ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Σοκάρει η σχέση μίας 91χρονης με έναν 31χρονο!

Η 91χρονη Μάρτζορι ΜακΚόουλ από το Πίτσμπεργκ της Φλόριντα έχει μία παθιασμένη ερωτική σχέση με τον κατά 60 χρόνια νεότερό της, Κάιλ Τζόουνς εδώ και πέντε χρόνια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Μάλιστα, δεν διστάζει να...
καυχηθεί για την ερωτική της ζωή με τον 31χρονο σύντροφό της λέγοντας ότι το σεξ μαζί του είναι απίθανο. "Είναι υπέροχο να βγαίνεις με κάποιον πολύ μικρότερο από εσένα. Σε κάνει να αισθάνεσαι και πάλι ζωντανός. Η ερωτική επαφή μαζί του είναι απίστευτη, Εκπλήσσω τον εαυτό μου και με εκπλήσσει κι εκείνος. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Είναι πολύ κολακευτικό να έχεις έναν μικρότερο άνδρα να σε φλερτάρει και να σε διεκδικεί. Μερικές φορές τον βλέπω σαν γιο μου, αλλά όταν πέφτουμε στο κρεβάτι, αισθάνομαι καταπληκτικά" περιγράφει η Μάρτζορι.

Ο Κάιλ αντιλήφθηκε ότι έλκεται από τις μεγαλύτερες γυναίκες από την ηλικία των 12. "Άλλοι έλκονται με μελαχρινές, άλλοι με ξανθιές, άλλοι με αδύνατες κι άλλοι με μεγαλόσωμες, άλλοι με διάφορες εθνικότητες. Εγώ έλκομαι από μεγαλύτερες γυναίκες" λέει ο νεαρός άνδρας που στα 22 του έφερε στη μητέρα του μία γυναίκα 50 ετών.

"Οι γυναίκες στεναχωριούνται για τα στήθη τους που σακουλιάζουν αλλά εγώ πιστεύω ότι αυτή η φυσική ωρίμαση είναι πολύ όμορφη. Μου αρέσουν τα ασημένια μαλλιά" πρόσθεσε ο Κάιλ, ο οποίος ωστόσο δεν είναι μονογαμικός. Παράλληλα βγαίνει με πάρα πολλές γυναίκες.

Οι φωτό από τη SUN:


Δεν υπάρχουν σχόλια: