ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Κρήτη: Η ατάκα για το σeξ που έλιωσε τον Αλέξη Τσίπρα. Πήραν φωτιά τα κινητά τηλέφωνα

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε πριν από δύο μέρες στην Κρήτη και τα παραλειπόμενα της επίσκεψης, δίνουν τροφή για συζητήσεις. Τα κινητά τηλέφωνα στην Κάντανο πήραν φωτιά και ορισμένα στιγμιότυπα...
προκάλεσαν χαμόγελα, ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Η χαρακτηριστική κρητική ντοπιολαλιά σε όλους τους διαλόγους σε καφετέριες, δρόμους του χωριού αλλά και μέσα στο δημαρχείο.

Στον τελευταίο σταθμό, λοιπόν, της επίσκεψης του στην Κάντανο Χανίων είναι χαρακτηριστικός ο μινι διάλογος που έχει ο πρωθυπουργός με τον Δήμαρχο Κανδάνου – Σελίνου κ. Αντώνη Περάκη. Ο πρωθυπουργός δεν «κρατήθηκε» και ξέσπασε σε γέλια όταν ο κ. Περάκης ανέφερε ότι το χωριό τείνει προς ερημοποίηση γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια. Και όταν ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια, ο Δήμαρχος του απάντησε: «Όχι γιατί δεν κάνουν σεξ αλλά γιατί δεν βρίσκουνε γυναίκες… ταίρια».

Άλλο ευχάριστο ενσταντανέ στο ίδιο χωριό, είναι τη στιγμή που προσφέρουν στον πρωθυπουργό μία παραδοσιακή βούργια με προϊόντα της Κρήτης. Εκτός από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός χάρηκε για το δώρο του λέγοντας: «Αυτά είναι τα τυχερά μου παιδιά», την παράσταση αν μη τι άλλο «κλέβει» ένας κάτοικος που προσφέρει μια κατσούνα στον Αλέξη Τσιπρα, με τις ατάκες να.. παίρνουν και δίνουν, προκαλώντας γέλια στους παρευρισκόμενους και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. «Έχει και άλλη χρήση η κατσούνα άμα λάχει» λέει ο αγρότης στον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός εν συνεχεία κάνοντας βόλτα στους δρόμους του χωριού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πιτσιρικάδες και σε μία αναφορά του για το αν θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία αστειευόμενος, τους ρωτάει μήπως θέλουν να τους κάνει ένα προεδρικό διάταγμα για να μην λειτουργήσουν.

Πάντως η αγάπη του πρωθυπουργού για τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και μια ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ήρθε σε επαφή με ποδοσφαιριστές της Παλαιοχώρας, σε τοπικό καφενείο αλλά και όταν συναντήθηκε με παιδιά που ήταν όλοι Ολυμπιακοί γεγονός που παραξένεψε τον κ. Τσίπρα που είναι Παναθηναϊκός, ρωτώντας χαρακτηριστικά αν είναι και όλοι οι κάτοικοι του χωριού Ολυμπιακοί.


neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: