ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Άντρας γροθοκόπησε τη γυναίκα του και έδειξε το βίντεο στους φίλους του και να δείξει ποιος κάνει κουμάντο

Ένας άντρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 16 ετών, επειδή ξυλοκόπησε τη σύζυγό του αφήνοντάς την σε κώμα, πριν καταγράψει τη φρικιαστική πράξη του σε βίντεο έτσι ώστε να...
μπορέσει να τη δείξει στους φίλους του.

Η Anastasia Oviannikova πέθανε έξι ημέρες μετά τη φρικτή επίθεση από τα χέρια του συζύγου της Maxim Gribanov στο Lebedyan της δυτικής Ρωσίας.

Ο άντρας χτύπησε επανειλημμένα τη σύζυγό του για να αποδείξει ότι την είχε «υπό έλεγχο» όταν εκείνη του είπε ότι ήθελε να τον αφήσει. Εικόνες από τη βίαιη επίθεση δείχνουν τη γυναίκα ξαπλωμένη σε έναν καναπέ με μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η 28χρονη Anastasia είχε εσωτερική αιμορραγία και αρκετά σπασμένα οστά.

Η γυναίκα έπεσε σε κώμα από το οποίο δεν ξύπνησε ποτέ και πέθανε έξι μέρες αργότερα. Μια οικογενειακή φίλη είπε: “Ήταν ένα τόσο χαρούμενο άτομο αλλά αυτός ο άντρας κατέστρεψε τη ζωή της. Θα πρέπει να τιμωρηθεί με τον ίδιο τρόπο.”



Ο Gribanov ξυλοκόπησε βάναυσα την 28χρονη και τράβηξε βίντεο τη στιγμή για να τη δείξει στους φίλους του. Οι φίλοι της Anastasia είπαν ότι η 28χρονη είχε συναντήσει κάποιον νέο και προσπαθούσε να βρει το θάρρος να εγκαταλείψει τον βίαιο σύζυγό της, ο οποίος την είχε αναγκάσει να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να της κάνει “κουμάντο”. Έτσι, μετά από χρόνια κακοποίησης και εκφοβισμού, η 28χρονη δεν μπορούσε να του πει ότι ήθελε να τον χωρίσει επειδή φοβόταν την αντίδρασή του.

Ο Gribanov απειλούσε μάλιστα τον αδελφό και τον πατέρα της σε περίπτωση που εκείνοι υπερασπίζονταν την Anastasia. Η Yulia Kuznetzova, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε: “Αρχικά ο άνδρας κατηγορήθηκε για επίθεση που προκάλεσε σοβαρές βλάβες στην υγεία της γυναίκας. Αλλά αφότου η γυναίκα πέθανε, άλλαξαν οι κατηγορίες. 


Ο άντρας ισχυρίζεται πως είχε τους λόγους του για ότι έκανε. Η τελική ποινή θα του αποδοθεί με την απόφαση του δικαστηρίου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: