ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που σκότωσαν στη Βούλα -Σύζυγος γνωστού μοντέλου - Εικόνες & Βίντεο

Νεκρός από σφαίρες άγνωστων δραστών έπεσε ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις...
20:30, της Τετάρτης στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής και σύζυγος της Playmate και γνωστού μοντέλου Βικτώριας Καρύδα, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία στο My Style Rocks.είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Πανόραμα Βούλας. Το θύμα ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα smart, στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά και επιχείρησε να βγει. Επεσε νεκρός όμως, έξω από το αυτοκίνητό του.

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο πατέρας τους δολοφονήθηκε. Ελάχιστα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση έφτασε στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας ο πατέρας του θύματος, που με αγωνία άρχισε να ρωτά: «Πείτε μου, είναι καλά ο γιος μου; Τι συνέβη στο γιο μου».

Λίγο αργότερα, η αγωνία μετατράπηκε σε θρήνο, ενώ έπρεπε να απαντήσει στις ερωτήσεις των εγγονών του, τί είχε συμβεί έξω από το σπίτι τους και είχαν πάει εκεί τόσοι αστυνομικοί Ο πολιτικός που εργάζονταν στην εταιρεία του

Στην εν λόγω εταιρεία, φήμες ήθελαν να εργαζόταν μια περίοδο, πασίγνωστος πρώην πολιτικός άνδρας.Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ, Αρης Σπηλιωτόπουλος .

Μάλιστα, στον εν λόγω πολιτικό, φέρεται να είχε διατεθεί εταιρικό αυτοκίνητο, ένα θηριώδες Range Rover το οποίο ο πολιτικός δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε όταν αποχώρησε από την εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

Tο παρελθόν

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Makeleio.gr 26|10|2018

Οι αντίπαλοι ή όσοι… ζηλεύουν τον κ.Μακρή , του καταμαρτυρούν πολλά. Τον παρουσιάζουν ως «ένα σχετικά φρέσκο φρούτο των τελευταίων χρόνων» της νεοπλουτίστικης Ελλάδος, που κατορθώνει να ελίσσεται ανάμεσα στη χλιδή και στο μαύρο χρήμα. «Κατόρθωσε να αποκρύπτει τις πραγματικές του δραστηριότητες, μετοικώντας στην Κολομβία των Βαλκανίων. Με λεφτά προερχόμενα από το οικογενειακό εμπόριο ναρκωτικών μπαινοβγαίνοντας στα «κοσμικά σαλόνια» η επένδυση απέδωσε αφού τελικώς παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα στην Μύκονο».

Επίσης επικαλούμενοι πηγές ενημέρωσης του διεθνούς τύπου, παραθέτουν μια σειρά στοιχείων για την «πλούσια δράση» του κυρίου Μακρή.

1. Ο Ιωάννης Μακρής έχει φυλακιστεί στην Αυστραλία για εμπόριο ναρκωτικών.

2. Ο πατέρας του Στέλιος Μακρής, έλληνας εξ Αιγύπτου, πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής, συνελήφθη από την αυστραλιανή αστυνομία με ναρκωτικά αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας.

3. Ο αδερφός του Αλέξανδρος Μακρής δήλωσε μετά την σύλληψη του πατέρα του πως τα ναρκωτικά ανήκουν σε αυτόν.

4. Τα αδέρφια Μακρή είναι ύποπτοι για απόπειρα δολοφονίας (πυροβολήθηκε με 15σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα) του συνεταίρου τους λιβανέζου fadi ibrahim, αδερφού του μεγαλέμπορου ναρκωτικων john ibrahim και των γνωστών των αρχών, sem ibrahim και michael ibrahim.

5. Οι αυστραλιανές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για φυγοδικία εναντίον του Μακρή.

6. Οι αυστραλιανές αρχές έχουν προβεί σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των αδερφών Μακρή

Ο δημόσιος εργολάβος και τα ξένα δημοσιεύματα

Να ρίξουμε όμως και μια ματιά, στα ξένα δημοσιεύματα που κυριολεκτικά αποθεώνουν τον κ.Μακρή, τον «άρχοντα της παραλιακής».

Daily Telegraph

23/6/2013

Ο …ορκισμένος εχθρός της οικογένειας Ιμπραήμ, Ιωάννης Μακρής, συνελήφθη από τις αρχές όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αυστραλία και να μείνει στην Ελλάδα με την ερωμένη του, μοντέλο του Playboy. Το 2013, το τοπικό δικαστήριο του Β. Σύδνεϋ πληροφορήθηκε ότι ο Μακρής ζούσε στην Ελλάδα με την έγκυο φίλη του, Βικτώρια Καρύδα. Tο ζευγάρι μάλιστα, ήταν γνωστό στην Ελλάδα, καθώς φωτογραφιζόταν σε ταμπλόιντ περιοδικά κι εφημερίδες.

Ο Mακρής είναι καταδικασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και ήταν επιχειρηματικός εταίρος στο «Kings Cross – John Ibrahim», ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Οξφόρδης. Το 2007 το μαγαζί χρεοκόπησε. Δύο χρόνια αργότερα (2009) κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του αδερφού του συνεταίρου του. Ο Μακρής είναι επίσης κτηματομεσίτης, ο οποίος «μοιράζει» το χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Αυστραλία. Επίσης, έχει συλληφθεί από τις αρχές και για οδικές παραβάσεις και η ποινή του ήταν η εκτέλεση καταναγκαστικών έργων.

–—-29/3/2013

Τα αυστραλιανά όργανα διαφθοράς «ξεσκονίζουν» τα περιουσιακά στοιχεία και τις δραστηριότητες του πολυεκατομμυριούχου Ιωάννη Μακρή στην Αυστραλία. Οι δραστηριότητές του θεωρούνται εγκληματικές και παράνομες από τις αυστραλιανές αρχές. Η επιτροπή εγκλημάτων της Αυστραλίας (το αντίστοιχο ελληνικό ΣΔΟΕ) αποτάθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας δικαιολογήσει ο Μακρής το πόθεν έσχες του, τον «ανεξήγητο πλούτο» και κατ επέκταση να πληρώσει ανάλογο πρόστιμο στην Πολιτεία, σύμφωνα με το νόμο.

Ο ίδιος έχει καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών (εμπορία) τον Σεπτέμβριο του 2005 και φυλακίστηκε για δύο χρόνια και τρεις μήνες. Σύμφωνα με τον νόμο «περί περιουσιακών στοιχείων», οι καταδικασθέντες πρέπει να δικαιολογήσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και να αποδείξουν ότι η «αυτοκρατορία» τους δεν εμπεριέχει καμία παράνομη δραστηριότητα.

Η Επιτροπή Εγκλημάτων έχει ήδη δεσμεύσει μια κατοικία του Μακρή στο Surry Hills, ένα συγκρότημα κατοικιών στο Marrickville και ένα διαμέρισμα (μέχρι να αποδείξει ο Μακρής το «πόθεν έσχες» του). Ελέγχει επίσης την κτηματομεσιτική του επιχείρηση «Macris JAT Developments» ζητώντας από τον Μακρή να δηλώσει και άλλα περιουσιακά στοιχεία που οι Αυστραλοί υποπτεύονται ότι έχει παράνομα.

Φέρεται πως ο 40χρονος κατέχει επίσης ένα μερίδιο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων πολυτελείας στο Kingsgrove που ονομάζεται «Jemson Motors» ή παίρνει από εκεί προμήθειες.

Πηγές αναφοράς και πληροφοριών www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/john-macris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις