ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Χαμός στη δίκη Χέντερσον – Δολοφονία Πέτερσον: Δηλώσεις Ανδρέα Πάτση και υπολοίπων δικηγόρων για την πολύκροτη δίκη

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στην τρίτη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας κατέθεσε ο...
αστυνομικός ο όποιος ήταν στο περιστατικό. Έντονοι διαπληκτισμοί και διαξιφισμοί επικράτησαν στην αίθουσα μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής σχετικά με την κατάθεση του αστυνομικού.

Χθες στην τέταρτη συνεδρίαση κατέθεσαν ως μάρτυρες ο εργαζόμενος του καταστήματος,έξω από το οποίο έγινε η δολοφονία καθώς και ο Dj που δούλευε στο μαγαζί.

Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία ήταν ακόμη πιο έντονες οι αψιμαχίες μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Το κλίμα ήταν τόσο τεταμένο που η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Να σημειωθεί πως σε δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση ,συνηγόρου της οικογένειας του θύματος έχει αναφέρει επανειλημμένα ότι θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν οι υπαίτιοι για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις τους. Οι επόμενες συνεδριάσεις του Μ. Ο. Δ. θα λάβουν χώρα 10 , 11 και 12 Οκτωβρίου. 

Δείτε το βίντεο με δηλώσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής Ανδρέα Πάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: