ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Οι Αλβανοί αντικατέστησαν, σε μειονοτικό σχολείο, την δασκάλα ιστορίας, με φανατική ισλαμίστρια

Καταγγελία βορειοηπειρωτών

Φαίνεται ότι τα Τίρανα έχοντας αντιληφθεί την ανεξήγητη τακτική της Αθήνας, που θέλει να εφαρμόζει μια τακτική κατευνασμού και υποχωτητικότητας...

απέναντι στις αλβανικές προκλήσεις, το εκμεταλλεύονται και υλοποιούν βήμα-βήμα στην στρατηγική τους, που έχει στόχο να εξαφανίσουν την ομογένεια από τις πατρογονικές εστίες.

Έτσι την ώρα, που η Εθνική Ελληνική Μειονότητα προσπαθεί να συνέλθει από την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της Αλβανικής Αστυνομίας, μια νέα πρόκληση προστέθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην καρδιά της Βορείου Ηπείρου.

Όπως καταγγέλλουν ομογενείς από την Λιβαδειά της Βορείου Ηπείρου, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, δύο μόλις 24ωρα από την στυγνή δολοφονία του συμπατριώτη μας από τις αλβανικές αρχές, αντικαταστάθηκε, με συνοπτικές διαδικασίες, η δασκάλα ιστορίας του ελληνικού σχολείου της περιοχής, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, από Αλβανίδα δασκάλα, που όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, που δημοσιεύουμε είναι σκληροπυρηνική ισλαμίστρια.

Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις και οι διώξεις κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου είναι διαρκείς και όχι μεμονωμένα περιστατικά. Μέχρι στιγμής και παρά τις καταγγελίες οι Ελληνικές αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση ενημέρωσης ή διαμαρτυρίας για το θέμα αυτό.

Από την τοπική κοινότητα, πάντως, προς το παρόν, φαίνεται να διατηρούνται χαμηλοί τόνοι ενώ οι γονείς των μαθητών αντιδρούν και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να τα "εκπαιδεύσει" μια φανατική ισλαμίστρια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: