ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Σούσουρο στη Βουλή: Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε κρυφή σχέση με καuτή δημοσιογράφο

Οταν, όμως, προστεθεί και ο έρωτας, η αλυσίδα γίνεται αυτομάτως ατσάλινη. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει, εδώ και καιρό, μεταξύ πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και εντυπωσιακής δημοσιογράφου.

Μπήκε ανάμεσά τους ο έρωτας και αυτός, ως γνωστόν, δεν κρύβεται.

Εκείνος, όταν ήταν στην πρώτη γραμμή της κυβέρνησης, είχε δεχθεί στο παρελθόν πολλά πυρά για χειρισμούς του σε θέματα που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη και εκείνη ήταν για χρόνια, προβεβλημένη δημοσιογράφος της τηλεόρασης.

Συχνά πυκνά

Η ωραία ξανθιά γνώρισε τον πασίγνωστο πολιτικό σε ένα από τα δεκάδες τηλεοπτικά πάνελ, στα οποία βρίσκεται συχνά πυκνά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το πολύ ιδιαίτερο και ετερόκλητο ζευγάρι άρχισε να απασχολεί τις κρυφές συζητήσεις του πολιτικοδημοσιογραφικού περιγύρου.

Κάποιοι, μάλιστα, τους έχουν δει σε «σκοτεινά» σημεία, κυρίως της δυτικής Αττικής, ενώ πρόσφατα, όπως πληροφορηθήκαμε, εμφανίστηκαν πολύ αργά τη νύχτα σε λούμπεν μπουζούκια, διασκεδάζοντας σε απόμερο τραπέζι, θέλοντας έτσι να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων.

Πάντως, ο μεγάλος έρωτάς τους μαθαίνουμε ότι αυτή την περίοδο δοκιμάζεται ελαφρώς, καθώς έχουν εμφανιστεί κάποια συννεφάκια στη σχέση του ζευγαριού…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: