ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Elif - 2ος Κύκλος- Επεισόδιa 211-212- 213-214-215-216-217-218-219-220 (video)

Elif 2ος Κύκλος- Επεισόδιο 211
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Αν και η Νεβρά λέει στην Αρζού να μην κυκλοφορεί στη φυλακή με ακριβά ρούχα, εκείνη δεν της δίνει καμία σημασία. Η Νεβρά της λέει πως η Σουλτάν εκνευρίζεται που τη βλέπει με αυτά τα ρούχα και πως βρίσκεται στη φυλακή επειδή είχε πιάσει τον άντρα της με μια καλοντυμένη γυναίκα και τους σκότωσε και τους δύο. Ο Μελίχ προσπαθεί να εξηγήσει στον Κενάν τι είχε συμβεί αλλά ο Κενάν του λέει πως είναι σημαντικό πρώτα να αναρρώσει. Τον ενημερώνει όμως πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που σκότωσε τους γονείς του. Ο Μελίχ ξαφνιάζεται η Μελέκ του δίνει όλες τις πληροφορίες. Ο Κενάν, η Μελέκ και ο Μελίχ συμμαχούν και είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν τη γη τους. 

 Η Τουγτσέ αποφασίζει να ρωτήσει τον παππού της που βρίσκεται η μητέρα της. Μαζί με την Ελίφ παίρνουν κρυφά το τηλέφωνο της Αλιγιέ και αν και δεν ξέρουν ακόμα να διαβάσουν προσπαθούν να βρουν το τηλέφωνό του. Όταν τα καταφέρνουν, ο Νετζντέτ πηγαίνει στο κτήμα και παίρνει την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν δεν βλέπει τη μητέρα της στο σπίτι του Νετζντέτ. 

 Η Μελέκ και ο Μελίχ αποφασίζουν πως πρέπει να πουν στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του το συντομότερο δυνατό. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να πάρει πίσω την Τουγτσέ. Στέλνει την Τουγτσέ στο αυτοκίνητο και ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ επειδή την άφησε τόσα χρόνια να πιστεύει πως είναι μια δολοφόνος. Τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται την Αρζού και της ζητάει να συνεργαστεί μαζί του αν θέλει να βγει μια μέρα από τη φυλακή. 

 Η Γκόντζα λαμβάνει μια ανθοδέσμη από τον Νετζντέτ…

Elif - Επεισόδιο 212
Ο Νετζντέτ φλερτάρει την Γκόντζα και εκείνη ζητάει τη βοήθεια της Κιράζ για να πάει να τον δει κρυφά στο κτήμα του. Ο Νετζντέτ προσφέρει στην Γκόντζα ένα υπέροχο πρωινό και πολλά κομπλιμέντα. Η Γκόντζα το απολαμβάνει. Ο Νετζντέτ της ζητάει να τον πληροφορεί σχετικά με την οικογένεια Εμιρόγλου και η Γκόντζα δέχεται την πρότασή του. Η Αρζού προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Σουλτάν και καταλήγουν να τσακώνονται. Οι φύλακες σταματούν τον καυγά και χωρίζουν τις δύο γυναίκες. Η Σουλτάν βρίσκει τα έγγραφα του διαζυγίου της Αρζού και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει. 

Ο Νετζντέτ όμως έχει ζητήσει από τη δεσμοφύλακα να προσέχει την κόρη του και εκείνη προειδοποιεί τη Σουλτάν να μην ασχολείται με την Αρζού. Ο Κενάν λέει στον Σελίμ πως η Μελέκ και ο Μελίχ είναι αδέλφια αλλά βλέποντας την αντίδραση του καταλαβαίνει πως το γνώριζε. 

 Η Τουγτσέ και η Ελίφ ανυπομονούν να πάνε σχολείο. Ο Κενάν είναι αυτός που τις συνοδεύει στο σχολικό. Η Ζεϊνέπ θέλει να σταματήσει τη θεραπεία της επειδή δεν βλέπει καμία πρόοδο. Ενώ φεύγει από το κτήμα με τον Σελίμ, βλέπουν την Πελίν να έρχεται. Η Πελίν μιλάει με την Αλιγιέ και της λέει πως είναι φίλη του Σελίμ και της Ζεϊνέπ αλλά και όλης της οικογένειας. 

 Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ να δει τη Μελέκ, ελπίζοντας πως εκείνη θα αλλάξει γνώμη στη γυναίκα του. Πράγματι η Μελέκ κατορθώνει να αναπτερώσει τις ελπίδες της Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ έχει κάνει μια συμφωνία με την Αρζού. Η συμφωνία είναι να μη χωρίσει η Αρζού από τον Κενάν και ο Νετζντέτ να φροντίσει να μη μάθει ποτέ ο Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του. Όταν η Μελέκ λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως αποφάσισε να μιλήσει στον Κενάν για την Ελίφ, εκείνοι δεν κρύβουν τη χαρά τους. Ο Σελίμ λέει στην Αλιγιέ πως η Μελέκ θα τους επισκεφθεί το βράδυ για να τους πει κάτι σημαντικό. Όλοι είναι πολύ περίεργοι να μάθουν. 

Η Γκόντζα ενημερώνει σχετικά τον Νετζντέτ. Η Μελέκ ζητάει τη βοήθεια του Μελίχ για να πει στην οικογένεια την αλήθεια. Ο Μουράτ ζητάει χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν έχει. Η Τουλάι ακούει τη συζήτησή τους και δίνει εκείνη χρήματα στον Μουράτ. Παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές της θείας της, η Φεριντέ είναι αποφασισμένη να πάει σχολείο. 

Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι χαρούμενες, που θα πάνε σχολείο και λυπημένες επειδή νοσταλγούν τις μητέρες τους …


Elif - Επεισόδιο 213
Η Ιπέκ, η Αλιγιέ και ο Κενάν είναι περίεργοι και αναρωτιούνται τι θέλει να τους πει η Μελέκ. Ο Μουράτ θέλει να κάνει μια έκπληξη στη Φεριντέ αλλά αντί να χαρεί, η κοπέλα το βάζει στα πόδια. Η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι χαρούμενες που θα πάνε σχολείο και η Ελίφ λέει στη φίλη της πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δασκάλα. 

 Ο Νετζντέτ προειδοποιεί τη Μελέκ να μην πει τίποτα σε κανέναν και την απειλεί. Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα. Η Ιπέκ δεν γνωρίζει ότι είναι αδέλφια και ξαφνιάζεται όταν τους βλέπει μαζί. Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται να πει σε όλους πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν, η Τουγτσέ τους διακόπτει και τους λέει πως η Ελίφ χάθηκε. Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της, ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ. Όλοι στο κτήμα αναζητούν την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και ο Νετζντέτ την τρομοκρατεί και της ζητάει να μην πει τίποτα σε κανέναν. Η Ελίφ ξαφνιάζεται όταν βλέπει και τον Ερκούτ. 

 Ο Μελίχ θυμώνει επειδή η Μελέκ δεν του μίλησε νωρίτερα για τις απειλές του Νετζντέτ. Φεύγουν αμέσως από το κτήμα και πάνε στο σπίτι του Νετζντέτ για να ζητήσουν εξηγήσεις. Η Μελέκ ακούει τις φωνές βοήθειας της Ελίφ και λιποθυμάει. Ο Νετζντέτ τελικά στέλνει την Ελίφ πίσω στο κτήμα. Προειδοποιεί τη Μελέκ και τον Μελίχ να προσέχουν τι κάνουν και τι λένε και τους διώχνει. 

 Ο Κενάν βρίσκει την Ελίφ να περιφέρεται μόνη της και τη μεταφέρει στο σπίτι. Όλοι ρωτούν τι συνέβη αλλά η Ελίφ δεν θέλει να μιλήσει και ζητάει με δάκρυα τη μητέρα της. Ένα πακέτο φτάνει στη φυλακή για την Αρζού, που περιέχει ένα τηλέφωνο και ένα σημείωμα. Το πακέτο το έχει στείλει ο Νετζντέτ και η Αρζού βλέπει στο τηλέφωνο φωτογραφίες από την απαγωγή της Ελίφ. 

Ο Νετζντέτ της γράφει στο σημείωμα ότι κράτησε το λόγο του και πως τώρα είναι η σειρά της. Η Αρζού δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της…


Elif - Επεισόδιο 214
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως δεν νιώθει έτοιμη να πει την αλήθεια για την Ελίφ και του ζητάει να φέρει τη μικρή σπίτι της. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συνειδητοποιούν πως κάτι συμβαίνει. Ο Κενάν τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως θέλει να της μιλήσει και πως θα περάσει από το σπίτι της. Όταν φτάνει εκεί όμως βλέπει το σπίτι της Μελέκ κατεστραμμένο. Βλέποντας αυτή την κατάσταση, ο Σελίμ δεν επιτρέπει στην Ελίφ να κατέβει, της λέει πως η μαμά της πρέπει να πάει σε μια δουλειά και την επιστρέφει στο κτήμα. Ο Κενάν τηλεφωνεί στην αστυνομία και κάνει μια καταγγελία κατά του Νετζντέτ, τον οποίος θεωρεί υπεύθυνο. 

 Ο Μελίχ φτάνει στο σπίτι της Μελέκ και όταν βλέπει τι έχει συμβεί τη φιλοξενεί στο σπίτι του. Η αστυνομία πηγαίνει στο κτήμα του Νετζντέτ για να τον ρωτήσουν αν γνωρίζει κάτι για το περιστατικό στο σπίτι της Μελέκ. Ο Σελίμ δεν λέει τίποτα στη Ζεϊνέπ για το σπίτι της Μελέκ γιατί δεν θέλει να την αναστατώσει. Ο Μελίχ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ πως όλα θα είναι καλύτερα αν πει την αλήθεια στον Κενάν. Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή όλα θα μαθευτούν. Η Μελέκ όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν ξέρει τι να κάνει. 

Η Γκόντζα βρίσκει έξω από την πόρτα της ένα ακριβό κολιέ μέσα σε μια κοσμηματοθήκη, που της έχει στείλει ο Νετζντέτ. Εκείνη συνεχίζει να του δίνει πληροφορίες και εκείνος να της στέλνει δώρα. Ο Μουράτ μιλάει με τη Φεριντέ και κανονίζουν την επόμενη μέρα να πάνε για καφέ για να μιλήσουν. Ο Μουράτ της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να της κάνει κακό, μόνο να τη βοηθήσει. Την επόμενη μέρα η Φεριντέ εμφανίζεται στο ραντεβού και εξηγεί στον Μουράτ πως το έσκασε από το σπίτι της επειδή τα αδέλφια της δεν της επέτρεπαν να πάει σχολείο. Όμως και η θεία της, που τη φιλοξενεί, την πιέζει να αφήσει το σχολείο και να πιάσει δουλειά. Ο Μουράτ υπόσχεται να τη βοηθήσει όσο μπορεί…


Η Ελίφ αισθάνεται άσχημα επειδή δεν μπορεί να δει τη μητέρα της. Η Τουγτσέ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεσή της λέγοντας πως θα πάνε για να ψωνίσουν σχολικά είδη αλλά η Ελίφ παραμένει θλιμμένη και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι. 

Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στη Μελέκ και η Ελίφ μιλάει στη μητέρα της. Η Μελέκ εύχεται στην κόρη της καλή πρόοδο στο σχολείο της και η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή της. Η Μελέκ είναι δυστυχισμένη ενώ ο Μελίχ με τον Κενάν προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να νικήσουν τον Νετζντέτ. 

Δεν θέλουν να εμπλέξουν στην υπόθεση τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ γιατί θεωρούν πως οι νεόνυμφοι έχουν αρκετά προβλήματα ήδη να αντιμετωπίσουν. Δεν καταφέρνουν τελικά να κρατήσουν τον Σελίμ μακριά από την υπόθεση. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Μελί να μιλήσει με τη Μελέκ αλλά όσο και αν επιμένει, ο Μελίχ και η Μελέκ δεν λένε κουβέντα. 
Του εξηγούν ότι δεν του λένε τίποτα γιατί θέλουν να προστατέψουν την οικογένεια. 

Ο Σελίμ αισθάνεται θιγμένος από τα λόγια τους και η κουβέντα καταλήγει σε καυγά. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της. Βλέποντας πόσο πολύ αναστατώθηκε η Μελέκ, ο Σελίμ αποφασίζει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση. 

Η Αρζού σχεδιάζει πως θα συμπεριφερθεί στη δίκη για το διαζύγιο από τον Κενάν. Η Αλιγιέ και η Ιπέκ θέλουν να συνοδεύσουν τον Κενάν στο δικαστήριο αλλά εκείνος δεν το επιτρέπει. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο Κενάν λέει στον δικαστή όσα πέρασε εξαιτίας της Αρζού και δηλώνει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα πλέον. Η Αρζού πάλι υποστηρίζει πως ποτέ δεν είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι τώρα, πως παντρεύτηκαν γιατί ερωτεύτηκαν και επιμένει πως δεν θέλει να χωρίσει από τον άντρα της. 

Ο Μουράτ συνοδεύει τη Φεριντέ σπίτι. Η θεία της κοπέλας τους βλέπει μαζί και γίνεται έξαλλη. Η Τουλάι θέλει να βοηθήσει τον Βεϊσέλ και να του δώσει μέρος των χρημάτων, που έχει αποταμιεύσει αλλά εκείνος αρνείται. Η Τουλάι αποφασίζει να πλέξει πουλόβερ και να τα πουλάει με την ελπίδα πως με αυτό τον τρόπο θα βγάλουν κάποιο έξτρα εισόδημα. Ο Βεϊσέλ είναι ευτυχισμένος…

Η Αλιγιέ και η Ιπέκ συζητούν για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού και η Τουγτσέ τις ακούει να λένε πως η Αρζού δεν θα γυρίσει ποτέ στο κτήμα. 
Η μικρή παρεξηγεί τα όσα ακούει και πιστεύει πως η μητέρα της δεν επιστρέφει σπίτι εξαιτίας της γιαγιάς και της θείας της. 

Θυμωμένη λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως τις μισεί και πως της λείπει η μητέρα της πάρα πολύ ενώ κλαίει απαρηγόρητη. 

Η Αρζού λέει στον δικαστή πως απομακρύνθηκε με τον σύζυγό της εξαιτίας της πεθεράς της, η οποία δεν την άφηνε ούτε να δει την κόρη της. Υποστηρίζει πως δεν θέλει να χωρίσει, πως αγαπάει τον Κενάν πολύ και πως θα ήθελε να φύγει από το κτήμα και να κάνει με τον άντρα της μια νέα αρχή. 

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος μαζί της και φωνάζει πως όλα όσα ισχυρίζεται η Αρζού είναι ψέματα. Ο δικαστής αποφασίζει να ακούσει και άλλους μάρτυρες και αναβάλει την ακρόαση. 
Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος επειδή δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο. 

Στη συνέχεια συναντάει τον Σελίμ και του μιλάει για το πόσο άσχημα νιώθει. Η Μελέκ βλέπει από μακριά την Τουγτσέ και την Ελίφ να πηγαίνουν σχολείο. Νιώθει μεγάλη θλίψη επειδή δεν μπορεί να είναι μαζί με την κόρη της. Η Αρζού έχει πια την προστασία της φρουρού και κανείς πλέον δεν μπορεί να της κάνει κακό. 

Ο Ερκούτ θέλει να δει τη Ζεϊνέπ έστω και από μακριά και πηγαίνει στο κτήμα. Μετανιώνει για όλα όσα έχει κάνει. Στη συνέχεια πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να πει την αλήθεια στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ αλλά εκείνοι δεν τον αφήνουν να μιλήσει. 

Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Φεγιάζ να αναλάβει την ευθύνη για όλα τα εγκλήματα, που έκανε η Αρζού. Ο Φεγιάζ δεν έχει άλλη επιλογή από το να το αποδεχθεί επειδή χρωστάει πολλά στον Νετζντέτ…
Ο Φεγιάζ αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για τα εγκλήματα της Αρζού. Όταν ο Νετζντέτ τον πιέζει, οι δύο άντρες τσακώνονται άσχημα. Ο Νετζντέτ απειλεί με όπλο τον Φεγιάζ αλλά κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο Νετζντέτ είναι αυτός που δέχεται μια σφαίρα. Ο Φεγιάζ παίρνει το όπλο και το σκάει και ζητάει καταφύγιο σε έναν συγγενή του. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να τον πάει σπίτι. Εκεί καλούν έναν γιατρό ο οποίος και αφαιρεί τη σφαίρα. 

Αν και δεν μπορούν πια να την παρενοχλούν όπως παλιά, οι συγκρατούμενες της Αρζού συνεχίζουν να την κοροϊδεύουν και αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση διαζυγίου της. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Νετζντέτ να τον ρωτήσει γιατί δεν την έχει αποφυλακίσει ακόμα και ο Ερκούτ την ενημερώνει πως κάποιος πυροβόλησε τον πατέρα της. Ο Μουράτ και η Φεριντέ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Η Φεριντέ δεν καταφέρνει να βρει δουλειά και ο Μουράτ αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ για την προσλάβει στο εστιατόριο. 

 Ο Μουράτ χαίρεται όταν η Μελέκ δέχεται να συναντήσει τη Φεριντέ. Και η Φεριντέ ενθουσιάζεται και μαζί πηγαίνουν αμέσως στη Μελέκ. Η Μελέκ συμπαθεί τη Φεριντέ και της δίνει δουλειά. Η Ελίφ είναι πολύ ευτυχισμένη με το σχολείο της αλλά η Τουγτσέ παραπονιέται συνέχεια. 

Ο Κενάν λέει στην οικογένειά του πως η υπόθεση του διαζυγίου αναβλήθηκε και δεν μπορεί να κρύψει το θυμό του. Οι άντρες του Γκιοκχάν πιέζουν τον Βεϊσέλ να τους δώσει τα χρήματα και ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να κάνει. Τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της ζητάει χρήματα αλλά εκείνη του απαντάει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο Σελίμ κρυφακούει τη συζήτηση…


Elif 218
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Ελίφ κάνει τα μαθήματά της αλλά η Τουγτσέ δεν διαβάζει καθόλου. Ενοχλεί συνεχώς την Ελίφ και συμπεριφέρεται άσχημα, όπως παλιά. Η Ζεϊνέπ φροντίζει η Ελίφ να μιλήσει με τη Μελέκ στο τηλέφωνο. Η Ελίφ μιλάει με ενθουσιασμό για το σχολείο της. Η Μελέκ νιώθει ταυτόχρονα χαρά και λύπη. Όταν η Ελίφ ρωτάει τη Ζεϊνέπ για τη μητέρα της εκείνη της λέει πως προς το παρόν δεν μπορεί να τη δει. 
Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να επιστρέψει στη σχολή της και όλοι χαίρονται για εκείνη. Ο Νετζντέτ συνέρχεται και ζητάει από τον Ερκούτ να βρει τον Φεγιάζ το συντομότερο δυνατό. 

Ο Ερκούτ εντοπίζει τον άντρα, που βοηθάει τον Φεγιάζ και μαθαίνει που κρύβεται. Ο Νετζντέτ του ζητάει να τον σκοτώσει. Ο Ερκούτ όμως δεν μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και αφήνει τον Φεγιάζ να το σκάσει. Εκείνος τον προειδοποιεί να μην εμπιστεύεται τον Νετζντέτ και να σώσει τον εαυτό του όσο είναι καιρός. Ο Ερκούτ λέει ψέματα στον Νετζντέτ πως ο Φεγιάζ είναι νεκρός. Χωρίς να το γνωρίζει η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ δίνει στον Βεϊσέλ τα χρήματα, που ζήτησε. Του εξηγεί πως η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τίποτα και του ζητάει να της τηλεφωνήσει και να της πει πως κατάφερε να βρει τα χρήματα. Η Φεριντέ δουλεύει για τη Μελέκ και γνωρίζει και την Γκιουλνούρ. 

Η Αρζού έρχεται σε σύγκρουση με τη Σουλτάν, η οποία τη χτυπάει άσχημα. Η Νεβρά φροντίζει τις πληγές της Αρζού και τη συμβουλεύει να μην μπλεχτεί ξανά με τη Σουλτάν. Η Αρζού καταφέρνει να βρει τον Νετζντέτ μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα. Ο Νετζντέτ της λέει να ετοιμάσει τα πράγματα της και να περιμένει. Όταν ακούει τα λόγια του, η διάθεση της Αρζού καλυτερεύει και μοιράζει κάποια από τα πράγματά της στις συγκρατούμενές της…

Elif - Επεισόδιο 219
trailer
Η Νεβρά λέει στην Αρζού πως ίσως βιάστηκε να δώσει τα πράγματά της πριν μάθει ότι πράγματι θα αποφυλακιστεί αλλά η Αρζού είναι σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή. 
Η Μελέκ αγοράζει κάποια δώρα για την Ελίφ και την Τουγτσέ και ζητάει από τον Μελίχ να τα δώσει στα παιδιά αλλά τελικά δεν μπορεί να συγκρατηθεί και πηγαίνει και εκείνη στο κτήμα. Η Ελίφ και η Ζεϊνέπ είναι πολύ χαρούμενες, που τη βλέπουν. Η Μελέκ με ένα παραμύθι, προσπαθεί να εξηγήσει στην Ελίφ για ποιο λόγο δεν μπορεί αυτή την περίοδο να μένει μαζί της και της ζητάει να τη φωνάζει «θεία Μελέκ» μπροστά στους άλλους αλλά η Ελίφ δεν το δέχεται. 

 Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Κενάν αλλά επειδή η Ελίφ δεν αντέχει να στενοχωρεί τη μητέρα της την αποκαλεί «θεία Μελέκ». Όταν ο Κενάν φεύγει, η Μελέκ αγκαλιάζει την κόρη της και την ευχαριστεί. Η Ελίφ δεν θέλει τίποτα άλλα εκτός από το να κάνει χαρούμενη τη μαμά της. 

Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ του απαντάει πως ήταν στην αποθήκη και πως δεν θυμάται κάτι άλλο. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον οδηγό του να πάει στο κτήμα και να φέρει την Γκόντζα. 

Η Πελίν δεν χαίρεται καθόλου όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ επέστρεψε στη σχολή. Πιστεύει πως ο Σελίμ εξακολουθεί να είναι παντρεμένος μαζί της επειδή τη λυπάται και βάζει στόχο να τον κατακτήσει. Μετά τη σχολή, η Ζεϊνέπ καθημερινά κάνει φυσιοθεραπείες και ο γιατρός της λέει πως η πρόοδος της είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενε. 

Ο Μουράτ επισκέπτεται συχνά τη Φεριντέ. 
Η Αρζού εκνευρίζεται όταν τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και απαντάει η Γκόντζα. Η Αρζού το σχολιάζει και ο Νετζντέτ της λέει να κοιτάζει τη δουλειά της και να περιμένει τα νέα του. 
Ο Νετζντέτ ζητάει από την Γκόντζα να βρει το όπλο και της λέει πως θέλει οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά. Η Γκόντζα φοβάται την αντίδραση της Αρζού αλλά ο Νετζντέτ της λέει πως θα είναι εκείνος στο πλευρό της και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται…

Elif - 2ος Κύκλος - Επεισόδιο 220
trailer
Ο Ερκούτ έχει γίνει άντρας του Νετζντέτ αλλά εξακολουθεί να τον φοβάται. Η Αρζού είναι ενθουσιασμένη στην σκέψη πως σύντομα θα βγει από τη φυλακή. Η Νεβρά τη ρωτάει πως είναι τόσο σίγουρη ότι θα βγει και εκείνη της απαντάει πως ο πατέρας της δεν θα επιτρέψει να μείνει άλλο στη φυλακή. Η Ελίφ και η Τουγτσέ χαίρονται με τα δώρα της Μελέκ. 

Όταν η Τουγτσέ ρωτάει ποια είναι η Μελέκ όλοι της απαντούν πως είναι μια φίλη της οικογένειας. Η Τουγτσέ συμπαθεί τη Μελέκ αλλά η Ελίφ είναι στενοχωρημένη επειδή δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της. Η Ζεϊνέπ συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της και ο Σελίμ την υποστηρίζει. 

Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα. Λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως ό,τι ένιωθε για τον Σελίμ στο παρελθόν δεν ισχύει πια, πως νιώθει ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη της Αλιγιέ και πως θέλει να διορθώσει τα λάθη της. Απολογείται και στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη συμπεριφορά της και το ζευγάρι ξαφνιάζεται ευχάριστα. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως η Μελέκ πήγε στο κτήμα και πως η Ελίφ την αποκαλούσε «θεία Μελέκ». Ο Νετζντέτ πιέζει την Γκόντζα να βρει το όπλο. Η Φεριντέ είναι χαρούμενη επειδή δουλεύει για τη Μελέκ και απολαμβάνει και το ενδιαφέρον του Μουράτ. 

Η Τουλάι είναι πολύ χαρούμενη γιατί τα πλεκτά της Τουλάι έχουν μεγάλη επιτυχία και έχει συνεχώς νέες παραγγελίες. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τη Μελέκ και εκείνη μένει έκπληκτη από το θράσος του

Δεν υπάρχουν σχόλια: