ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Συναγερμός στις φυλακές Γρεβενών – Στην απομόνωση ο 21χρονος Ροδίτης

Την ώρα που ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής μεταφέρεται σε άλλη φυλακή μετά τον ξυλοδαρμό του, ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης, αναμένεται να...
οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Σχέδιο προκειμένου να μην πέσει ο 21χρονος Ροδίτης, θύμα επίθεσης εντός των φυλακών Γρεβενών, καταστρώνει η διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος, όπου αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα ο ένας εκ των κατηγορουμένων για την άγρια δολοφονία της Ελένης, στη Ρόδο.

Ο ξυλοδαρμός του έτερου κατηγορούμενου, του 19χρονου αλβανικής καταγωγής, στις φυλακές του Αυλώνα από συγκρατούμενούς του, έχει σημάνει συναγερμό ώστε να αποφευχθεί παρόμοιο περιστατικό στα Γρεβενά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει ήδη έκτακτα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς αναμένεται εκεί τις επόμενες ώρες ο 21χρονος.

Ο νεαρός Ροδίτης θα παραμείνει για αρκετές ημέρες σε ειδικό κελί των φυλακών, απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους, ενώ ήδη έχουν δοθεί αυστηρές εντολές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: