ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Καστοριά: Με μεγάλη επιτυχία ο 2ος ετήσιος χορός της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του νυχτερινού κέντρου «Ακρόαμα», στο Άργος Ορεστικό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 2ος ετήσιος χορός της Ένωσής μας.

Την εκδήλωση τίμησαν...

με την παρουσία τους:
η Βουλευτής Καστοριάς ΝΔ κα Αντωνίου Μαρία, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος Σωτήριος, ο ΑΔΦ Καστοριάς, Δκτής του 15ου Συντάγματος Πεζικού, Σχης (ΠΖ) Σιόρεντας Χρήστος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Σχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, Αντχος (Ε) Ντίγκος Νικόλαος, ο Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, αντίστοιχα, της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κοζάνης, Υπλχος (ΤΘ) Πετκίδης Θεόδωρος, Υπλγός (ΠΖ) Πανάγος Ευάγγελος και Υπλγός (ΠΖ) Ζιώγας Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Ξάνθης, Ανθλγός (ΥΠ) Τσαπρούνης Βάιος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς, κ. Σπυρίδης Ιωάννης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καστοριάς ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τις/τους συναδέλφους και μη, για την παρουσία τους και την τιμή που έκαναν στην Ένωση μας.










Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Σας ευχαριστούμε όλες και όλους


Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Σας ευχαριστούμε όλες και όλους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Καστοριά, 30 Νοεμβρίου2018


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας ευχαριστεί τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε το σωματείο μας, παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Σχη (ΣΔΓ) Τσουκαράκη Ανέστη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δυτικού Τομέα Αθηνών, Αντιπλοίαρχος (Ε) Ντίγκος Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξάνθης, Ανθυπολοχαγός (ΥΠ) Τσαπρούνης Βάιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: