της, της προσφέρει καφέ και κάνει ό,τι μπορεί για να την εντυπωσιάσει…

Elif - Επεισόδιο 147
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Αλιγιέ εκπλήσσεται και ταυτόχρονα θυμώνει όταν βλέπει τη Μελέκ. Της ζητάει να φύγει αμέσως από το κτήμα αλλά εκείνη της ζητάει εξηγήσεις για τα ψέματα, που της είχε πει σχετικά με τον θάνατο των γονιών της. Ενώ οι δύο γυναίκες μαλώνουν, εμφανίζεται η Αρζού. Ρωτάει την Αλιγιέ ποια είναι η Μελέκ αλλά παίρνει απάντηση. Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την οικογένειά της. Η Αλιγιέ για να αποφύγει νέα προβλήματα, της δίνει μια παλιά εφημερίδα ως απόδειξη για το τι έγινε τότε και τη διώχνει από το κτήμα. Η Μελέκ δεν πιστεύει τα λόγια της Αλιγιέ και πριν φύγει της υπόσχεται να μάθει την αλήθεια. Η Αρζού θυμάται ότι είχε δει τη φωτογραφία της Μελέκ στο πορτοφόλι του Κενάν στο νοσοκομείο. Έρχεται ο Κενάν και η Αρζού του λέει πως η Αλιγιέ τσακώθηκε με τη γυναίκα της φωτογραφίας. Ο Κενάν ταράζεται από την αποκάλυψη της Αρζού, πως η Μελέκ ήταν στο κτήμα και μίλησε με τη μητέρα του. Ρωτάει σχετικά την Αλιγιέ αλλά εκείνη δεν απαντά. Η Τουγτσέ κάνει συνεχώς ερωτήσεις στη μητέρα της αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Σαντίκ εκπλήσσεται όταν βλέπει τη Μελέκ στο κτήμα. Η Κιράζ είναι στεναχωρημένη επειδή για μια απλή κοσμηματοθήκη η Αλιγιέ της έβαλε τις φωνές. Η Ζεϊνέπ και η Ελίφ κατευθύνονται στο εστιατόριο και ο Ερκούτ τις ακολουθεί. Όταν επισκέπτεται το εστιατόριο για να τη συγχαρεί η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη μαζί του και του λέει πως θα παντρευτεί τον άντρα, που αγαπάει. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Σελίμ και τον διώχνει. Η Ελίφ τρομάζει όταν βλέπει τον Ερκούτ. Ο Μουράτ χάνει τα λεφτά του και τηλεφωνεί στον πατέρα του για βοήθεια αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται. Ο Βεϊσελ τηλεφωνεί στην Τουλάι και την καλεί για καφέ…

Elif - Επεισόδιο 148
trailer
Ο Κενάν ρωτάει την Αλιγιέ σχετικά με τον τσακωμό της με τη Μελέκ. Η Αλιγιέ του απαντάει πως η Μελέκ θέλει να καταστρέψει τον γάμο του αλλά εκείνος δεν την πιστεύει, ξέρει πως λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος μαζί της. Η Μελέκ καλεί τον Μελίχ στο σπίτι της, του δείχνει το άρθρο από την εφημερίδα, που της έδωσε η Αλιγιέ και ζητάει εξηγήσεις. Ο Μελίχ λυπάται επειδή η Μελέκ είναι αναστατωμένη. Πηγαίνει στον Εφρούζ για να του μιλήσει και να πάρει τη συμβουλή του. Εκείνος του λέει πως θα πρέπει να πει όλη την αλήθεια στη Μελέκ ή να βγει για πάντα από τη ζωή της. Ο Μελίχ αφήνει ένα γράμμα με μια οικογενειακή φωτογραφία στην πόρτα της Μελέκ. Της ζητάει συγνώμη επειδή την αναστάτωσε και υπόσχεται να βγει από τη ζωή της. Η Μελέκ πηγαίνει να τον βρει στον τάφο των γονιών τους και τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται. Είναι χαρούμενοι, που επιτέλους ο ένας βρήκε τον άλλο. Παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις της Αλιγιέ, ο Κενάν πηγαίνει να δει τη Μελέκ. Η Μελέκ του λέει πως βρήκε τον τάφο των γονιών της και ρώτησε σχετικά την Αλιγιέ. Δηλώνει αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και προσθέτει πως δεν θέλει να δει κανέναν πια από την οικογένεια Εμίρογλου. Μετά από τη συνάντησή του με τη Μελέκ, ο Κενάν είναι στεναχωρημένος και δεν πηγαίνει σπίτι του. Η Αλιγιέ ανησυχεί, φοβάται πως ό,τι έκανε πριν από χρόνια θα αποκαλυφθεί. Το βράδυ βλέπει εφιάλτες και δεν μπορεί να κοιμηθεί…
Elif - Επεισόδιο 149
Η Μελέκ και ο Μελίχ είναι χαρούμενοι που έσμιξαν ξανά. Ο Μελίχ μιλάει στη Μελέκ για τους γονείς τους και της λέει όσα θυμάται. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ, της λέει πως η Μελέκ ξέρει που βρίσκεται ο τάφος των γονιών της. Της ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί αλλά η Αλιγιέ του αλλάζει την κουβέντα και του λέει πως της φαίνεται απίστευτο, που πιστεύει ακόμα στα λόγια μιας γυναίκας, που τον εγκατέλειψε. Ο Κενάν της λέει πως θα ανακαλύψει την αλήθεια και πως αν μάθει ότι του λέει ψέματα θα την κάνει να το πληρώσει. Ο Ερκούτ δεν πιστεύει ότι η Αρζού έχει αμνησία. Τηλεφωνεί στην Σεϊντά και της ζητάει να φέρει την Αρζού στους στάβλους με κάποια δικαιολογία γιατί θέλει να έρθει αντιμέτωπος μαζί της. Η Σεϊντά χρησιμοποιεί την Τουγτσέ και καταφέρνουν να πάνε με την Αρζού στον στάβλο. Ο Ερκούτ βρίσκει μόνη της την Αρζού και της λέει πως του είχε υποσχεθεί ότι θα κρατήσει τον Σελίμ μακριά από την Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ αλλά η Αρζού δεν έχει καμία αντίδραση. Ο Σαντίκ υποψιάζεται πως η Σεϊντά κάτι σχεδιάζει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει τυχαία πως η Μελέκ άνοιξε εστιατόριο και πηγαίνει να δει το μέρος. Όταν βλέπει στον κήπο τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ πιστεύει πως η Μελέκ πήρε από αυτόν τα χρήματα για να ανοίξει μαγαζί. Η Ιπέκ δέχεται μια πρόταση για να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική. Η Αλιγιέ καίει κάποιες παλιές εφημερίδες αλλά ένα κομμάτι πέφτει στο πάτωμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια στο εστιατόριο…

Elif - Επεισόδιο 150
trailer
Η Μελέκ ομολογεί στη Ζεϊνέπ πως ο Μελίχ είναι αδελφός της. Ο Μελίχ πηγαίνει με την Ελίφ στο πάρκο για να τις αφήσει να μιλήσουν ελεύθερα. Η Ζεϊνέπ είναι έκπληκτη από όσα ακούει και συμφωνεί με τη Μελέκ πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και πως δεν πρέπει να το μάθουν ο Κενάν ή ο Σελίμ. Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν βλέπει ότι ο εστιατόριο θα πάρει το όνομά της. Η Σεϊντά ρωτάει τον Ερκούτ σχετικά με τον Μουράτ και εκείνος της λέει πως είναι σε διακοπές. Η Σεϊντά δεν μπορεί να κρύψει τη λύπη της. Η Αρζού ρωτάει την Γκόντζα αν έχει εχθρούς και εκείνη της απαντάει αρνητικά αλλά τη ρωτάει για ποιο λόγο της έκανε μια τέτοια ερώτηση. Η Αρζού της απαντάει πως τη ρώτησε επειδή δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα αλλά η Γκόντζα δεν πείθεται. Ο Βεϊσέλ συνεχίζει να συναντάει την Τουλάι και να προσπαθεί να την κατακτήσει. Η Ιπέκ ανακοινώνει στην οικογένεια την απόφαση της να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αμερική. Η Αλιγιέ αντιδράει αλλά ο Κενάν και ο Σελίμ την υποστηρίζουν. Ο Μελίχ λέει στον Εφρούζ πως η Μελέκ τον πίστεψε και είναι πολύ χαρούμενος. Ο Εφρούζ χαίρεται αλλά τον συμβουλεύει πως η Μελέκ πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια από τον ίδιο γιατί αλλιώς η χαρά του δεν θα κρατήσει. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως είδε την Αρζού να συναντάει έναν άντρα και πως η Σεϊντά είχε κάποια ανάμιξη. Ο Σεϊντά ασχολείται με την Τουγτσέ και ο Σαντίκ βρίσκει την ευκαιρία και στέλνει από το κινητό της μήνυμα στον Ερκούτ για να συναντηθούν. Ενημερώνει τον Μελίχ για το σχέδιο του. Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και όταν μένουν μόνοι λέει στην Αρζού ότι γνωρίζει για τους μυστικούς επισκέπτες της. Η Αρζού νιώθει νευρικότητα. Ο Κενάν αναζητάει την Αλιγιέ παραξενεύεται από τη μυρωδιά καμένου στο δωμάτιο της. Τη βρίσκει στον κήπο και η Αλιγιέ του λέει πως δεν πρόκειται να του μιλήσει αν δεν της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Ο Κενάν της απαντάει πως και να ζητήσει συγνώμη τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν σεβαστεί τις αποφάσεις του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: