ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Οδηγός λεωφορείου χαστουκίζει αυθάδη 12χρονο – Το viral βίντεο που έχει διχάσει τη Γαλλία

Γιατί, όμως ο οδηγός χαστούκισε τον έφηβο;
Το 12χρονο αγόρι πετάχτηκε στον δρόμο αναγκάζοντας τον οδηγό να φρενάρει απότομα. Όταν ο οδηγός είπε στον 12χρονο να προσέχει, εκείνος...

απάντησε με αυθάδεια και έλλειψη σεβασμού. Αυτή είναι η εξήγηση που έδωσε η διοίκηση των αστικών μέσων μεταφοράς του Παρισιού. Η μητέρα του παιδιού, πάντως, έκανε καταγγελία σε βάρος του οδηγού.

Η εκδοχή του 12χρονου είναι διαφορετική. Το αγόρι είπε στην αστυνομία ότι πετάχτηκε στον δρόμο για να προλάβει το λεωφορείο μετά το σχολείο. Ξαφνικά άσκουσε μια κόρνα και κάποιον να τον προσβάλλει χωρίς λόγο. Η εφημερίδα «Le Parisien» γράφει ότι ο μικρός ανταπέδωσε την προσβολή φωνάζοντας προς τον οδηγό: «Σκάσε και προχώρα».

Στο βίντεο φαίνεται μια παρέα εφήβων να γελάει κοροϊδευτικά και τότε εμφανίζεται ο οδηγός να βγαίνει από το λεωφορείο και να χαστουκίζει το παιδί. Ο 12χρονος έμεινε εμβρόντητος. Το βίντεο ανέβηκε στην πλατφόρμα του Snapchat και έχει μέχρι στιγμής 1,2 εκατομμύρια views.

Ο οδηγός παραδέχθηκε ότι αντέδρασε εν βρασμώ και έχει ζητήσει συγγνώμη. Η υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας συμφώνησε ότι δεν είναι σωστή συμπεριφορά να χαστουκίζει ένας ενήλικας ένα ανήλικο παιδί. Οι συνάδελφοι του οδηγού, πάντως, τον στηρίζουν και υποστηρίζουν ότι οι έφηβοι είναι ο φόβος και ο τρόμος των οδηγών στους δρόμους.

Διχασμένοι είναι και οι χρήστες των social media. Κάποιοι λένε ότι ήταν άνανδρο αυτό που έκανε ο οδηγός και άλλοι θεωρούν ότι ο 12χρονος παρά ήταν αυθάδης και νταής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: