ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Άλλαξε το σπέρμα του συζύγου της με του εραστή της πριν την εξωσωματική

Δικαστήριο της Μόσχας επιδίκασε σε απατημένο σύζυγο το ποσό των 5.100 ευρώ

Ανήμερα του ραντεβού για εξωσωματική γονιμοποίηση, η Yana είχε μια φανταστική ιδέα....

Ή έτσι νόμισε τότε: άλλαξε το σπέρμα του άνδρα της, με αυτό του εραστή της, λέγοντας στην κλινική ότι ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον άνδρα που αγαπούσε πραγματικά.

Έμεινε έγκυος και εννέα μήνες μετά γέννησε τον Timofey. Ο Maxim, ο σύζυγος της Yana πλήρωσε για τη διαδικασία και φυσικά, αγκάλιασε τον Timofey σαν να ήταν δικός του. Ώσπου ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι χώρισε και η Yana αποκάλυψε την αλήθεια. Ο Maxim έκανε μήνυση στην κλινική της εξωσωματικής γονιμοποίησης που έχει έδρα στη Μόσχα και επέτρεψε την αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Στην έρευνα που έγινε, αποδείχθηκε πως η ιδέα άνηκε στην Yana. 

Η κλινική δήλωσε πως όφειλε να κάνει ό,τι ήθελε η πελάτισσα της και για αυτό βοήθησε στην αλλαγή των δειγμάτων. Το δικαστήριο του επιδίκασε 5.100 ευρώ, ως αποζημίωση και εκείνος δήλωσε “το θέμα ήταν ηθικό. Όχι οικονομικό. Ήθελα να μάθει ο κόσμος τι έχει γίνει, ώστε να μην υπάρχει άλλο θύμα, άλλος απατημένος σύζυγος. Δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό σε κάποιον άλλον”. Ο Maxim απέκτησε νέα σύντροφο και πριν λίγο καιρό καλωσόρισε στον κόσμο το δικό του παιδί. 

Η Yana έχει σχέση με το βιολογικό πατέρα του Timofey.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: