ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Topos FestivalA Destination Festival in Grevena - Hellas - Απολογισμός & Ευχαριστίες

Τα Γρεβενά είναι Διεθνής Προορισμός! 
Το απέδειξε ξανά το Φεστιβάλ Τόπος συγκεντρώνοντας πάνω από 800 νέους από όλη την Ευρώπη εδώ στον Τόπος μας, τα Γρεβενά!
Οι διοργανωτές του Europ’Raid αλλά και οι συμμετέχοντες δεν εξέφρασαν απλά μια αρέσκεια για τα Γρεβενά αλλά έναν μεγάλο ενθουσιασμό! 

Από τις φυσικές ομορφιές των Γρεβενών, τις υποδομές του σταθμού μας έως κάθε παράλληλη εκδήλωση που προσέφερε σε όλους το Φεστιβάλ Τόπος. Άνετοι χώροι για κατασκήνωση, ντουζιέρες, επαρκείς χώροι υγιεινής για τις βασικές ανάγκες των ταξιδευτών αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις που προέβαλλαν το πολιτιστικό μέγεθος της Ελλάδας. Μουσική από την Ήπειρο έως τον Πόντο, τη Δυτική Μακεδονία έως την Κρήτη. Αστρομαρίνα με 5 τηλεσκόπια εν δράσει και έκθεση φωτογραφίας γρεβενιώτικου τοπίου.
Ο ενθουσιασμός των συμμετέχοντων διαφαινόταν από τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους και τις συνεχείς ευχαριστίες προς τις ομάδες των εθελοντών του Φεστιβάλ Τόπος κατά την αναχώρησή τους.

Είναι γεγονός, τα Γρεβενά για άλλη μια φορά απέδειξαν την ποιότητα της γρεβενιώτικης φιλοξενίας σε ένα διεθνές κοινό νέων δημιουργώντας νέους πρεσβευτές του Τόπου μας, πανευρωπαϊκά!

Το Φεστιβάλ Τόπος, ως πρώτη γιορτή προορισμού στην Ελλάδα και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης στον απόηχο του μεγάλου και σημαντικού αυτού γεγονότος για τα Γρεβενά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν, προσπάθησαν, πολλοί μόχθησαν και τελικά έφεραν εις πέρας τις εργασίες τους. 

Αλλά και τους πολίτες και τους φορείς που μας υποστήριξαν εξ αρχής και ήταν δίπλα μας.....





Δεν υπάρχουν σχόλια: