ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Elif - Επεισόδιa 151-152-153-154-155-156-157-158-159-160 (video)

Elif - Επεισόδιο 151
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Ο Μελίχ συναντάει τον Ερκούτ και τον ρωτάει τι σχεδιάζει με την Αρζού. Ο Ερκούτ συνειδητοποιεί πως ήταν ο Μελίχ αυτός που προσπάθησε να ρίξει την Αρζού από τον γκρεμό και του δείχνει το δαχτυλίδι. Καθώς τσακώνονται, η Ιπέκ φτάνει μαζί με τη Φεραγιέ. 

Ο Ερκούτ βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε για να ξεφύγει και ο Μελίχ λέει στην Ιπέκ ότι ο Ερκούτ είναι φίλος του και μιλούσαν για δουλειές. Ο Μελίχ θυμάται ότι είχε δει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων όταν έψαχνε τον Βεϊσελ. Πηγαίνει εκεί για να τον βρει. Και ο Ερκούτ όμως θυμάται τον Μελίχ όταν είχε έρθει στο μαγαζί. Ζητάει από τη Σεϊντά να συναντηθούν αμέσως. Της δείχνει το μήνυμα που έλαβε από το κινητό της και εκείνη έκπληκτη του λέει πως δεν το έστειλε εκείνη. Ο Ερκούτ της ζητάει να μάθει ποιος το έκανε και η Σεϊντά υποψιάζεται την Γκόντζα και τον Σαντίκ. Ο Μουράτ επιστρέφει αλλά φοβάται να συναντήσει τον πατέρα του. Πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και η Σεϊντά κρύβεται στην κουζίνα γιατί δεν θέλει να τον δει. Τον ακούει όμως να λέει πως την αγαπάει ακόμα και την αναζητά. Ο Βεϊσέλ έρχεται και είναι πολύ θυμωμένος με τον Μουράτ. Η Σεϊντά ξέρει πια πως ο Μουράτ την αγαπάει και είναι θυμωμένη με τον Ερκούτ αλλά εκείνος την πιέζει να επιστρέψει στο κτήμα. Όταν ο Ερκούτ μαθαίνει πως ο Μελίχ τον αναζήτησε στο πλυντήριο αυτοκινήτων αποφασίζει να εξαφανιστεί και να πάρει μαζί του και τη Ζεϊνέπ. 

Ο Ερκούτ ζητάει την υποστήριξη του Βεϊσέλ στο θέμα της Ζεϊνέπ αλλά εκείνος του λέει πως αφού ο Σελίμ πλήρωσε για το εστιατόριο, θεωρούνται πια αρραβωνιασμένοι με την κόρη του και θα πρέπει να ξεχάσει τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος. Η Ιπέκ περιμένει η Αλιγιέ να ηρεμήσει. Επίσης αποφεύγει να μιλήσει με τον Μελίχ αλλά συναντιούνται τυχαία στους στάβλους και δεν έχει άλλη επιλογή. Η Ιπέκ λέει στην Αλιγιέ πως χώρισε από τον Μελίχ και είναι αποφασισμένη να πάει στην Αμερική. Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη μαζί της. Η Τουγτσέ λυπάται όταν ακούει ότι η θεία της θα φύγει στο εξωτερικό. Η Μελέκ δουλεύει σκληρά για τα εγκαίνια του εστιατορίου. Όλοι την υποστηρίζουν και αυτό της δίνει χαρά. Τα εγκαίνια πηγαίνουν πολύ καλά και όλοι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Η Ελίφ είναι χαρούμενη, που ζει με τη μητέρα της και τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ είναι θυμωμένος με τη Ζεϊνέπ και πετάει μια πέτρα στο παράθυρο του εστιατορίου τραυματίζοντας την Ελίφ, που βρίσκεται εκεί τυχαία μόνη…

Elif - Επεισόδιο 152
Ο Σαντίκ δίνει στον Μελίχ το τηλέφωνο του Ερκούτ. Ο Ερκούτ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο και εκεί δηλώνει πως είναι πατέρας της. Η Ελίφ τρομάζει όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί της λένε πως είναι καλά αλλά θα πρέπει να κάνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ χάνουν το μυαλό τους όταν διαπιστώνουν ότι η Ελίφ δεν είναι σπίτι. Σκέφτονται ότι ίσως έχει πάει στο εστιατόριο αλλά όταν φτάνουν εκεί τα χάνουν βλέποντας στο πάτωμα τα σπασμένα γυαλιά και το αίμα. Πηγαίνουν στην αστυνομία να κάνουν καταγγελία εξηγώντας πως ίσως ο Ερκούτ είναι υπεύθυνος γιατί τις είχε απειλήσει. 

 Οι αστυνομικοί τον καλούν από το κινητό της Ζεϊνέπ αλλά δεν απαντάει. Όταν η Ζεϊνέπ αλλά και ο Μελίχ τον καλούν, ο Ερκούτ αισθάνεται παγιδευμένος. Φοβάται μήπως πάει φυλακή και καλεί τη θεία του να έρθει να φροντίσει την Ελίφ ώσπου να κανονίσει τα διαδικαστικά με το νοσοκομείο. Ο Σελίμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ και όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ ίσως έχει σχέση με το περιστατικό, γίνεται έξαλλος. Οι τρεις τους αποφασίζουν να φύγουν από το τμήμα και να ψάξουν και αυτοί την Ελίφ. Πηγαίνουν και στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά ο Βεϊσέλ δεν έχει ιδέα. Πηγαίνουν στο σπίτι του Ερκούτ αλλά δεν τον βρίσκουν όπως δεν βρίσκουν πουθενά και την Ελίφ. 

Η θεία του Ερκούτ προσέχει την Ελίφ και όταν του λέει πως η μικρή είναι καλά, εκείνος αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά τη Ζεϊνέπ. Καθώς η Ζεϊνέπ μιλάει μαζί του, ο Σελίμ παίρνει το τηλέφωνο και του λέει πως θα το πληρώσει ακριβά. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο αλλά δεν βρίσκουν την Ελίφ στο δωμάτιό της. Ο Σαντίκ ακούει τη Σεϊντά να κλαίει στο δωμάτιο της εξαιτίας του Ερκούτ. Πείθει την κοπέλα να συναντήσει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως ξέρει ότι ο Ερκούτ την εκβιάζει για να μείνει παρά τη θέλησή της στο κτήμα. Της προτείνει να συμμαχήσουν εναντίον του Ερκούτ και η Σεϊντά δέχεται…


Elif - Επεισόδιο 153
Η θεία του Ερκούτ, Σουκράν, παίρνει την Ελίφ σπίτι της. Της λέει πως από εδώ και πέρα το όνομα της είναι Λεϊλά και θα ζει μαζί της, σαν κόρη της. Η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη και προσπαθεί να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Στο νοσοκομείο, η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ψάχνουν την Ελίφ. Η νοσοκόμα δεν ξέρει που είναι η μικρή αλλά τους λέει πως η γιαγιά της ήταν μαζί της. Και οι τρεις πιστεύουν πως ο Ερκούτ έχει συνεργαστεί με κάποια για να απαγάγουν το παιδί. Εκείνη την ώρα φτάνει και η Γκιουλνούρ στο νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ φεύγουν για να βρουν τον Ερκούτ. Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει. 

 Ο Μελίχ πηγαίνει στο εστιατόριο, βλέπει το σπασμένο τζάμι και τηλεφωνεί στη Μελέκ. Η Γκιουλνούρ είναι αυτή, που του λέει τι συνέβη και ο Μελίχ πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Μελίχ μαθαίνει από τη Μελέκ τις λεπτομέρειες και γίνεται έξαλλος. Υπόσχεται στη Μελέκ να βρει την Ελίφ και φεύγει από το νοσοκομείο. Τηλεφωνεί στη Σεϊντά και μαθαίνει πως ο Ερκούτ έχει μια θεία, τη Σουκράν. Ο Μελίχ βρίσκει το σπίτι της Σουκράν αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Ο Μελίχ πιστεύει πως στην υπόθεση είναι μπλεγμένη και η Αρζού. Η Μελέκ είναι πολύ αδύναμη και η Γκιουλνούρ τη συνοδεύει στο σπίτι της. 

Ο Ερκούτ πηγαίνει στον Βεϊσέλ και του λέει τι συνέβη. Νιώθει ντροπή για ό,τι έκανε. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βρίσκουν τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και του λένε πως η Ελίφ δεν είναι στο νοσοκομείο. Εκείνος τους λέει πως ίσως την πήρε η θεία του. Και οι τρεις μαζί αναζητούν τη Σουκράν. Πηγαίνουν σπίτι της και βρίσκουν εκεί μόνο τα ρούχα της Ελίφ. Μια γειτόνισσα τους ενημερώνει πως πριν από λίγο η Σουκράν έφυγε μαζί με ένα κοριτσάκι αλλά δεν ξέρουν που πήγε ενώ συμπληρώνει πως η Σουκράν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. 

 Ο Σελίμ είναι έξαλλος και χτυπάει άσχημα τον Ερκούτ ενώ η Ζεϊνέπ προσπαθεί να τους χωρίσει. Το ζευγάρι αφήνει σχεδόν αναίσθητο τον Ερκούτ και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρουν όλα όσα έμαθαν. Στη συνέχεια ενημερώνουν και τη Μελέκ η οποία απελπίζεται. Ο Βεϊσέλ την επισκέπτεται για να μάθει τι έγινε με την Ελίφ και η Μελέκ χάνει τον έλεγχο της. 

 Ο Ερκούτ πηγαίνει στο κτήμα και κρύβεται στους στάβλους σε άσχημη κατάσταση. Ενημερώνει τη Σεϊντά πως βρίσκεται εκεί και της ζητάει να φέρει την Αρζού μαζί της. Η Σεϊντά λέει τα πάντα στον Μελίχ. Η Αρζού ακούει τη Σεϊντά να μιλάει με τον Ερκούτ και πηγαίνει στους στάβλους. Βρίσκει τον Ερκούτ να αιμορραγεί. Ο Ερκούτ ζητάει τη βοήθεια της αλλά η Αρζού δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο. 
Ο Ερκούτ της απαντάει πως πρέπει να θυμηθεί και να τον βοηθήσει. Της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ και της λέει πως εξαιτίας του ιδιοκτήτη αυτού του δαχτυλιδιού έχασε τη μνήμη της. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Μελίχ…


Elif - Επεισόδιο 154
trailer

Η Αρζού ξαφνικά θυμάται τα πάντα και κρύβει το δαχτυλίδι. Ο Μελίχ της λέει πως ξέρει ότι θυμάται και πως είναι σίγουρος ότι συνεργάστηκε με τον Ερκούτ για να απαγάγει την Ελίφ αλλά η Αρζού διατηρεί την ψυχραιμία της και δεν τον αφήνει να καταλάβει κάτι. Ο Ερκούτ του λέει πως η Αρζού δεν είχε καμία σχέση με ό,τι συνέβη και πως η Σουκράν απήγαγε τη μικρή. Ενώ ο Μελίχ ανακρίνει τον Ερκούτ, η Αρζού το σκάει. Η Ζεϊνέπ, η Γκιουλνούρ, ο Σελίμ και η Μελέκ είναι συντετριμμένοι. Ο Σελίμ αρχίζει να υποπτεύεται πως η Αρζού μπορεί να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ και αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να ερευνήσει. 

 Η Ζεϊνέπ κατηγορεί τον εαυτό της για ότι συνέβη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι συνεχίζουν να συναντιούνται. Ο Βεϊσέλ είναι ερωτευμένος μαζί της. Όμως το παρελθόν της Τουλάι δεν της επιτρέπει να ζήσει, όπως θα ήθελε. Όταν βλέπει δύο γνωστούς της φεύγει χωρίς να δώσει καμία εξήγηση και ο Βεϊσέλ φοβάται πως είπε κάτι που δεν έπρεπε. Καθαρίζοντας τους στάβλους, ο Χασάν βρίσκει τον Ερκούτ αναίσθητο και ειδοποιεί αμέσως τον Κενάν. Καλεί και ασθενοφόρο και περιμένει τον Κενάν αλλά όταν επιστρέφουν στον στάβλο ο Ερκούτ έχει εξαφανιστεί. Ο Χασάν περιγράφει τα χαρακτηριστικά του άντρα στον Κενάν και εκείνος θυμάται ότι τον είχε δει στο νοσοκομείο. 

 Η Αρζού είναι αυτή, που έσωσε τον Ερκούτ. Καλεί την Αλιγιέ και της λέει πως έχασε τον δρόμο της για το κτήμα ώστε να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και εκείνη επιστρέφει στο κτήμα και κρύβει τον Ερκούτ στην αποθήκη. Ο Κενάν βρίσκει ύποπτο το γεγονός ότι η Αρζού χάθηκε. Η Αρζού επιστρέφει στο σπίτι και ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση, που προκάλεσε. Καθώς ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού, ένας θόρυβος από την αποθήκη τους αναστατώνει και κατευθύνονται όλοι προς τα εκεί για να δουν τι συμβαίνει. 

 Ο Σελίμ ξέρει πως το μέρος, στο οποίο δήθεν χάθηκε η Αρζού, είναι μακριά από το κτήμα και αναρωτιέται πως μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι τόσο γρήγορα…


Elif - Επεισόδιο 155

Όλοι πηγαίνουν στην αποθήκη αλλά ο Ερκούτ κρύβεται. Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού για τον άντρα, που βρήκε ο Χασάν στους στάβλους αλλά η Αρζού ξεσπά σε κλάματα λέγοντας πως δεν θυμάται τίποτα και να την αφήσει ήσυχη. Ο Κενάν αισθάνεται αβοήθητος. Η Αρζού σκοπεύει να χρησιμοποιήσει υπέρ της την υπόθεση απαγωγής της Ελίφ. Στέλνει μήνημα στον Μελίχ από το κινητό του Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν. Όταν συναντιούνται η Αρζού λέει στον Μελίχ πως αν θέλει να ξαναδεί την Ελίφ θα της δώσει το cd, που περιέχει την ομολογία της. Η Ιπέκ μιλάει στον Κενάν για τις σπουδές της στην Αμερική. 

Ο Κενάν και ο Σελίμ την υποστηρίζουν αλλά η Αλιγιέ επιμένει να φέρνει αντιρρήσεις. Προτείνει στην κόρη της να βρει μια σχολή στη χώρα τους. Η Μελέκ είναι συντετριμμένη και περιμένει νέα από την αστυνομία για την Ελίφ. Η Ελίφ δεν θέλει να προκαλεί τη Σουκρά και κάνει ότι της λέει αλλά στο μυαλό της είναι μόνο μία σκέψη, να το σκάσει με την πρώτη ευκαιρία. 

 Η Τουγτσέ είναι λυπημένη γιατί της λείπει η Ελίφ και ξέρει πως η φίλη της έφυγε εξαιτίας της Αρζού. Η Σεϊντά νιώθει άσχημα για το μικρό κοριτσάκι κάνει ό,τι μπορεί για να της αλλάξει τη διάθεση. Ο Ερκούτ είναι εγκλωβισμένος στην αποθήκη. Καθώς περπατάει νευρικά, πατάει ένα καρφί…
Elif - Επεισόδιο 156
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Ελίφ το σκάει από τη Σουκρά αλλά εκείνη την πιάνει και για να την τιμωρήσει τη βάζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη και τρομοκρατημένη. Ο Κενάν ρωτάει τον Σελίμ σχετικά με την Ελίφ και πως θέλει να την επισκεφθεί στην κατασκήνωση αλλά εκείνος προσπαθεί να τον αποφύγει και του λέει πως δεν επιτρέπονται οι επισκέπτες. Ο Μελίχ δεν είναι σίγουρος ότι η Αρζού λέει την αλήθεια σχετικά με την απαγωγή της Ελίφ και δεν ξέρει τι να κάνει. Την επόμενη μέρα συναντιούνται ξανά και η Αρζού τον πηγαίνει στον γκρεμό, όπου τους περιμένει ένας άντρας. Η Αρζού λέει στον Μελίχ πως αν παραδώσει το cd, ο άντρας αυτός θα τον οδηγήσει στην Ελίφ. 

Στην πραγματικότητα ο άντρας είναι ένας εκτελεστής. Ξαφνικά ο εκτελεστής σημαδεύει τον Μελίχ και του ζητάει να πέσει από τον γκρεμό. Η Αρζού φεύγει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τυπώνουν αφίσες με τη φωτογραφία της Ελίφ, που έχει εξαφανιστεί και τις τοιχοκολλούν παντού. Κάνουν και μια σχετική ανακοίνωση στα social media. Η πληγή του Ερκούτ από το καρφί, μολύνεται και ανεβάζει υψηλό πυρετό. 
 Η Αρζού του φέρνει ένα φάρμακο αλλά η κατάσταση του χειροτερεύει. Ο Μουράτ είναι δυστυχισμένος γιατί δεν μπορεί να βρει τη Σεϊντά. Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι έκανε ο Ερκούτ και εκείνος εκπλήσσεται. Και οι δύο αισθάνονται πως δεν μπορούν πια να του έχουν εμπιστοσύνη. Ο Μουράτ λέει στον πατέρα του πως έχει μιλήσει στον Ερκούτ για την Ελίφ και του έχει αποκαλύψει πως ο Κενάν είναι ο αληθινός της πατέρας. 

 Η Τουγτσέ είναι δυστυχισμένη επειδή είναι μόνη της. Ζητάει από τη Σεϊντά να μη φύγει στιγμή από κοντά της…

Elif - Επεισόδιο 157
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Μελίχ παλεύει με τον άντρα, που προσέλαβε η Αρζού για να τον σκοτώσει και τον αφοπλίζει. Ρωτάει τον άντρα για την Ελίφ αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Ο Μελίχ επιστρέφει στο κτήμα. Η Αλιγιέ θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι η Αρζού έλειπε πάλι από το σπίτι. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και τσεκάρει το cd αλλά είναι άδειο. Σκέφτεται όμως ότι έχει ξεφορτωθεί για πάντα τον Μελίχ και σοκάρεται όταν εκείνος της τηλεφωνεί και της λέει να έρθει στην κεντρική πόρτα. Καθώς μιλάνε, έρχεται ο Κενάν και μπαίνουν όλοι μέσα στο σπίτι. 

 Ο Μελίχ έχει το cd μαζί του και λέει στην Αρζού πως αν δεν του πει που είναι η Ελίφ όλοι στο σπίτι θα παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του cd. Η Αρζού πηγαίνει στην αποθήκη να ρωτήσει τον Ερκούτ για το που βρίσκεται η Ελίφ και η Σεϊντά την ακολουθεί, συνειδητοποιεί ότι ο Ερκούτ κρύβεται στο κτήμα και ακούει τη συζήτηση τους. 

Ο Σελίμ αναζητάει τον Ερκούτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά κανείς δεν ξέρει που είναι. Τα χεράκια της Ελίφ είναι πληγωμένα από τις δουλειές του σπιτιού. Η Σουκράν πηγαίνει να αγοράσει μια αλοιφή. Η Μελέκ πηγαίνει στο σπίτι της Σουκράν, ελπίζοντας να βρει κάποιο στοιχείο. Βρίσκει φωτογραφίες της Σουκράν με τα παιδιά της μόνο. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ την ακολουθούν. Η Μελέκ λιποθυμάει ξανά και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Βεϊσέλ συναντάει ξανά την Τουλάι. Η γυναίκα εντυπωσιάζεται όταν ο Βεϊσελ της λέει πως μεγάλωσε μόνος τα παιδιά του…
Elif - Επεισόδιο 158
trailer

Η Μελέκ δεν έχει φάει τρεις μέρες και είναι αδύναμη. Οι γιατροί της προτείνουν να μιλήσει με έναν ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση της εξαφάνισης της Ελίφ. Η Σεϊντά στέλνει μήνυμα στον Μελίχ ότι ο Ερκούτ κρύβεται στην αποθήκη του κτήματος και πως ούτε αυτός, ούτε η Αρζού γνωρίζουν που βρίσκεται η Ελίφ. Μόλις διαβάζει το μήνυμα, ο Μελίχ φεύγει από το κτήμα. Πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ αλλά δεν τη βρίσκει. Μαθαίνει πως είναι στο νοσοκομείο και πηγαίνει εκεί αμέσως για να προσφέρει τη συμπαράστασή του. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ελίφ συνεχίζονται. Ο Μελίχ πηγαίνει στο σπίτι της Σουκράν και εκεί βρίσκει μια κάρτα από μια εταιρία ταξί. Η Σουκράν αρρωσταίνει με πυρετό. Η Ελίφ σκέφτεται πως έχει την ευκαιρία να το σκάσει αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήσει μόνο του έναν άρρωστο άνθρωπο. Έτσι μένει για να φροντίσει τη Σουκράν. Η Ιπέκ είναι αποφασισμένη να πάει στην Αμερική και ξεκινάει τις προετοιμασίες για το ταξίδι της. Ο Ερκούτ θεωρεί πως είναι πια επικίνδυνο να μένει στην αποθήκη και προσπαθεί να φύγει από το κτήμα χωρίς να τον δουν αλλά πέφτει πάνω στον Κενάν…

Elif - Επεισόδιο 159
trailer

Ο Ερκούτ λέει στον Κενάν πως δήθεν πριν από τρεις μήνες η Αρζού χτύπησε την κόρη του με το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και η Αρζού πλήρωσε όλα τα έξοδα της νοσηλείας. Συνεχίζει λέγοντας του πως η Αρζού δεν του είπε τίποτα γιατί φοβήθηκε πως θα θυμώσει και για αυτό το λόγο είχε φύγει για λίγο καιρό και από το σπίτι τους. Δικαιολογεί την παρουσία του στο κτήμα λέγοντας πως έφερε ένα μικρό δώρο στην Αρζού για να την ευχαριστήσει αλλά εκείνη δεν τον θυμήθηκε και εκείνος θύμωσε, με αποτέλεσμα δύο νεαροί από τη γειτονιά να νομίζουν πως την παρενοχλεί και να τον χτυπήσουν. 

Ο Ερκούτ λέει στον Κενάν την απίθανη ιστορία, που προετοίμασε με την Αρζού. Ο Κενάν τον διώχνει και στη συνέχεια σκέφτεται πως ίσως για αυτό τον λόγο η Αρζού πήρε τόσα χρήματα από τον λογαριασμό τους και εξηγείται ίσως και το αυτοκίνητο, που της είχαν κλέψει. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και ο Βεϊσέλ τον ρωτάει που είναι η Ελίφ. Του λέει πως γνωρίζει ότι ξέρει την ταυτότητα της Ελίφ και πιστεύει ότι εκείνος την έχει απαγάγει για να ζητήσει λύτρα. Καθαρίζοντας το δωμάτιο της Αλιγιέ, η Κιράζ βρίσκει ένα κομμάτι χαρτί από την εφημερίδα και το βάζει στο συρτάρι της χωρίς να το διαβάσει. Η Τουγτσέ έχει βαρεθεί να είναι μόνη και κανείς να μην της δίνει σημασία και αποφασίζει να πάει να βρει την Ελίφ. Όταν η Σεϊντά δεν μπορεί να βρει τη μικρή ζητάει βοήθεια. Όλοι ανησυχούν και την αναζητούν. Η Αρζού είναι έξαλλη με την Σεϊντά και ανησυχεί για την κόρη της. 

Ο Σελίμ και η Αρζού βρίσκουν την Τουγτσέ στο δρόμο, να έχει πέσει από το ποδήλατό της. Όλοι νιώθουν άσχημα όταν η Τουγτσέ τους λέει πως ήθελε να πάει στην Ελίφ. Η Αρζού την πηγαίνει στο δωμάτιο της και τη μαλώνει. Με αυστηρό ύφος της λέει πως δεν θέλει να ακούσει ποτέ ξανά το όνομα της Ελίφ. Η Γκόντζα τις κρυφακούει και όπως και η Τουγτσέ αντιλαμβάνονται ότι η Αρζού έχει επανακτήσει τη μνήμη της. Όταν η Γκόντζα πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να πει στον Βεϊσέλ τα νέα για την Αρζού, βλέπει τον Ερκούτ. Θυμάται ότι τον είχε δει να μιλάει με τη Σεϊντά και πως εκείνη της είχε πει ότι είναι ο αδελφός της. Ο Μελίχ πηγαίνει στην εταιρία ταξί, κρατώντας την κάρτα, που βρήκε στο σπίτι της Σουκράν. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μαζί με τη Ζεϊνέπ και τον Μελίχ συνεχίζουν να αναζητούν την Ελίφ. 

Η Ελίφ πείθει τη Σουκράν να πάνε μαζί να αγοράσουν τα φάρμακα της αλλά στη διαδρομή η Σουκράν πάλι μπερδεύεται. Μαζεύουν κάποια βότανα και επιστρέφουν στην καλύβα. Δύο άντρες εμφανίζονται στην πόρτα…

Elif - Επεισόδιο 160

trailer
Ο Βεϊσέλ είναι σίγουρος ότι ο Ερκούτ απήγαγε την Ελίφ. Ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να τον πείσει για το αντίθετο. Η Γκόντζα πιστεύει και εκείνη πως ο Ερκούτ είναι μπερδεμένος στην υπόθεση εξαφάνισης της Ελίφ και ζητάει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ για τη σχέση του με τον Ερκούτ. Του λέει πως η αδελφή του Ερκούτ δουλεύει στο κτήμα ως νταντά αλλά ο Βεϊσέλ τη διαβεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του λέει. Η Γκόντζα του λέει πως η Αρζού βρήκε ξανά τη μνήμη της. Ο Βεϊσέλ θέλει να μάθει ποια είναι αυτή που υποδύεται στο κτήμα την αδελφή του Ερκούτ και ζητάει από τον Μουράτ να το ανακαλύψει. 

Ο Μουράτ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Σεϊντά, τη σκέφτεται συνέχεια και επισκέπτεται τα αγαπημένα τους μέρη. Και η Σεϊντά όμως σκέφτεται μόνο τον Μουράτ και κοιτάζει τις φωτογραφίες τους από ευτυχισμένες στιγμές. Οι δύο άντρες, που εμφανίζονται στην καλύβα της Σουκράν ισχυρίζονται ότι έχουν χαθεί και ζητούν να τους φιλοξενήσει. Η Σουκράν δέχεται αλλά η Ελίφ δεν τους εμπιστεύεται καθόλου. Το επόμενο πρωί κάποιος χτυπάει την πόρτα και οι άντρες βγάζουν όπλα και λέει στη Σουκράν και την Ελίφ να μη μιλήσουν. Έχει περάσει μια εβδομάδα από την εξαφάνιση της Ελίφ και η Μελέκ είναι απελπισμένη αφού δεν έχει κανένα νέο για την τύχη της κόρης της. 

Ο Κενάν καλεί γιατρό στο κτήμα για να εξετάσει την Αρζού. Η Αρζού φοβάται πως ίσως δεν καταφέρει να ξεγελάσει τον γιατρό αλλά τελικά πετυχαίνει ξανά τον στόχο της. Ο γιατρός λέει τον Κενάν πως η Αρζού πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει ειδικές εξετάσεις. Η Αρζού πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να δει τον Βεϊσέλ και ζητάει τη βοήθειά του για να πάρουν το cd από τον Μελίχ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: