ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Αλεξάνδρεια: Ευτυχώς... προσγειώθηκαν πάνω σε βαμβάκι

Αναγκαστική προσγείωση... στα μαλακά για ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση χθες, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Σώοι οι χειριστές.

Σε αγρό με βαμβάκι κατόρθωσαν να προσγειώσουν το ελικόπτερο οι χειριστές του, μπροστά στα μάτια έκπληκτων αγροτών, που παρακολούθησαν την επιτυχημένη προσπάθεια ύστερα από βλάβη, την οποία φαίνεται ότι υπέστη στον αέρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά άκουσαν αλλαγή στον θόρυβο της μηχανής και στη συνέχεια το είδαν να χάνει ύψος, σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από το αεροδρόμιο.

Σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού αναφέρει ότι το ελικόπτερο NH-300C, της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ), εκτέλεσε με ασφάλεια την αναγκαστική προσγείωση σήμερα (σ.σ. χθες), το πρωί στις 09:30, στον κύκλο του αεροδρομίου της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. «Και οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους, ενώ για τα αίτια της αναγκαστικής προσγείωσης έχει διαταχθεί έρευνα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού», καταλήγει η ανακοίνωση.
Και κομάντος με γαστρεντερίτιδα

Στο μεταξύ, συμπτώματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας παρουσίασαν 29 Ευέλπιδες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της ΙΙας Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ).

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι στρατιωτικοί νοσηλεύονται στο αναρρωτήριο του Κέντρου για παρακολούθηση και αγωγή, ενώ τα συμπτώματα που παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης είναι ήπιας μορφής. «Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ιδιαίτερη ανησυχία», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: