ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Μοντέλο έδειξε τα γεννητικά της όpγανα μέσα στην Αγιά Σοφιά φορώντας μπούργκα

Απίστευτη πρόκληση από μοντέλο του Playboy για να περάσει μήνυμα.

Απίστευτη πρόκληση στην Αγιά Σοφιά: Η Μαρίζα Πάπεν, μοντέλο του...

Play Boy από το Βέλγιο έχει ήδη συλληφθεί στο παρελθόν από τις αιγυπτιακές αρχές για γuμνή φωτογράφιση, ενώ κατηγορείται ότι το ίδιο έκανε και στο τείχος της Ιερουσαλήμ – Τώρα «χτύπησε» στην Αγιά Σοφιά όπου σήκωσε το φόρεμά της και τα… έδειξε όλα.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να να προωθήσει τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία της έκφρασης. Αυτή τη φορά το επιχείρησε στην Αγία Σοφία, τον πρώην βυζαντινό καθεδρικό ναό και νυν μουσείο.

Μάλιστα, αγόρασε μια μπούρκα για να καταφέρει να εισέλθει εντός του ναού.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τις αρχές πολλών χωρών και έχει συλληφθεί για αντίστοιχες ενέργειες.
Η ίδια ισχυρίζεται ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να να προωθήσει τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία της έκφρασης. Αυτή τη φορά το επιχείρησε στην Αγία Σοφία, τον πρώην βυζαντινό καθεδρικό ναό και νυν μουσείο.
Πάντως η φωτογραφία είναι άκρως προκλητική αφού η συγκεκριμένη κυρία δε φαίνεται να σέβεται απολύτως τίποτα, ούτε βεβαίως το σύμβολο της ορθοδοξίας, την ιστορία του οποίου προφανώς αγνοεί.

Στη συνέχεια, αφού εκδιώχθηκε από το ναό, ανέβηκε στην ταράτσα ενός παρακείμενου κτηρίου και φωτογραφήθηκε ξανά με φόντο την Αγιά Σοφιά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: