ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια κάνοντας την πάμπ γυαλιά καρφιά

Από μία παρεξήγηση πάνω σε μια παρτίδα μπιλιάρδου, οι θαμώνες της παμπ πιάστηκαν στα χέρια και έκαναν το μαγαζί…
καλοκαιρινό.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο παίκτες μπιλιάρδου, στην παμπ του Χερνφορντσάιρ, άρχισαν τη λεκτική διαμάχη όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού. Λίγα λεπτά μετά η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια προκαλώντας πανικό στο μαγαζί.

Λίγο η μπύρα λίγο η ένταση, δεν άργησε να επικρατήσει ο απόλυτος χαμός, με πολλούς πελάτες να ανταλλάσουν μπουνιές και κλωτσιές, και ακόμα και δύο γυναίκες να μπαίνουν στο ‘ρινγκ’.

Αφού τελικά οι «τσαμπουκαλήδες» βγήκαν έξω από το μαγαζί, φαίνεται στο βίντεο μία γυναίκα με μαύρα μαλλιά να συγχαίρει έναν από τους άντρες που ενεπλάκησαν στον καβγά, κάνοντας τις αρχές να πιστεύουν πως όλα έγιναν για τα μάτια μιας γυναίκας.

«Δεχτήκαμε τηλεφώνημα περίπου στις 8μιση το απόγευμα της Κυριακής για έναν καβγά 20 ατόμων στην παμπ The Bell Pub. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο άμεσα στο σημείο όμως οι εμπλεκόμενοι είχαν ήδη φύγει. Οποιοσδήποτε έχει παραπάνω πληροφορίες μπορεί να καλέσει το αστυνομικό τμήμα» είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Mail.Online.

Δεν υπάρχουν σχόλια: