ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - 2(VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Ο γάμος του Τόνυ και της Τατιάνας στη Σκόπελο έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και κανένας δεν ξέρει πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Ο Νικόλας με φουσκωτό ακολουθεί αυτούς που έχουν απαγάγει την Άννα και...

ο Άλεξ με το ελικόπτερο, θα προσπαθήσει να μην χάσει τα ίχνη τους. Όταν θα καταλάβει πως η ζωή της Άννας κινδυνεύει, θα κάνει την επόμενη τολμηρή κίνησή του, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.

Στο μεταξύ, μια δυσάρεστη αποκάλυψη θα οδηγήσει την Τατιάνα στην απόφαση να ξεκόψει μια και καλή με τον Τόνυ και καμία δικαιολογία δεν θα την κάνει να αλλάξει γνώμη. Ο Θεοχάρης, απ’ την πλευρά του, είναι έξαλλος με όλους και πιο πολύ με την Αμαλία και τη Βέρα που του έκρυβαν την αλήθεια όλο αυτό τον καιρό. Ειδικά με την Αμαλία, έχει έναν ακόμα λόγο να είναι θυμωμένος, αφού αποδεικνύεται ότι έκρυβε πολλά μυστικά σχετικά με την σύλληψη της Μαργκώ. Ο Ορφέας, από μια σύμπτωση καταλαβαίνει το τραγικό λάθος που έχει κάνει με την Ελένη και συνειδητοποιεί πως ο δρόμος της παράνοιας που ακολουθεί, δεν έχει γυρισμό.

Δείτε το video ΕΔΩ

2 ΕΔΩ - 3 - 4 - 5 - 6

7-8-9-10 ΕΔΩ

11-12-13-14 ΕΔΩ

15-16-17-18 ΕΔΩ

Για επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Α ΚΥΚΛΟΣ δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: