ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το μαχαίρωμα στο Άργος Ορεστικό


Αιματηρό επεισόδιο με μαχαιρώματα, τα ξημερώματα στην εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του ...SVOURA, αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον χώρο της εμποροπανήγυρης στο Άργος Ορεστικό. Όλα συνέβησαν όταν δύο νεαρά άτομα διασκέδασαν σε μπαρ της εμποροπανήγυρης και ξαφνικά άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το σημείο και να συνεχίζουν τον καβγά τους σε άλλο σημείο του πανηγυριού, όπου ένας από τους δύο τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον δεύτερο, όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καστοριάς και στην συνέχεια σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πρώτες πληροφορίες, οι νεαροί είναι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από λίγη ώρα, άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη που μαχαίρωσε νεαρό στο Άργος Ορεστικό, μετά από καβγά

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
Στις 30-09-2018 το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος 24χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 36χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, ο 36χρονος αλλοδαπός, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε σοβαρά τον 24χρονο ημεδαπό. Έπειτα από επισταμένες έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 36χρονος σε περιοχή της Καστοριάς. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: