ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

TATOYAZ σε νέα ώρα από 1η Οκτωβρίου - Όσα θα δούμε...

Από τη Δευτέρα 1η έως και την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις ...

 21:50

Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδια: 19+20
Η υποψία και οι ενδείξεις του DNA ότι ο Ορφέας μπορεί να είναι, εκτός όλων των άλλων, και ο βιαστής, οδηγούν την Τατιάνα στο να στήσει ένα κόλπο προκειμένου το θύμα να μπορέσει να τον αναγνωρίσει. Ο Ορφέας αγνοεί το γεγονός πως έχει μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας και γι’ αυτή την υπόθεση. Στην Αίγινα, η οικογένεια Μελά βρίσκεται σε απελπισία εξαιτίας της διεκδίκησης του μωρού, από αυτόν που ισχυρίζεται πως είναι ο βιολογικός του πατέρας και αναθέτει στον Αλέξανδρο να κάνει μια έρευνα. Η Όλγα δε βλέπει με καλό μάτι την εμφάνιση των δικών της ανθρώπων στην τηλεοπτική εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού, παρότι ο δικηγόρος της την διαβεβαιώνει για τη θετική επιρροή αυτών των εκπομπών στην επικείμενη δίκη της. Την ίδια στιγμή και ενώ η απαισιοδοξία την έχει κυριεύσει, ο Στέφανος θα την αιφνιδιάσει με μία εκδήλωση αγάπης. 


Ο Θεοχάρης με τη Βέρα, στην Αίγινα, χωρίς ακόμα να ξέρουν αν θέλουν να είναι μαζί, υποκύπτουν στην έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον και κάνουν έρωτα, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους κατάσταση. Η Ελένη, θα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της, γεγονός που θα οδηγήσει αλλού τις εξελίξεις και θα δικαιώσει τον Ορφέα. 

Η Ελένη καταρρακωμένη από αυτό που της συνέβη παραιτείται και παρακαλεί τον Ορφέα να μην επέμβει. Προτιμά να το ξεχάσουν και να πάνε παρακάτω. Παράλληλα το μπέρδεμα με το γενετικό υλικό που έχει δώσει στην αστυνομία συνεχίζεται και το θέμα παίρνει διαστάσεις. Η Όλγα παρόλο που συγκινείται από την κίνηση του Στέφανου, δεν θα του δώσει ελπίδες.

Η οικογένεια Μελά απορεί για το τι μέρους του λόγου είναι ο Γιάννης Παρασχάκης, που ήρθε να διεκδικήσει την πατρότητα του μωρού και ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να το ψάξει. Ο Νικόλας συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά… Η Χριστίνα αποφασίζει να ζητήσει συγνώμη από τον Στέφανο και δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον για την υπόθεση της Όλγας, ενώ η ζωή της Όλγας βρίσκεται ξαφνικά σε κίνδυνο. Η Μαργκώ αποφασίζει να ενημερωθεί για την εξέλιξη του Τόνυ στο κέντρο απεξάρτησης. Λίγο πριν φύγει για Λονδίνο, ο Παύλος με τον Θεοχάρη μαλώνουν άσχημα για ένα θέμα που θα φέρει σε ρήξη ακόμα και τον Αλέξανδρο με τους γονείς του. Μια φωτογραφία στο κινητό της Αθηνάς ανατρέπει τα δεδομένα του Νικόλα και τον κάνει να συνειδητοποιήσει ένα τεράστιο ψέμα 

Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στις 21:50
Επεισόδια: 21+22 
Ο Παύλος εκφράζει έντονα την άποψή του για τις αντιλήψεις της Άννας και κάνει τον Αλέξανδρο έξω φρενών! O Σέκερης κάνει μία τελευταία νύξη στον γιο του για το θέμα της κληρονομιάς, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να του αλλάξει γνώμη. Ο Νικόλας και η Αθηνά έχουν μια κουβέντα μπροστά στην Τατιάνα που προδίδει πολλά για τον αμοιβαίο έρωτα που αισθάνονται. Ο Φίλιππος βρίσκει μια πρόφαση και ζητάει το τηλέφωνο της Ελένης. Η Μαργκώ καταφέρνει επιτέλους να επικοινωνήσει με το κέντρο απεξάρτησης και μαθαίνει νέα για τον Τόνυ. Λίγο αργότερα κάνει μια αρκετά τολμηρή πρόταση στον Πέτρο! Ο Στέφανος μαθαίνει κάτι που θα βοηθήσει την υπόθεση της Όλγας και πάει ο ίδιος να το διερευνήσει. Την ίδια στιγμή, η Όλγα μέσα στην απόγνωσή της, αφήνει υπονοούμενα στον Αλέξανδρο ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. Η αστυνομία, μαζί με τον Νικόλα, ανοίγει το φέρετρο του Σορογιάννη/Σόρενσον και μένει με το στόμα ανοιχτό!

Ο Αλέξανδρος, τρομοκρατημένος από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Όλγας και την προοπτική να οδηγηθεί ακόμα και σε μια απόπειρα αυτοκτονίας, προσπαθεί να της μεταδώσει αισιοδοξία και κουράγιο, μέχρι να ξεκινήσει η δίκη. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος, εμφανίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού και προσπαθεί να φέρει την κοινή γνώμη στο πλευρό της Όλγας. Οι ερωτήσεις «παγίδα», στις οποίες πρέπει να απαντήσει, κάνουν αυτή την προσπάθειά του επικίνδυνη να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Στο μεταξύ ο Νικόλας, που δεν αφήνει σε ησυχία την Αθηνά, βρίσκει το κουράγιο να της εκφράσει ένα μέρος από τα συναισθήματά του, αλλά και πάλι πέφτει σε τοίχο. Ο Ορφέας, που δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας του, παίρνει ένα ανώνυμο γράμμα και με τρόμο συνειδητοποιεί ότι κάποιος ή κάποιοι, γνωρίζουν τη δολοφονική δράση του και ξεκινά μια αγωνιώδη προσπάθεια να ανακαλύψει από πού προέρχεται ο κίνδυνος που πλέον τον απειλεί.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 21:50
Επεισόδια: 23+24
 
Ο Ορφέας υποψιάζεται ότι πίσω από τα απειλητικά σημειώματα κρύβεται η Τατιάνα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Ο Στέφανος και ο Μάνος είναι αντίθετοι με την κίνηση του Αλέξανδρου, αλλά ελπίζουν πως δεν θα έχει δυσάρεστες συνέπειες στην έκβαση της δίκης της Όλγας. Η Άννα εξακολουθεί να παίζει το ρόλο της «μαμάς» προς τη Λήδα, αλλά η επιμονή του Αλέξανδρου σχετικά με το θέμα διαπαιδαγώγησης θα δημιουργήσει εντάσεις. Η Αμαλία με τον Θεοχάρη κάνουν μια ανοιχτή κουβέντα και καταλήγουν πως ο γάμος τους οδηγείται στη λήξη του. 

Ο Νικόλας συνειδητοποιεί πως η Αθηνά δεν έχει πέσει ακόμα θύμα της γοητείας του κι αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο Σέκερης με την Αθηνά κάνουν έφοδο σε ένα σπίτι, που οι πληροφορίες λένε πως κρύβεται ο Σορογιάννης/Σόρενσον. Παράλληλα ένα ακόμα παιδί πέφτει θύμα του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ορφέα.. Η εξαφάνιση της Πολυξένης προβληματίζει τον Αλέξανδρο και όλοι ανησυχούν μήπως τελικά αρνηθεί να καταθέσει. Ο Σέκερης έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση Σορογιάννη/Σόρενσον και με τη βοήθεια της Τατιάνας επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις για τη σύλληψή του.

Ο Θεοχάρης ανακοινώνει στη Βέρα πως με την Αμαλία θα πάρουν διαζύγιο. Ο Ορφέας αγνοεί ότι είναι υπό στενή παρακολούθηση, ενώ η Ελένη βοηθά τον Φίλιππο να βρει σπίτι στην Αίγινα. Το φλερτ και η έλξη ανάμεσα τους είναι πλέον φανερή! Η Νικόλ αρχίζει να υποψιάζεται τις ύποπτες δουλειές της Μαργκώ. Η Αμαλία έρχεται Ελλάδα κι αναλαμβάνει την εταιρεία του Τόνυ. Η Χριστίνα αρχίζει να ερευνά εντατικά την υπόθεση της Όλγας. Η Άννα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με τον Παύλο και τη Μάρθα σχετικά με το θέμα του παιδιού, αλλά η προσπάθειά της πέφτει στο κενό. Ο Ορφέας λαμβάνει ένα ακόμα σημείωμα κι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Ο άντρας που ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του μωρού της Σαμίρα εμφανίζεται στην οικογένεια Μελά.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 21:50
Επεισόδια: 25+26

Η οικογένεια Μελά τρομοκρατημένη ακούει τον βιολογικό πατέρα του μωρού, να απαιτεί εξέταση DNA και πλέον καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο ισχυρό και αποφασισμένο να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει πως του ανήκει. Στο μεταξύ, η Τατιάνα αγωνιά για την κατάσταση του Τόνυ που έχει χτυπήσει το κεφάλι του κι ετοιμάζεται να πάει η ίδια στην Ελβετία, ενώ από την πλευρά της η Μαργκώ απειλεί Θεούς και δαίμονες για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε για την κατάσταση του γιού της. 

Ο Νικόλας έχει απογοητευθεί από τη συμπεριφορά της Αθηνάς, καθώς πιστεύει ότι τον χρησιμοποιεί για να αντλεί πληροφορίες για το κύκλωμα της παιδεραστίας, ενώ από την πλευρά της η Αθηνά απορεί για την εξαφάνισή του, ενώ παράλληλα τα συναισθήματά της γι’ αυτόν έχουν φουντώσει. Στο Λονδίνο, ο Πέτρος έρχεται πολύ κοντά με τη Μαργκώ, καθώς και οι δυο ανακαλύπτουν ότι είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν και κυρίως η σεξουαλική έλξη και ο «ανοιχτός» τρόπος με τον οποίο εκφράζονται και οι δυο ερωτικά. 

Ο Ορφέας τρομοκρατημένος περιμένει στον τάφο της μητέρας του, τους εκβιαστές του, αλλά φαίνεται ότι η πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω του, είναι πιο ύπουλη απ’ ότι φαντάζεται. Η Τατιάνα εξακολουθεί να ανησυχεί πολύ για την κατάσταση της υγείας του Τόνυ και είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Ελβετία για να βρεθεί κοντά του. Ο Σέκερης προσπαθεί να βάλει μυαλό στον Αντρέα καθώς η ταύτισή του με τον Άλκη, του φαίνεται πολύ περίεργη.

Η Όλγα περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή, αλλά η Βάσω της στέκεται. Η Αμαλία εξηγεί στη Βέρα πως εκείνη και ο Θεοχάρης προχωρούν σε διαζύγιο, αλλά η Βέρα δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Επιτέλους το πρώτο επίσημο ραντεβού για την Αθηνά και τον Νικόλα είναι γεγονός.. όμως κάτι θα ανατρέψει τα σχέδιά τους και θα δημιουργήσει αμφιβολίες στην Αθηνά. Μια τρυφερή φιλία αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα στην Αμαλία και τον Σέκερη. Μια τυχαία αφορμή φέρνει τον Νικόλα μπροστά σε μια αποκάλυψη με αδιευκρίνιστες διαστάσεις. 

Οι προσπάθειες του Στέφανου να συμφιλιωθεί με την Ελπίδα, πέφτουν στο κενό. Η Νικόλ δέχεται μια απροσδόκητη πρόταση από τη Μαργκώ που δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη. Η Ελένη βοηθά τον Φίλιππο να βρει σπίτι στην Αίγινα να νοικιάσει. Ο κλοιός γύρω από τον Ορφέα στενεύει επικίνδυνα…

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Αντρέας Γεωργίου.

tvnea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: