ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Πήγε να βιάσει υπάλληλο του ΚΤΕΛ Πατρών

Στο σκοτάδι παραμόνευε ο τρόμος για μια υπάλληλο του Αστικού ΚΤΕΛ Πατρών, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση...
μέσα στο ΤΕΙ της πόλης από έναν άγνωστο που επιχείρησε να τη ληστέψει και να τη βιάσει τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων!

Ο εφιάλτης για τη νεαρή Πατρινή άρχισε όταν άφησε για λίγο το εκδοτήριο, προκειμένου να πάει στις τουαλέτες του ΤΕΙ που βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά από τη δουλειά της.

Ο δράστης, ο οποίος έχει ύψος περίπου 1,80 μ., μούσια και φορούσε μπουφάν με κουκούλα, επιτέθηκε στην τρομοκρατημένη υπάλληλο εκμεταλλευόμενος ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε φύλακας στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και τα σβηστά φώτα. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άντρας, βλέποντας τη γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα, τη χτύπησε με τον αγκώνα του στον αυχένα και την έριξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια ζήτησε να του δώσει ότι είχε πάνω της, όμως εκείνη του απάντησε πως δεν είχε χρήματα ή τιμαλφή, με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να τη βιάσει, κατεβάζοντάς της το παντελόνι.

Τον κλότσησε
Ωστόσο η γυναίκα βρήκε το θάρρος και έριξε μια δυνατή κλοτσιά στον επίδοξο βιαστή, ο οποίος χαλάρωσε τις αντιστάσεις του και την άφησε να φύγει. Στη συνέχεια η υπάλληλος έτρεξε στην Αστυνομία, όπου κατέθεσε μήνυση, ενώ ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε ότι έφερε πολλαπλές εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: