ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η τυφλή μητέρα και ο ανάπηρος πατέρας Κύπριου δημοσιογράφου δίνουν μαθήματα ζωής – ΒΙΝΤΕΟ

Μια ιστορία που συγκλονίζει και παράλληλα παραδίδει μαθήματα ζωής παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (27/10), στην εκπομπή ‘24 ΩΡΕΣ’, με τον...
Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, στον Alpha Κύπρου.

Ο κύριος Σωτήρης και η κυρία Σταυρούλα, είναι δύο άνθρωποι που στην ζωή δεν τους χαρίστηκε τίποτα, αντιθέτως ο δρόμος τους ήταν συνεχώς στρωμένος με εμπόδια και δυσκολίες.

«Εγώ θα βάλω το φως και εσύ τα πόδια», ήταν τα λόγια του κύριου Σωτήρη στην κυρία Σταυρούλα και έτσι και έγινε. Μαζί χέρι-χέρι πορεύονται στην ζωή αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει και η δύναμη θέλησης τους μπορεί να ξεπεράσει το μαύρο στα μάτια της κυρίας Σταυρούλας και το αναπηρικό καροτσάκι, στο οποίο βρίσκεται καθηλωμένος ο κύριος Σωτήρης.

Το παιδί τους, ένα άπιαστο όνειρο που πραγματοποίησαν προκαλώντας τον θαυμασμό όλων και κλείνοντας τα στόματα όσων τους αμφισβήτησαν. Το γέλιο του γιού τους, ο παράδεισος τους και η πηγή άντλησης δύναμης να προχωράνε στη ζωή.

Και εκεί που πιστεύουμε πως υπάρχουν προβλήματα στην ζωή μας, βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους που παρόλες τις δυσκολίες τους, κατάφεραν να μεγαλώσουν το παιδί τους κάνοντας τον θαυμασμό στο πρόσωπο τους ακόμη μεγαλύτερο.

Σήμερα ο γιός τους Μάριος Δημητρίου, αθλητικός συντάκτης του Omega, τονίζει πως δεν βλέπει κάτι διαφορετικό στους γονείς του και ότι όλο αυτό τον ωρίμασε πρόωρα, δίνοντας του παράλληλα πολλά εφόδια στην ζωή του.

Δείτε ένα απόσπασμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις